Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 3525 INTEL CORE 2 DUO P7350 2.0GHZ 2GB 320GB 15.4' 900 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ahmet.Refik

    FUJITSU SIEMENS Laptoları hiç tavsiye etmem pilleri çabuk bitiyor.


    Bundan önceki dizüstü bilgisayarım da Fujitsu Siemens'di ve pili internette gezip film falan izlerken 3 saat gidiyordu. Şimdi Pi 3525 aldım ve şarjı aynı şekilde gidiyor. Bir dizüstü bilgisayar için çok iyi. Tabii işlemciyi, ram'i ve harddisk'i kastıran bir oyun açarsanız 1 saat zar zor gitmesi normaldir.

    Bios güncellemesi çok da gerekli bir şey değil. Sadece SATA destekli XP cd'si ile kurabildim. Yaptığım, anlatabileceğim hiçbir şey yok. Sadece SATA destekli XP cd'sinin sorunsuz olduğundan emin olun. Gerisi aynı XP kurulumu zaten. Eğer elinizdeki cd ile olmuyorsa önceden verdiğim linkteki adımları takip ederek yeni bir cd oluşturun. Kolay gelsin arkadaşlar.

    Bu arada makinadan o kadar memnunum ki! Elder Scrools IV: Oblivion oynuyorum saatlerce ve makina hiç ısınmıyor. Hayran kaldım.




  • Merhaba.

    Bende bu aralar dizüstü almak için araştırma yapıyorum. Bu model hakkında merak ettiğim gürültüsü nasıl? Birde bir arkadaşın siemens'inde hdd isinmasından dolayı ekran etkilenmis ve ekranın bir köşesi bozulmuş. Bu bilgisayarda ekranın alt kısmı bilgisayar gövdesine yakın mı acaba? Gerçi ısınma problemi pek yok sanırım bu modelde =))
  • Önceki Fujitsu Siemens laptop'ım çok çabuk ısınır ve fanı çalıştığında neredeyse bir helikopter kadar gürültü yapardı. :) Ama bunu çok iyi bir şekilde aşmışlar. Oyun falan oynadıkça fan çalışmıyor zaten. Çalıştığında da neredeyse duymuyorsun. Bu laptop da tek eksik ekran kartı. Eğer oyuna çok meraklı değilim diyorsanız kesinlikle kaçırılmaması gereken bir cihaz. Ayrıca cihazın işlemcisinin Core 2 Duo 2.0 Ghz 3 MB Cache 1066 Mhz olduğunu düşünürsek anakartının ne kadar sağlam olduğunu anlayabiliriz. Ve yeni nesil anakartların hepsinde eğer kullanıcı isterse diye boş bir ekran kartı slot'u mevcut. Bunu şahsen açıp bakmadım, araştırmadım da ama böyle bir işlemcisi varsa kesin öyle de bir anakartı vardır.
  • arkadaşlar bu üründen bende almak istiyorum kafama takılan tek sorun hepsiburadada ram türünün ddr olarak yazması ddr2 mi yoksa ddr mı bilenler cevaplarsa sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zagor37

    arkadaşlar bu üründen bende almak istiyorum kafama takılan tek sorun hepsiburadada ram türünün ddr olarak yazması ddr2 mi yoksa ddr mı bilenler cevaplarsa sevinirim



    merhaba arkadasım ram türü ddr2 frekans ise 667 mhz..cache 3mb..frons side bus 1066 buda güsel centrino2 oldugu ıcın 35 watt harcıyor 45 nm teknolojisi var hersey hos gusel hele ki bu fiyata tek kötü yönü ekran kartı gma 4500mhd paylasımlı 256mb cok kötü oyun performansı vardır en azından ben boyle dusunuyorum girip bencmark testlerıne bakabılırsınız.son olarak oyun oynamayacaksanız kesınlıkle bu fıyata super bılgısayar..
  • işletim sistemi yüklü olmadığı için zaten bu kadar ucuza alabiliyoruz unutmayın. Ayrıca Oblivion u bu bilgisayarda nasıl oyanayabiliyorsunuz şaşırdım en kısa sürede ben de test edeceğim. T serisi yerine P serisi işlemci kullanıldığı için düşük enerji tüketimi dolayısıyla daha az ısınma oluyor. 1400-1500 lira seviyelerindeki laptopların işlemcisinden bile iyi bir işlemcisi var. Windows 7 kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, windowsun sitesinden ücretsiz edinebiliyorsunuz hemen hemen 1 yıllık sürümünü. W7 kurdum ve kullandım başka hiçbirşey yapmama gerek kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baro1 -- 4 Temmuz 2009; 12:07:48 >
  • Arkadaşlar,işletim sistemsiz olarak fiyatı uygun pil süresi nedir...Win 7 ile deneyen varmı...
  • ya fujitsu siemens 2004 model bir laptopum var (2009da casper aldım) 5 yıldır laptop çatır çatır çalışıyor Fujitsular çok sağlam öneririm fakat yanında driver cdsini vemezlerse işin iş çok arıyordum ben format attıktan sonra wireless driverleribni falan
  • tekrar söyleyeyim windows 7 de webcam de dahil hiçbir driver kurmama gerek kalmadan hepsini tanıdı, windows 7 mi bilgisayar mı çok süper bilemedim =)
  • İçindeki 2 GB DDR2 RAM 667 Mhz mi yoksa 800 Mhz mi? Özelliklerinde 800 Mhz yazıyor, forumda biri 667 Mhz olduğunu belirtmiş.

    Ayrıca RAM tek parça mı, 2 parça halinde mi? RAM arttırmak için boş yuva önemli. RAM ilave eden varsa hangi marka ve Mhz ram kullandı ve uyum sorunu oldu mu?

    İçini açıp bakan varsa ekran kartı için boş yuva varmı?
  • Arkadaşlaraynı laptop'tan bende aldım elimde xp cd si var. Ve bu 1.09c bios'u nereden indirebilirim. şuan hiç bişey kurulu degil free dos olarak aldım. bi türlü işletim sistemi kuramadım. yardımcı olun lütfen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

    1.09c biosu yükleyince sorun kalmıyor.
    Şuan xp yüklendi.



    Arkadaşım bios u yükledim. önce cd ye yazdırdım sonra ms dos ortamında okudu cd yi. yüklendi fakat sorun deam ediyor. free dos aldım laptop'ı... hiç bişey yüklü değil elimde vistada yok.
  • Bu laptop'ın ekran kartı değiştirme imkanım var mı? Bilgisi olan var mı? PI 3525
  • 1,5 aylık pi 3525 im bozuldu kendiliğinden kapanıyor rastgele. FS yi aradım kargoyla aldıracaklar servis için..
    kim bilir ne kadar bekleyeceğim =(
  • laptop 1 hafta kadar serviste kaldı ve sadece biosu güncellemişler. Pi serisinin biosla ilgili problemi olabiliyor dediler, bilginize
    sorun düzeldi ama laptopun içinde bir korsan dvd unutmuştum almışlar onu, geri istemeye de yüzüm olmadı
  • Arkadaşlar ürün sitesinde wireless desteği Wireless 802.11a/b/g/n N optional yazıyor.Neue göre opsiyonel bu ürünü alsak n tarzı bağlanmak sorun olur mu kart falan düzelmez mi.
  • allaa aşkına reset tuşu yok laptopta bulan sölesin
    kitlenince on/off tuşuna basılı tuttum reseti bulamadım!!!

    PS. :buln olmazsa FS yetkili servise msj atcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.