Şimdi Ara

G-SYNC / FREESYNC KLASİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, biliyorum bu konu çok konuşuldu ama gene de sormam gerekiyor,

    Ryzen 7 1700 işlemci
    Nvidia GTX 1050 ti ekran kartım var

    27" 144hz monitör alıcam.

    Benim ekran kartıyla uyumlu olan Gsync en ucuz dell var ve 2600 tl
    Bir de viewsonic var ama freesync özellikli 1500 tl

    arada 1100 tl fark var, bu farkı vermeye değermi, yoksa ekran kartımla uyumlu olmasada viewsonic al genede güzel bi oyun keyfi yaşatır dermisiniz

    Bu arada CS go oynamak isçin kullanıcam monitörü..

    Yardımcı olanlar için şimdidden çok teşekkürler...



  • Ben olsam freesync alıp aradaki fark ile mevcut kartı satıp RX 580 kovalardım. Gsync için o kadar para vermek bana saçma geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir tabi, bi fikir.

    Benim asıl öğrenmek istedğim 144hz 1ms bir monitörle 144hz 1ms ve gsycn olan monitör arasında ne kadar bi fark vardır, 1100 tl vermeye değecek kadar var mıdır?
  • matuk kullanıcısına yanıt
    Elindeki ekran kartı 1080ti olsa değebilir derdik. Ancak 1050 ti için 1100 tl yi geç 600 tl dahi bir fark vermeye değmez. 1050 ti için GSYNC +1100 tl vermek absürt saçmalık ve çok büyük bir yanlış olur. CS-GO odaklı alıyorsan zaten 1050ti ve o işlemci ile +150 fps sabit alabileceğin için gsync gerek dahi yok zaten. + olarak 27 ekran cs go için gereksiz bence yetenek seviyenide kısıtlar o denli büyük oluşu. Wievsonic XG2402 kullanıyorum ben. 1250 tl civarına bulabilirsin. Fazlasıyla memnun kalacağın tipte gaming monitör
  • Bu açıklama gayet fikir verici olmuş çok teşekkürler..


    Ben ekrana fazla yaklaşamıyorum aramda 60-70 cm mesafe oluyor buda uzaktaki küçük rakibi görmeme engel oluyor o yüzden 27" almayı düşünüyorum, bu durumda yine alma dermisin??
  • sen direk freesync destekli monitör al 1050 ti için gsync monitör çok uçuk olur ilerleyen zamanlarda bir amd kart alırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz sync teknolojileri az da olsa inputlag yapıyor. Cs go oynarken kapalı olmaları avantaj bile sayılabilir. Ama diğer taraftan bakınca single player oyunlarda nispeten düşük güçlü bir kart ile gsync sayesinde akıcı oyun deneyimi alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok oyun oynamıyorum sadece csgo, bu durumda o kadar farkı verip gsync almama gerek yok düşüncesine geldim, yardımlarınız için çok teşekkürler...
  • NVidia ayarlarında var mı bilmiyorum ama AMD ayarlarından fps kilitlenebiliyor, örneğin en fazla 60fps ayarlandığında, monitör de 60hz'de iken zaten FreeSync/GSync benzeri bir etki elde edilmiş oluyor (60fps'nin altına düşülmediği sürece). Bu nedenle sadece GSync için fazladan bu kadar verilmez bence de. Çok isteniyorsa ekran kartını satın aradaki fiyat farkıyla örneğin RX 570 + FreeSync monitör alınır ama direkt GSync'siz monitör al geç derim.
  • g sync ilk cıktıgında millet bişey zannetti.oysaki oyle agım şahım bişey degil.cok cok cok fark edecegin bi ozellik degil.n vidia icine bi modul koyuyor monitorun parası 1000 tl artıyor.zaten yeni 1000 serisi kartlarda yırtılma cok olmuyor. g sync de yırtılmayı onluyen bir sistem.yukarda arkadasın dedigi gibi normal monitor al ama hz i yuksek olsun tepkime suresi 1 ms olsun.işini gorur.
  • MSI OPTIX G27C2 aldım, şuan kargoda bekliyorum bakalım, yardımlar için çok teşekkür ederim...
  • matuk kullanıcısına yanıt
    Curved olan monitör bu değil mi? Geldiğinde bir değerlendirme yapabilir misin? Bende dell s2716dg ile bu monitör arasında gidip geliyorum son zamanlarda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet curved, değerlendirme yaparım tabii ama geç gelicek, stokta yok mayısa gün verdiler, daha erken gelirse yazarım..

    Ama vatan bilgisayarda bunun muadili olan bi curved inceledim, hoşuma gitti, normalde kenar ve köşeler algının dışında iken curvede biraz daha algına giriyor, fps oyun için güzel bence..

    Not: bahsettiğin dell gsync bu benim sipariş verdiğim freesync, bunu gözden kaçırma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matuk -- 9 Nisan 2018; 17:11:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.