Şimdi Ara

Fujitsu, Sunucu Yönetimi Yazılımına Microsoft SCE 2010 İle Doping Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Fujitsu, Sunucu Yönetimi Yazılımına Microsoft SCE 2010 İle Doping Yaptı




    KOBİ ölçeğindeki işletmelerde sunucu yönetimini yalınlaştırmayı hedefleyen Fujitsu, bu amaçla PRIMERGY ServerView sistem yönetim yazılımını geliştirmeye devam ediyor. PRIMERGY ServerView sistem yönetim yazılımı ayrıca sunucu sanallaştırma sürecini kolaylaştıran Microsoft System Center Essentials 2010 ile entegre olarak çalışabiliyor. Fujitsu böylece, hem sanal hem de fiziksel sunucu yönetiminde uçtan uca kolaylık sağlıyor.


    Dünyanın lider bilişim şirketlerinden Fujitsu, "Dinamik BT Altyapıları" vizyonu doğrultusunda veri merkezlerinin hizmetine sunduğu kapsamlı teknoloji çözümlerine bir yenisini daha ekledi. KOBİ'lerde sunucu sanallaştırması ve yönetimini kolaylaştırmayı hedefleyen Fujitsu, bu amaçla PRIMERGY ServerView sunucu yönetimi yazılım setini KOBİ'ler için özel olarak geliştirilmiş Microsoft'un System Center Essentials 2010 (SCE 2010) yazılımı ile beraber çalışır hale getirdi.

    Microsoft SCE 2010, veri merkezlerindeki sanal ve fiziksel sunucuların, istemcilerin, donanım, yazılım ve BT hizmetlerinin tek bir konsoldan yönetimini sağlıyor. SCE 2010 özellikle KOBİ'ler için tasarlandı ve fiyatlandırıldı. İşletmelerin sunucu ve sanallaştırmanın avantajlarından faydalanmasını sağlayan SCE 2010, aynı zamanda rutin bilgi işlem süreçlerinin Bulut platformlarına taşınmasına destek olurken sınırlı sistem kaynaklarının, kritik altyapı uygulamaları için kullanımına imkan veriyor.

    Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer, ServerView ve SCE 2010 entegrasyonu hakkında şunları söyledi:

    "Rekabete odaklı çalışan küçük ve orta ölçekli şirketlerde sunucu kullanımının artışıyla birlikte sanallaştırma projelerine de ilgi artıyor. Büyük kadrolara ve gelişmiş araçlara sahip büyük veri merkezlerinin tersine, sanallaştırmanın, bu ölçekte işletmelerimiz için daha uygun hale getirilmesi gerekiyor. Bu çerçevede işleri kolaylaştırmayı hedefleyen Fujitsu,  sunucu yönetimi yazılımı PRIMERGY ServerView Suite'e düzenli olarak yatırım yapıyor. Bunun güzel bir örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı. PRIMERGY ServerView Suite ile Microsoft'un System Center Essentials 2010 (SCE 2010) yazılımını birlikte çalışacak şekilde  fiziksel veya sanal tüm sistem kaynaklarının artık tek bir noktadan yönetimini sağlamak amacıyla önemli bir adım attık. PRIMERGY'nin üstün teknolojisinden faydalanan KOBİ'lerimiz, artık sanal sunucuları dahil tüm sistem kaynaklarını tek bir yerden izleyebildiği için BT maliyetleri üzerinde de daha sıkı bir denetim uygulayabiliyor".


    Basitleştirilmiş yönetim

    Fujitsu'nun kendi geliştirdiği sistem yönetim teknolojisi ServerView Suite, özellikle orta ve büyük ölçekli kurumların ihtiyaçlarına yanıt veren değerli yazılım bileşenleri içeriyor. Sunucu sanallaştırma sürecini kolaylaştıran Microsoft SCE 2010 ile entegre çalışabilen bu ürün paketi, KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya aday olacak.

    Fujitsu'nun pazardaki önemli iş ortaklarından olan Microsoft'un SCE 2010 yazılımı, 50 sunucu ve 500 istemciye kadar kurum içinde mevcut BT sistemlerinin hızlı ve kolay bir şekilde yaygınlaştırılmasını sağlıyor. SCE 2010 ile bu sistemlerin uzaktan bakım ve yönetimleri çok rahat bir şekilde yapılabiliyor.

    PRIMERGY ServerView'in gelişmiş özelliklerine ek olarak  SCE 2010, hızlı sistem güncelleme ve veri toplama becerisi sayesinde, yöneticilere, kendi veri merkezlerindeki olası sorunları önceleyen (proaktif) bir yönetim çerçevesi sunuyor. Yöneticiler, ServerView Suite ile olası altyapı sorunlarına ortaya çıkmadan müdahale edebilirken, zaman içinde mevcut altyapının güncellenmesi gereken bileşenlerini de görebiliyor.


    Sanallaştırma tabana yayılıyor

    Sunucu yönetiminde Fujitsu'nun köklü deneyimi ile Microsoft'un yaygın BT portföy yönetim becerilerini birleştiren bu entegrasyon, sunucu sanallaştırması için son derece uygun fiyatlardan, yönetimi kolay güçlü bir ürünü pazara kazandırmış oldu. Cazip rakamlarla sunulan bu yazılım, KOBİ'lerde mevcut sistem verimliliğini ve esnekliğini artırırken BT yatırım ve operasyonel maliyetlerini de azaltmayı hedefliyor.

    Fujitsu'nun denenmiş ve değerini kanıtlamış PRIMERGY x86 sunucuları ile ETERNUS DX disk depolama sistemlerini kullanan ve bu teknolojilerin katma değerini Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 sanallaştırma teknolojileri ile artırmayı planlayan kurumlar için SCE 2010 çok cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.