Şimdi Ara

Fujifilm S200exr alacağım. En ucuz nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardigitime -- 24 Kasım 2012; 16:39:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

    http://www.sahibinden.com/fujifilm_finepix_s200exr_s200_exr_12_0mp_14_3x_kargo_bedava-09WQQaXQQ17274589WQQpXQQdisplayitem

    DH'taki başlıktan alan oldu diye biliyorum.



    Evet ben oradan aldım.




  • stardigitime dan mı aldın marcopolo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stardigitime

    merhaba,

    Havale ile alırsanız 615 lira, sahibinden.com sitesinden alırsanız 670 liraya satış açabilirim.

    imzamdaki sitemden fiyatları kontrol edebilirsiniz.

    bilgilerinize,






    peki ben bişey sormak istiyorum. bu ürünler yurtdışından geliyorlar anladıgım kadarı ile. yani siz kendiniz bizim adresimize göndermiyor sunuz. peki gümrüğe takılmıyorlar mı. takılırsa ücret ödememiz gerekiyor yaklaşık %20 si. şimdi sorum takılır mı takılmaz mı arkadaşa biz ebaydan aldık takıldı ve s200exr için 130 lira para verdik.
  • gg yada sahibinden alırsanız gümrüğe takılması satıcının sorunu,bunu göze alacak olan kişide kendisidir,sizi ilgilendirmez,ama ebay dan alırsanız bu vergiler alıcıya aittir,ve takılması bir bakıma şans işidir,posta yla geldiği için %20 ödemişsiniz,eğer özel kargoyla gelseydi makinenin değerinden fazla bir ücret ödemek zorunda kalırdınız
  • evet zaten onu düşünerek ptt ile istedik. gg dan aldıgımızda bizim adımıza gelicek ürün takılırsa ben gidicem almaya. peki nasıl anlşacagız para konusunda. ebaydan alırsam her sorumluluk bende. ama takılmıyor gibi geliyor yorumları okudum hızlı şekilde falan geldi demişler takıldı diyen yok. yani dhl gibi firmalarla bile gönderiliyor takılırsa ölüm olur. yani şunu düşünüyorum parayı verdim ben ve gümrüğe takıldı satıcı gümrük parasını iade mi edecek nasıl olucak şimdi . teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caferkaya

    evet zaten onu düşünerek ptt ile istedik. gg dan aldıgımızda bizim adımıza gelicek ürün takılırsa ben gidicem almaya. peki nasıl anlşacagız para konusunda. ebaydan alırsam her sorumluluk bende. ama takılmıyor gibi geliyor yorumları okudum hızlı şekilde falan geldi demişler takıldı diyen yok. yani dhl gibi firmalarla bile gönderiliyor takılırsa ölüm olur. yani şunu düşünüyorum parayı verdim ben ve gümrüğe takıldı satıcı gümrük parasını iade mi edecek nasıl olucak şimdi . teşekkürler.

    Evet onu bende çok merak ediyorum, adamlar direkt yurtdışından adresinize gönderilecektir diyor bu kadar riske girebiliyorlarsa içeride adamları olması lazım, çünkü gg'den alınca ürün yurtdışından geleceği için otomatik para aktarımını da kapattırıyorsunuz. Diyelim ki kaldı ürün gelmedi deyip paramızı alamazmıyız ??




  • tabiki alabilirsiniz. gg de zaten ürünü teslim alıp onaylamadan gg parayı satıcıya vermiyor.
  • arkadaşlar ürün gümrüğe takılırsa en basiti siparişi iptal edersiniz,genelde de bu böyle oluyor,gümrük mevzuatı yakın zamanda değişti,eskiden gift yazıp 80 dolar yazıp yolluyorlardı,posta da daha düşük riskle ürün sorunsuz geliyordu,ama bildiğim kadarıyla gift olayı kalktı,bu işi yapan herkes bilirki mantıklı bir vergileme sistemi yok,yani işiniz şansa kalmış,ggden alırsanız;diyelim makine gümrüğe takıldı,satıcıyla görüşürsünüz ekstra ücret isterse vazgeçersin paranı da alırsın,yok ben gümrük tarifesini kabul ederim dersen de gider makineni alırsın,olay bundan ibaret.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.