Şimdi Ara

Futbolun Kadim Mavileri geri döndü: Old Blue United

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    İşin edebiyat kısmını sonraya bırakıp, anlaşılmasının partik olması adına takımımızın genel felsefesinden ve kurallarından maddeler halinde bahsedelim :

    - Şüphesiz FIFA oynarken beraberce eğlenmek en mühim amaç.

    - Harcanan total emeğe, zamana, ve diğer oyunculara saygılı olunması temel prensibimiz. Aynı şekilde yaşa ve saha içindeki mevkilere saygı çatımız; küfürsüz, siyasete, fanatizme bulaşmadan hoş sohbet edebilmek ve anlaşabilmek binamızın temeli. Edep, heryerde herkese lazım öyle değil mi?

    - Bunun yanında pas üzerine kurulu, topu paylaşarak oynamak öncelikli futbol kilometre taşımız. Özellikle takım kaptanı ve ortasaha mevkisindeki oyuncuların saha içerisindeki direktiflerine uyum gösterilmesi önemli olacaktır.

    - İhtiyacımıza binaen, iki tür oyuncu için kapılarımız sonuna kadar açıktır: Seçtiği mevkiyi oynamayı bilen veyahut öğrenmek için samimi bir çaba ve azim gösteren... Yedek olabilirsiniz, yıldız ya da saha için önemli unsurlardan biri olabilirsiniz; lakin her ne olursanız olun takımın herbiri diğerine eşit herhangibir parçası olacaksınız. İyi oynamak veya iyi öğrenmek yeterlidir.

    - Dedikodu, fısıldaşma, gruplaşma gibi zehirli okları yanınızda getirmeyiniz. Takımımızda bunlara asla yer yoktur, olmayacaktır. Herkes konuşacağını arkadaşının yüzüne söylemekle yükümlüdür.



    Evet arkadaşlar, bir bina inşa ediyoruz adeta; bu takımın parçası olmak isteyenler bana aynı isimli origin hesabından veya buradan ulaşabilirler.


    İyi oyunlar dilerim.







  • Anladığım kadarı ile 4/4 lük eleman arıyorsunuz ben acemiyim. Eğer kadroyu tamamlıyamazsanız beni ekliyebilirsiniz tabi ciddi bir ortam olursa.
  • 4/4 lük oyuncu tanımı, aradığımız futbolcu tipinin tam karşılığı değil ancak ya oynamayı bilen veya çabuk öğrenen uyumlu oyuncular ilk tercihimiz.

    Oyuncuları takıma katmadan bir deneme sürecimiz oluyor. Beraber oynayarak özelliklerinizi ve oyun stilinizi görmek isteriz. Eğer acemi iseniz, ancak uyumlu ve kendinizi geliştirmeye müsait bir izlenim verirseniz drop-inlerde antrenman yaptıktan sonra yavaş yavaş sizi takıma monte edebiliriz. Tabi bunu söylerken iyi oyuncunun formayı kapacağını, gerekirse yedek beklenebileceğini hatırlatmalıyım.

    Şu anda çok iyi bir bitirici forvetimiz, kreator bir ikinci forvetimiz, çok iyi bir oyun kurucumuz ve kaliteli bir kanat oyuncumuz halihazırda mevcut ve üst düzey bir uyumla oynuyoruz.. Mevkisinin ustası olmadığı sürece defansif ortasaha ve stoper mevkilerine oyuncu monte etmiyoruz.

    Bunları yaparken ve söylerken biraz elitist gözükebiliriz biliyorum. Ancak ciddi ve güzel bir futbol oyunu ortamı bunlara dikkat edince oluşuyor. Bu, 20 yıllık FIFA oyunu tecrübesi ile sabit :)




  • Güzel başladık, 6 da 6 ile hızla üst divisionlara tırmanıyoruz.

    Ancak skorlar alt divisionlar için normal gözükse de oynayan herkese keyif veren bir durum var şüphesiz; çok iyi pas oyunu oynuyoruz.

    Rakibi kısa ve çabuk paslarla ekarte edebliyor ve gerektiğinde oyunu hızlı şekilde açabiliyoruz. Takım futbolcuları olarak birbirimizi bu kadar kısa süre içinde bulmamız da sanırım bizler için şans oldu.

    Bizden ilk haberler böyle, tüm FIFA 14 oyuncularına iyi oyunlar dileriz.
  • Merhaba. Aranızda bulunmak isterim. Yalnız be a pro oyuncum yok yani yeni açacağım. Yine de kabul ederseniz aranızda bulunmak isterim.
  • Merhabalar.Oncelıkle yazınızı çok begendıgımı belırtmek ısterım.okuduktan sonra ıcımde bı heyecan olustu ve bu takıma katılmalıyım dedım.Yaklasık 5 yıldır fifa oynuyorum.Ancak be a pro modunda hıc bır tecrubem yok yanılmıyorsam sadece 2 mac yapmıstım.Yazınızı okuduktan sonra deneme amaclı bır mac yaptım 1gol ve 1asıstım var ancak soyledıgım gıbı hıc bır tecrubem yok.Eğer izniniz olursa takımınıza katılmak ıstıyorum ve guzelce bol fifalı saatler gecırıp takım oyunundan zevk almak ıstıyorum.Geri donus yapmanızı beklemekteyım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçları veya replayları izleme imkanımız varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.