Şimdi Ara

fujitsu siemens amilo 1424 - ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    bugün (14 temmuz) 21:00 gibi topkapı vatandan f-s amilo 1424 aldım. ilk izlenimlerimi aktarıyorum, almayı düşünen arkadaşlara umarım faydalı olur..

    kasa: bazı arkadaşların söylediği gibi özellikle sağlam değil. normal, sıradan, uygun fiyatlı bir laptop kasası. klavye esniyor. tuşlara biraz nazik basmak lazım.

    fan: maalesef biraz gürültülü. tabii bu herkesin kullanım alışkanlıklarına göre farklı yorumlanabilir. bugüne kadar hep abd den gelme r3000 - r4000 compaq kullanmış biri olarak gürültü bariz. compaqlarımda asla böyle bir gürültü ya da klavye esnemesi yoktu.

    görünüm: kişiye göre değişir ama bana gayet şık geldi. ince ve zarif.

    performans: şu anda 256 ram var, fazla uygulama yüklemedim, o bakımdan bir sorun yok. hızlı bir alet. ancak diskin 4200 olduğun söyledi satıcı. bunu da unutmayın. 256 ram taktırmayı düşünüyorum birkaç hafta içinde..

    ses: güzel ses veriyor.
    ekran: reflective değil ama görüntü ve parlaklık iyi. ille de reflective ekran olsun diyenlerden değilseniz gayet iyi bir ekran.
    dvd: sorunsuz ve hızlı okuyor gibi geldi bana.

    normal fiyat 1199 usd + kdv. ben 15 değil 7 taksit yaptırdım card finansa, böyle olunca % 6 indirim yapıyorlar.

    sonuç olarak fiyatına göre uygun bir cihaz. klavyedeki esnemeye rağmen cihazı sevdim şimdiden. ama yine de bu markada böyle bir şey olmamalıydı diye düşünüyorum.

    sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlarım..







  • Hayırlı olsun yeni cihazınız, 1424 ün HDD si 4200 mü yoksa 5400 mü acaba aklım karıştı yanıtlayabilirmisiniz lütfen.....
  • teşekkür ederim.. disk 4200 rpm lik mht2040at (fujitsu)

    tabii bir test programı çalıştırmadım hiç, sadece diskin modelini fujitsunun sitesinden kontrol ettim, 4200 rpm olduğu bilgisi yer alıyor resmi sitede
  • Disk callaway ın ddiği gibi 4200 rpm.Bu arada callawayy hazyırlı olsun. Görüşlerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_3394451/tm.htm bizimle paylaşabilir yada bziim tecrüe ve görüşlerimize bakabilirsin
  • hocam hayırlı olsun...
    ben, discrepancy ve 6-7 arkadaş daha alttaki linkte eksileri artıları yazmaya devam ediyoruz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_3394451/tm.htm

    bir gmail hesabımız bile var. driver vs . için..

    aramıza hoşgeldin

    quote:

    Orjinalden alıntı: discrepancy

    Disk callaway ın ddiği gibi 4200 rpm.Bu arada callawayy hazyırlı olsun. Görüşlerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_3394451/tm.htm bizimle paylaşabilir yada bziim tecrüe ve görüşlerimize bakabilirsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.