Şimdi Ara

G'is'yan ettirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe'nin haftalardır peşinden koştuğu Ganalı yıldızın transferi son aşamada...


    Fenerbahçe inadıyla Asamoah Gyan’a kavuşmak üzere... Ganalı yıldızın kulübü Rennes 20 milyon Euro’dan açtığı pazarlıkta Sarı-Lacivertliler’in inanılmaz baskısıyla gerilemek zorunda kaldı.

    Geçtiğimiz günlerde 16 milyon Euro’ya kadar çıkan Fenerbahçe yönetimi son olarak bu rakamı 16.5 milyon Euro’ya yükseltti ve, “Artık bu paranın üstüne çıkmayız” diyerek Fransız kulübünün kararını beklemeye başladı. Kadrosuna Nice’den Loic Remy’i almak isteyen Rennes ise bu cazip teklif karşısında 20 milyon Euro’luk inadından vazgeçmek zorunda kaldı.

    Bunun yanı sıra Gyan’ın da tercihini Fenerbahçe’den yana kullanması Fransız kulübünün direncini kırmada önemli etken oldu. Şu andaki görüşmelerde tek sorun paranın ödeme şekli. Fenerbahçe yönetimi 16.5 milyon Euro’yu taksitlendirmek istiyor. Rennes yönetimi ise bu parayı peşin alma derdinde. Bu sıkıntının da bugünkü Young Boys maçı sonrasında yapılacak görüşmelerle aşılarak imzaların atılacağı öğrenildi.

    GYAN MANŞETLERDE
    Asamoah Gyan’ın Fenerbahçe’ye transferini Fransız basını da yakından takip ediyor. L’Equipe’te yer alan haberde Gyan için Rennes’in satışa onay verebileceği ve elde edilecek gelirle Loic Remy’nin transfer edilebileceği kaydediliyor. Gazete transferde son rakamın 16.5 milyon Euro gibi yüksek bir para olduğuna da dikkat çekiyor. Ayrıca haberde yapılan yorumda F.Bahçe’nin, Dünya Kupası’nda attığı 3 golle yıldızlaşan Ganalı forvet için çok kararlı olduğunu belirterek, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede mücadele eden kulübün transfer için zamanının tükendiğine de dikkat çekti.

    Kaynak:http://htspor.com/fenerbahce/haber/538786-gisyan-ettirdi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.