Şimdi Ara

G2A.COM güvenilir mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
31.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Buradan psn us gift kart alsam sıkıntı olur mu? Daha doğrusu şöyle sorayım. Aşağıda satıcılar çıkıyor ve fiyatlar baya bir değişiyor. 50$ lık gift kart 138 ile 178 arası değişiyor satıcılarda. Nasıl tercih yapmamız lazım. Çalıntı felan olur diyorlar kafam karıştı...
  • Arkadaşlar ben elder scrolls online tamriel unlimited için explorers pack satın almayı düşünüyorum. 3.20 kuruş gibi bir fiyatı var.Eğer g2a shield açarsam 6.59 oluyor. G2A shield olmadan alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
  • draxar kullanıcısına yanıt
    g2a shield olmadan da alabilirsin. Ben hep shieldi kullanmadan aldım sorun çıkmadı.

    g2a güncel oyunlarda indirimi yoktur fakat bir sene öncenin yada daha önce ki oyunlarda oldukça indirim bulabilirsiniz.

    buyrun bu da üyelik linki.https://www.g2a.com/goldmine/join/us/EIWQT01F
  • g2a dan yaptigim alisverislerim devamli declined oluyor daha oncede cok urun aldim en son swtor ve batman arkham knight goty edition almistim yok arkadas dun g2a pay ile denedim bugun normal kredi karti ile odeme seceneginden denedim telefona sifre bile geliyor ininal ing banktan islemi onalyamak icin giriyorum 5dk bekletiyor processing yaziyor iptal oluyor

    aldigim da shadow of mordor goty + season pass

    daha alirsam burdan ne olayim oncekisinde supporta yazdim indirim kodu verdi demin alirken denedim gecersiz diyor. 50tl ye yakin para kaptirdik refundladik diyorlar ininal da 1-11 gun arasi refund olur diyorlar oncekisinde 1 kere refund geldi tam 1 aya geldi rusyadan wow aliyordum o seferde.

    g2a ya mi sovsem ininal denen seye mi sovsem bilemedim
  • son derece güvenlidir arada hatalar olabiliyor aldığınız ürün gelmeyebiliyor canlı desteğe başvurursanız anında hallediyorlar ayrıca bu url üzerinden girmeniz daha hayırlı olacaktır :Dhttps://www.g2a.com/r/user-56ad61c8bb4e9
  • BUR4K27 kullanıcısına yanıt
    g2a wallet total balance kısmında -0,58 euro yazıyor eksi yazmasının sebebi nedir
  • sattığınız ürünün iade gelmesidir sizinde paranız yok ise eksi bakiyeye düşebilir
  • Ben Xbox one'a AC Unity key alacaktım fakat acaba ubisoft xbox one'dan da siler mi bu oyunu??Sizce kinguin'den mi almalıyım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, daha önce G2A'dan ön siparişli oyun alan oldu mu acaba? Oyun kodu oyun piyasaya çıktığında mı geliyor? Birde hiç gelmeme gibi bir ihtimali olabilir mi?
  • Ya beyler bir şey soracağım ben g2a'dan yanlış bir oyunu aldım cd-key'i kullanmadan bunu geri iade edemez miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caughter

    Ya beyler bir şey soracağım ben g2a'dan yanlış bir oyunu aldım cd-key'i kullanmadan bunu geri iade edemez miyim?

    Shield ile aldıydanız live chat ile şansınızı deneyin, Shield ile almadıysanız hiç uğraşmayın.
  • MERHABA ARKADAŞLAR, G2A DAN SATIŞ YAPIP 200 DOLAR BİRİKTİRDİKTEN SONRA MEBLAYI DİREK PAYPAL OLMADAN BANKA HESABINA ÇEKEBİLİYOR MUYUZ,200 NE KADAR OLARAK GEÇER,VERGİ OLAYINI ONLAR HALLEDİYOR GALİBA AB YE,BU KONUDA BİLGİ ALIRSAM ÇOK MEMNUN OLURUM,SAYGILAR..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songeneralll -- 20 Ekim 2016; 16:44:31 >
  • Merhaba arkadaşlar, bir kaç saat önce bulduğum bu siteyi araştırma ihtiyacı hissederek forumda yazılan olumlu/olumsuz mesajları inceledim.

