Şimdi Ara

Full'den alınan lpg sonrası araçtaki tekleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar saat 20.00 gibi bende az önce benzin ve lpg aldım,firmanın Ankara'daki ilk açıldığı yer olan iskitlerdeki şubesindende almıştım,01.03.2011 tarıhinde aldığım benzinin üstüne depoyu fulledim şansa benim geç haberim oldu bugün Shell'den 40 TL'lik Lpg almıştım 10 TL'lik kısmını anca yaktı araba,şimdi buraya kadar her şey normal Full'den Lpg aldıktan sonra arabam acayip teklemeye başladı,aracı benzine alıyorum hiçbir sıkıntı yok fakat araç lpg'ye geçince sapıtıyor acayip bi şekilde tekliyor bu tekleme devamlı bir şekilde değil arada yapıyor.

    Full istasyonundan bundan önce sadece iskitlerdeki açılış günü almıştım 33 lt lpg ile 303 km yapmıştım ve devamlı Shell'den lpg almama rağmen öyle aman aman bi fark hissetmedim,çok canım sıkıldı 3 kuruş kar edicem diye araca bi zarar vermesek diyorum,

    Aracım 94 model şahin 96 yılından beridir bize,bakımları her daim zamanında yapılmıştır,lpg takılalı henüz 2 sene oldu ve Lovato marka ve hiç bir sıkıntısı yok.


    Maksat laf olsun diye yazmıyorum arkadaşlar,dediğim gibi daha önceki İskitler istasyonunda aldığım Lpg hiç sıkıntı çıkarmazken Mamak'taki istasyonda bu gariplik niye oldu,yakıt fişi elimde aracın çalışma videosunuda çeker paylaşabilirim.







  • Bazen böyle şeyler olabiliyor. Lpg servisinin bana söylediği şey, lpg beyni performansının bir kısmını kaybettiğinde gaz basıncı konusunda sapıtıyormuş. Ve gaz seçmeye başlıyormuş. En mantıklısı lpg aldığınız yeri değiştirmemek veya lpg beynini kontrol ettirmek.
  • Arkadaşın tezi doğru olabilir, ancak merak ettiğim bir şey var bu forumda LPG bölümü var oraya yazılsa daha iyi olmazmı??? Otomobil genelde bölümde çok sık konu açılıyor veya hortluyor dolayısıyla yanlış yere açılan konular doğru düzgün cevap bulamadan alt sıralarda kaybolup gidiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.