Şimdi Ara

G.Saray'da yeni sakat Ayhan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.Saray'da yeni sakat Ayhan

    Almanya'daki hazırlık kampını dün tamamlayarak İstanbul'a dönen Galatasaray, bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ile istasyon çalışmalarının ardından önce el topu oynarlarken, daha sonra da yarı sahada çift kale maç yaptılar. Oldukça neşeli geçen çalışmanın ardından sarı-kırmızılı takımın forvetleri Ümit, Nonda ve Yaser bir süre daha kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması gerçekleştirdiler.

    İdmanda yapılan el topu oyunu sırasında sağ dizine darbe alan Hasan Şaş kısa süreli bir sakatlık geçirirken, bu oyunun bitiminde ise boynunda ağrı hissettiğini belirten Ayhan, çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sıkıntısını saha kenarında doktor İlker Yücesir'e anlatan Ayhan, daha sonra antrenmandan ayrılarak tesislere gitti.
    Sarı-kırmızılıların antrenmanına, tedavileri devam eden oyunculardan Lincoln, Kewell, Mehmet Güven ve Uğur katılmazken, soğuk algınlığı nedeniyle dünkü çalışmada yer alamayan Ümit, tedavisi devam eden Servet ve dünkü çalışmada sakatlanan Barış, idmanın tamamında yer aldılar.
    Ayrıca, sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle dün yapılan antrenmana katılamayan kaleci Orkun, antrenmanın ilk bölümündeki koşuya katılmasının ardından, daha sonra tesislere geçerken, tedavileri süren Linderoth ile Emre Güngör ise antrenmanın bitiminde fizyoterapist eşliğinde koşu yapmak için sahaya geldiler. Galatasaray, basına ve taraftara kapalı yapacağı akşam antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

    BAŞKAN POLAT ANTRENMANI İZLEDİ
    Galatasaray'ın günün ilk çalışmasını, kulüp başkanı Adnan Polat da izleyenler arasında yer aldı. Tesislerin balkonundan yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ ile birlikte antrenmanı takip eden Adnan Polat, kendisine tezahürat yapan taraftarları da el sallayarak selamladı.
    Antrenmanı takip eden yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, başkan Adnan Polat ile futbolculara tezahüratlar yaparlarken, çalışma esnasında da yapılan şık hareketlere alkışlarla karşılık verdiler. Çalışmanın bitiminde Arda ile Meira, sarı-kırmızılı taraftarların olduğu bölüme giderek imza dağıttılar.

    ALPARSLAN VE DE SANCTIS SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
    Galatasaray'ın yeni transferleri kaleci Morgan De Sanctis ile Alparslan Erdem sağlık kontrolünden geçtiler. Antrenman öncesi iki futbolcunun Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde bir dizi test ve muayeneye tabi tutuldukları açıklandı.
    kaynak : ligtv.com.tr








  • Tamamdır artık antreman yapmak yasak Antremanda dökülüo bizim futbolcularBu ne saçmalıktır ya... Bu gidişle 3 güne 10 kşi kalcaz
  • İşimiz gerçekten çok zor Ayhan da gitti kim kaldı başka ya :S
  • Nasıl bir antrenman yapıyorlarsa artık. Daha sezon başlamadı . Bu gidişle ligin ilk maçına paflarla ancak çıkacağız
  • merak etmeyin ciddi bişeyi yoktur. izledim idmanı, tam bittiği sırada ayhan boynunu tutarak doktorun yanına gitti.. 10 gün sürecek bişey değildir yani..
  • Milli takımını çalıştıranları getirseler Cevat'la beraber iyi olur bence...
  • Bir kurşun falan mı döktürseler, nedir bu ya?
  • Hepimize geçmiş olsun,ne diyim.Sakatsaray olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.