Şimdi Ara

Full Int Nuker için tavsiyeler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben şimdi 47 Lv nukerim, sword var elimde,

    Fire 47 Lv
    Lighting 29 Lv ( SP yetiştiremiyorum)


    Sizce nasıl gideyim force'ta. Nuker çarlarda nelere vermeliyim?

    Mayıs'ta Mehmet'in çarıyla oynamıştım. Şuan forumda banlı, ne oldu bilmiyorum da, oda full int nuker lighting'ti. Shock lion shout olan skiller çok güzel geldi bana, hızlı hızlı öldürüyor özellikle taxi yaparken.

    Yorumlarınızı bekliyorum.

    Benim isteğim, kendi level'ımdaki canavarları rahat öldürmek, yani level'ları kasarken zorlanmıyayım istiyorum. Pek PVP ve uniqie düşkünü değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 27 Aralık 2010; 8:26:32 >



  • bende nuker kasıyorum kendi yapılandırmam hakkında örnek vereyim kafanda bişeyler oluşacaktır..

    bende sword/shield nuker kasıyorum lv.59 şu an
    yapılandırmam
    bicheon 58
    cold 58
    light 58

    farmı yeni bıraktım 60 a kadar yeticek sp var..
    nukerde yapmak zorunda oldugun bi yapılandırma yok tamamen sana bağlı
    her türlü yapılandırmada oluyor çünkü..
    örnek
    sadece force açabilirsin cold fire light
    spear yapabilirsin
    benimki gibi yapabilirsin
    her türlü yapılandırmada oluyor..

    benim yapılandırmamın artılarını söliyim sana
    bicheon da shield tecnic series full gidiyorum mesela
    ciddi ölçüde fiziksel defans ve block rate veriyor
    pvp de özellikle çok işe yarıyo
    imbue light benim damageları oldukça yüksek..
    cold'da da snow shield serisi çok önemli.. kendi lvlındaki bi wizardın tek atmasını engelliyo biliyosun wizardların range'leri ve damageları nukerlere göre daha yüksek snow shield ve shield tecnic series(block rate veren skill) i kullandınmı tek atmasını engellersin buda sana skilini atıcak zamanı verir

    kasarkende her degrede elinde bi sos +5 olsa yeter zaten kasarken gerekli parayıda kasıyosun rahat oluyor yani :)

    hp çok düşük ve etraf bot kaynadıgından sana şunu da söyliyim kendi lvlındaki moblarda kasman oldukça zor
    özellikle party moblar varsa o bölgede...
    party giantlar critic vurdumu yeri öptürüyor tabiri caizse :) zor build ve özellikle sp çok istiyo ama 60 tan sonra 105 e kadar 5 lvl gapla gidersen sp sıkıntın olcagını sanmıyorum.. 105 ten sonra gerekli sp yi kasarsın zaten görevle..




  • ben de cold-light-bic. kasıyorum şuan 47 lwl arkadaşımda aynı buildte 66 lwl bence çok güzel bir build ve bence nukerler arasında en sağlam pvp yapan chardır.protector giyiyorum.Bazıları nukerle uğraşma git wizard kas diyor ama wizard a bi dokunuyosun hemen yerde.Nukerde bu buildin hem savunması yüksek hem saldırısı zaten pvp filan da yaparsan yatır batır combo nuke hadi güle güle...
  • Beyler sağolun, yalnız benim server'da sos bulmak imkansız gibi deg. 6 da 2 tane sword gördük arkadaşlarla 3 kişi zaten sword'uz. Dolayısıyla sıkıntılı oluyor ama babel'de sağlam oyunculardan çok varmış. Yani 60-70 ten sonra zorlanacağımızı sanmam üst baş bulurken.

    Ben dün sroking botu aldım, çok hızlı kasıyor ama 50 level'a kadar taxi ile geldiğim için, saate ortalama %10-15 kasıyor, normalmidir bu rakam? Golden spider civarında kasıyorum. Tek nükte alamıyor ama deli oldum, azıcık canı kalıyor. Lighting de shock lion ile tamamlıyor anca. Dediğim gibi benim için ölmeden hızlı hızlı kasması önemli, bunun içinde item önemli, hergün bakıyorum valla ne gerekliyse, çok zor bulunuyor. 47 lv +3 sword buldum o kadar. SUN vs bulsam, parayı basıp alacam oda yok

    Peki ben, tek fire ile gitsem 105'e kadar zorlanırmıyım? Şimdi zorlanırım biliyorum çünkü nuke'in 2. si gerekiyor, fire'da 2 tane var şuan fakat tabi ilk nuke zayıf kalıyor. Sizce tek atabileceğimiz canavarlarda kasmak daha mı önemli?

    Şimdi tam oturtamadım yapacağım sistemi onun için kafa karışık tabi biraz.

    Lv 105'te cave görevi varmış. Onun için sadece fire ile bütün herşey full gideyim, ondan sonra 2. force'da açarım diye düşündüm? Nedir fikriniz?




  • valla bana kalırsa zorlanırsın 60 tan sonra moblar saglam vurmaya başlıycak.. şahsen colddaki def skilleri olmasa giant falan çok zor keserim ayrıca tek kasanda sen olmıcaksın party moblar olucak ıvırı olcak zıvırı olcak

    hp düşük olcagından defans ve atagını maximum seviyede tutman lazım yoksa kendinden düşük moblarda takılmak ve daha fazla zaman kaybetmek zorunda kalırsın..

    tabi şahsi düşüncem bu :)
  • Ben Full int fire/cold oldum tek sorunum hızlı kosma onuda happy etkinliginden cıkan moving speed scroll larla gideriyorum.Onun dısında cok memnunum fire çok vuruyo daha cold nukerlerini açmadım açmayıda düşünmüyorum sadece fire nukerlerini ve bicheon skillerini kullanıyorum coldlada defansımı güçlendiriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.