Şimdi Ara

G-Sync li Monitörler Ne zaman Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Asus un 120 hz 3D Vision 2 li monitörünü almaya aşamasındayım fakat Nvidia G-Sync li monitörlerin 2014 ün ilk çeyreğinde çıkacağını söylüyorlar. Sizce bu teknolojiye sahip monitörler Türkiye ye ne zaman gelir ? G-Sync siz monitör almak ileride pişmanlığa sebep olur mu Beklemekte fayda var mıdır ?



  • g-sync'in ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum, o yüzden g-sync olmaması sorun olurmu soruna cevap veremiycem.asusun rog monitörünü kastediyorsun sanırım, onlar 2014 2. çeyrekte gelicekler yurtdışına. türkiyeye en kötü senaryoda 3. çeyrekte gelir, ama o kadar süreceğini sanmıyorum. eğer çok acelen yoksa bekle bence. çünkü güzel bir monitör gibi duruyor. 3d ve 120hz olması da cabası. ayrıca 2k çözünürlük var. o yüzden bekle bence
  • bence esas yapilmasi gereken displayport 1.3 monitorlerin cikmasini beklemek (2014 sonu). bunlarda g-sync benzeri bir sistem amd kartlar ile de kullanilabilecek, hatta esasen tum kartlarda kullanilabilmesi lazim.
  • DHArcadia kullanıcısına yanıt
    Benim malesef o kadar bekleyecek zamanım yok :( Sanırım Asus 120 hz 3D Vision 2 li ekranı alacağım... Genede fikirleriniz için teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün 1 hevesle asus 27 vg278h 3d monitörü almaya gittim. Maalesef 1 tek teşhirde kalmış oda 2 haftadır vitrinde duruyordu. Dükkandaki satış görevlileri de bir süre oyunda oynamışlar açıkçası bu kadar kullanılmış bir ürünü almak istemedim sordum yenisi gelir mi diye bizde ürünleri eritmeye çalışıyoruz artık gelmez dediler. Bu durum bende hayal kırıklığına sebep oldu, memlekette 27 inch 3D Monitör kalmamış resmen !!! O da değil bütün teknoloji marketleri televizyoncu olmuş habire televizyon satmaya çalışıyorlar. Birde buz dolabının kapağı kadar televizyonlar (50 inch) 1600 lira diyorlar!!! Monitör konusunda gerçekten çok az seçenek var :( Şu G-Sync li monitörleri sabırsızlıkla bekliyorum hele Asus un 27 inch 2 k 120 hz 2ms tepki süreli G sync li monitörünü satış fiyatı 800 dolarmış O burada 1000 dolar + kdv den satılsa 2500 liraya civarı eder 2500 e 27 inch mi 1600 liraya 50 inch mi ? Bu nasıl bir fiyat politikası ben anlayamıyorum ???




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eeevrim

    Bu gün 1 hevesle asus 27 vg278h 3d monitörü almaya gittim. Maalesef 1 tek teşhirde kalmış oda 2 haftadır vitrinde duruyordu. Dükkandaki satış görevlileri de bir süre oyunda oynamışlar açıkçası bu kadar kullanılmış bir ürünü almak istemedim sordum yenisi gelir mi diye bizde ürünleri eritmeye çalışıyoruz artık gelmez dediler. Bu durum bende hayal kırıklığına sebep oldu, memlekette 27 inch 3D Monitör kalmamış resmen !!! O da değil bütün teknoloji marketleri televizyoncu olmuş habire televizyon satmaya çalışıyorlar. Birde buz dolabının kapağı kadar televizyonlar (50 inch) 1600 lira diyorlar!!! Monitör konusunda gerçekten çok az seçenek var :( Şu G-Sync li monitörleri sabırsızlıkla bekliyorum hele Asus un 27 inch 2 k 120 hz 2ms tepki süreli G sync li monitörünü satış fiyatı 800 dolarmış O burada 1000 dolar + kdv den satılsa 2500 liraya civarı eder 2500 e 27 inch mi 1600 liraya 50 inch mi ? Bu nasıl bir fiyat politikası ben anlayamıyorum ???

    bu iş zaten quadro ya da firegl gibi kartların fiyatlarına doğru kayıyor
    azar azar geçirmeler çoktan başladı
    masaüstü pc lerin gelişim süreci azalmaya başladı buna bağlı olarak fiyatlar uçuyor
    24'' vg248qe 250dolardan satılırken bizde neredeyse 2 katına 900tl civarına satılıyordu
    şimdi g-sync lisi 600 dolar olacak deniyor onun fiyatını siz düşünün




