Şimdi Ara

FUT SAÇMALIKTIR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online sezon oynamak varken en güçlü kartın kredi kartı olduğu , parayı basanın maçı kazandığı FUT tamamen saçmalıktır. Hadi bi yere kadar zevkli sistemi felan güzel ama para kazanmak için her oyuncuya 50 tane farklı kart çıkarırsanız bu iş böyle olmaz. Özel kart olarak Haftanın oyuncusunu , ayın oyuncusunu , yılın oyuncusunu anlarımda , yok doğum günü yok yılbaşı yok ebesinin şeyi , yav nedir bu ya.

    Bide ikon saçmalığı var. Adam olmayan adamla oynuyor. Sezonda 5 fark yiyecek adam FUT ta 83 lük kadromu 97 ort kadrosuyla ee tabi yener.







  • hocam sen oyuna şu dönemde yeni başladıysan baya geç kalmışsın demektir ben ocak ayında başladığımda bile bir çok kişi de özel oyuncular vardı dandik gold kadromla wl de 14-17 yapıyodum, ben kadromu geliştirdim sonra rakiplerimde aynı şekilde geliştirdi ama ben oyuna alışmaya başladım 17 ve üstü yaptım wl de sonrasında hep.

    evet kadro kalitesi malesef çok önemli, eskiden daha doğrusu fifa 14-17 arası olan zamanı oynadığım için onları baz alarak yorum yapıcak olursam silver kadroyla çok iyi bir oyuncuyu bile yenme şansın olurdu şimdi öyle bir şey gerçekten çok çok zor çünkü içinden geçer gider adamlar tackle falan yapamaz silver oyuncular.

    eğer sene başında ya da ortalarda alırsan yakalarsın milleti ama şu dönem yeni başlayan birisinin zevk alması pek mümkün değil futtan, en kötü oyuncunun kadrosunda bile bedava görevle verilen +90 oyuncular ve tots oyuncular vardır, sen yırtınırsın pozisyona girmek için adam ekstra goller atar oyuncularının gücüne bağlı olarak.

    ha şunu da ekliyim son olarak eğer oyunu oynamayı bilmiyosa adam 99 reyting takım da versen bocalar ama şu raddede oyunu oynamayı bilmeyen ya da yeni başlayan adam bile samanlıkta iğne aramak gibi bir şeydir.




  • Kesinlikle katılıyorum hocam. Fifa 21 e başlayacaksam 0 dan başlarım. bide ben fifayı zevk için oynamak istiyorum. Cs gibi sürekli oynamak istemiyorum ki. Futbolu seviyorum ben fifadaki en değerli kadroyu kurmayı değil. Bu yüzden FUT öneriyor musunuz seneye fifa21 çıktığında başlasam bile. az vakitle güzel kadro kurabilir miyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drsteteskop

    Kesinlikle katılıyorum hocam. Fifa 21 e başlayacaksam 0 dan başlarım. bide ben fifayı zevk için oynamak istiyorum. Cs gibi sürekli oynamak istemiyorum ki. Futbolu seviyorum ben fifadaki en değerli kadroyu kurmayı değil. Bu yüzden FUT öneriyor musunuz seneye fifa21 çıktığında başlasam bile. az vakitle güzel kadro kurabilir miyim
    nasıl oynadığını bilemiyorum hocam cs ye nasıl 1 ay girmezsen aim in kötüleşiyor buna 1 hafta bile girmesen bi sonraki hafta ben ne oynuyorum geçen haftaki oyun bu değil moduna giriyosun tamam wl hariç bir heyecan yok oyunda ama en azından haftasonları 30 maçı oynayıp en kötü 14 yapman lazım her hafta, eğer her haftasonu 14 yapabiliyosan haftaiçi oynamasan bile kadron çatır çatır gelişir, kadronu sadece oynayarakta değil çeşitli oyun içinde pahalı satılan silver/bronz oyuncular gibi şeyleri bularak bunların ticaretini de yapabilirsin.

    misal benim bu sene brezilya milli takımının sarı formasından kazandığım paranın haddi hesabı yok, her haftaiçi fiyatı düşer ben 1500lere kadar olan fiyatlardan toplardım, wl başlayınca markette forma kalmıyor max buy 5k dan satıyodum, bunu defalarca yaptım 1-2 kere değil, bunu ben nerde gördüm? hiç bir yerde kendim keşfederek buldum.

    mesela almanya ligi sbc lerinde bir kaç tane takım var union berlin gibi onların oyuncuları silver çoğu, bu ne demek? paketlerden az çıkıyor demek, ucuza yakalıyodum pahalıya satıyodum. silver deyip geçme 4-5k ya alıp 14-15k ya sattığım oyuncular oldu her hafta, böyle şeyleri kendin keşfedip bulman gerek. hoş ticarette vakit istiyor :)




  • Oyunda skiller önemli mi hocam. O yaptığımız artistik hareket derler ya. Birkaçını bilsek yeterli mi yoksa ne kadar bilirsek o kadar mı iyi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drsteteskop

    Oyunda skiller önemli mi hocam. O yaptığımız artistik hareket derler ya. Birkaçını bilsek yeterli mi yoksa ne kadar bilirsek o kadar mı iyi?
    efektif olanlar var iyi savunma yapanlara karşı doğru zamanda kullanman gereken, fifa 20 most effective skils yaz gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.