  • Açıkçası 600 Dolar olsa gene iyi Benim rüya monitör diye tabir ettiğim model asus dan geldi. ROG Swift PG278Q modeli olabilecek son nokta bence fakat 800 dolar gibi bir fiyatı var burada 2500 tl de aşağı olmaz 2014 ün 2. çeyreğinde ülkemize gelse o zamana kadar dolar 2.5 lira ya çıkarsa bu ürünler iyice alınmaz hale gelir. Bu aralar Vatan Pc de de monitör sayısında azalma var Asus un 120 ve 144 hz monitörleri, philps in 2k monitörleri satılıyorken şimdi hepsini kaldırmışlar acaba bu g-sync li monitörlere yer mi açmaya çalışıyorlar yoksa monitör satışları azaldı diye artık yeni ürün mü getirmiyorlar ? Zaten bir çok teknoloji mağazasında 27 inch monitör bile satılmıyor olay "Tablet ve Akıllı Televizyon a "dönüştü. Bu da Masaüstü bilgisayarı öldürüyor hem pahalı hemde bulunması zor ürünler oluyorlar sanki.
  • g-sync işi için acele etmeyin daha geliştirilip monitörlerde standart olma ihtimali var 3d vision gibi 2. versiyonu vs çıkabilir tam olarak test edilsin ondan sonra fark çoksa ona göre seçim yapılır
    özellikle masaüstüne 60hz olacaksa alınmaz o kadar diyeyim istediği kadar über olsun masaüstünde 144hz e alışınca 60 a dönmeyi aklınıza bile getirmek istemezsiniz o kadar diyeyim
  • G-Sync gelse bile yüksek fiyatından dolayı alamayacağımı düşünüyorum o yüzden " 120 hz ASUS VG278H " alayım diyorum fakat nereye baktıysam kalmamış Vatana gittim yeni getirilmeyecek ama teşhirde 2 haftadır 1 tane bulunmakta dediler ki 2 haftadır sabah 8 akşam 10 sabit görüntü gösteren monitörde pikseller eminim yanmıştır. Sonuç olarak 27 inch 60 hz üstü monitör piyasada yok veya tercih edilmediği için getirilmiyor o yüzden bende beklemedeyim.
  • Asus Rog serisi gsync li bir modelini duyurdu. Görünüşü çok şık. Fiyatı baya yüksek olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları abartmazlar inşallah
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    Asus un Rog serisi denilen Monitörü 800 Dolar olarak satılacakmış ki O monitörün burada 1000 dolar+Kdv den aşağı olacağını düşünmüyorum.2014 ün ilk çeyreğinde gelecek deniyor Mart ta gelse o zamana Dolar da 2.5 lirayı yakalar (Tahminim !!!) gerçekten korkunç rakamlarla karşılaşıyorummm
  • eeevrim kullanıcısına yanıt
  • Hocam fark çok mu gerçekten 144hz ile 60hz arasında. IPS almak istiyordum ama bu yorumunuz kafamı karıştırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    Hocam fark çok mu gerçekten 144hz ile 60hz arasında. IPS almak istiyordum ama bu yorumunuz kafamı karıştırdı.

    var bence ips falan alınmaz fark yaratan monitörler bu yüksek hz li olanlar
  • ya millet hz yi kafasına takmış benim derdim de 30 40 fps de takılma gibi bir problem yaşamamak. hangi oyunu 2500 çözünürlükte en yüksek ayarlarda 60 fps oynayabilirizki. iki adet gtx 780 var bende onda bile 40 50 fpsye düşüyor. anlamıyorum bu hz takıntısını.
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Yüksek Hz de masa üstünde bile daha akıcı bir görüntü oluşuyor olayı sadece oyunla kısıtlamamak lazım...Fakat asus un 144 ve 120 Hz lik monitörleri kalmadı piyasada ara ki bulasın Bundan sonra ancak G-Syng li monitörler gelirse bir an evel çok güzel olur ama sanırım kiti monte edilmiş 27 İnch Modellere daha çok var...
  • Arkadaşlar Nisan oldu hala memlekete G-Syng li bir monitör gelemedi, gerçi dünya genelinde de sanırım Kit den daha fazlası sunulmadı. Yılın ilk çeyreğinde piyasaya sunulacağı söyleniyordu. Hiç duyum, dedi kodu veya bilgi sahibi olanınız var mı ? Gerçekten çok merak ediyorum.
  • merak ile takip...!
  • Bende merakla bekliyorum Asus kuzey ABD Haziran ortası demiş, Ben türkiye Philips e sordum Haziranda Türkiyede olması bekleniyor dediler.
    Yalnız monitörlerin daha ortalıkta detaylı incelemesi bile yokken ben ümitsizim. Ama söylene görede bu hafta hepsi ortalığa döküle bilir.

    https://twitter.com/ASUSUSA/statuses/453995491576279040

    Nvidia ise Q3 yani Temmuz Ağustos Eylül de tüm dünyada çıkacağını söylüyor.

    http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-g-sync-monitors-unveiled-shipping-soon-worldwide



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 17 Haziran 2014; 10:31:46 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.