    GTA 5'i satın almak istiyordum ve gözümü karartarak ne olacaksa olsun diyip Steam'de 179TL fiyatlı oyunu 104TL'ye G2A.com sitesinden satın aldım ve satın alır almaz steam gift linki gelerek hesabıma oyun hediye edildi. Kısacası bu olumlu deneyimi sizinle paylaşmak istedim ve güvenilir bir site olduğunu belirtmek isterim.

    Benim referansımla oyun satın alıp bana destek olmak için linke tıklayarak alış-veriş yapabilirsiniz. Teşekkürler :)

    Referans linki :https://www.g2a.com/r/user-5821c4ee7ad9f




  • uzak durun. ürün anahtarı satın almak pek akıl karı bir iş değil

    kimin anahtarını alıyorsun belli mi ?

    belki birinin kredi kartından çalıntı oyun alnıp keyi satıldı belki daha önce kullanılmış key nerden bilcem ben
  • normalde sürekli kullanıyordum g2a yı. ama bugün başıma kötü bir olay geldi. iki alışveriş yaptım. 1. si teslim edildi. 2.si para çekilmesine rağmen g2a tarafından iptal edildi.. ticket oluşturdum. hesabınıza telefon no kaydedin ondan olmuş olabilir dediler ( sürekli alışveriş yapıyorum hiç kaydetmedim ve sorunda yaşamadım şimdiye kadar) . neyse tamam dedim. onu eklerken güvenlik amaçlı e posta ve telefonuma şifre geldi. ikisinide girdim. girdikten hemen sonra beni hesaptan attı ve hesabımın girişi engellendi. şimdi de açmıyorlar kilidi bütün supportlar topu birbirine atıyor
  • birde birşey soracam. hesabım engellendiğinden giremiyorum g22a dan önceki keyleri teslim almaya. mail dede gözükmüyor keyler illa siteden almak gerekiyor heralde. birşekilde mailden alamaz mıyız key i ?
  • g2a ile ilgili biraz araştırma yaptımhttp://satinon.com/forum/g2a şurda süreçle ilgili bilgi var ancak tam emin olamadım. burdaki yorumları okudum ve sanırım ben de küçük bir sipariş ile başlayacağım. çinden getirteceğim birkaç şey var en uygun siteleri arıyroum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sel tur -- 13 Aralık 2016; 0:8:45 >
  • Arkadaşlar ne kadar sponsoru yada reklamı olduğuna bakmayın, kesinlikle G2A i kullanmanızı tavsiye etmem, ben bu zamana kadar 70 taneden fazla oyun satın aldım değeri en az 1500 tl lik bir oyun kütüphanesi, steam-origin-uplay-battlenet platformlarında değişik oyunlar oynuyorum ve daha önce farklı sitelerden key satın aldım humblebunble gibi, kinguin gibi, hiç birisinde sorunum olmadı taki G2A a kadar, 30 günden fazladır oraya attığım parayı harcayamadım, iki kez kullanılmış key aldım bu 30 gün süresince değeri 30 euroluk(120tl) ama her seferinde 12-13 gün beklettiler beni, satıcı cevap vermiyor sonra 12 gün sonra paramı geri alıyorum sonra gidip başka bir oyundan key aldım yine kullanılmış, yine bekle 12 gün, yeminle bıktım.. aklınız varsa gidin 3-5 tl fazla verin orjinal platformdan satın alın, yada gidip voidu sitesinden alın türk sitesi, daha önce 2 kez aldım o siteden ve bi sıkıntı çıkmadı..

    HESABI sadece sizi uyarmak için şimdi açtım, o kadar sinirliyimki G2A e gidip heryerde anlatacağım bu olayı, kullanmayın sakın, destek sıfır.. ilgilenmiyorlar, otomatik cevaplar atıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanlus -- 13 Mart 2017; 16:37:4 >




  • Ben bu zamana kadar toplamda 5 kez olmak üzere G2A'dan ürün aldım. Hiç para ekletip alışveriş yapmadım sadece sanal kart kullandım (Kredi Ek kartı)

    Bu zamana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım ama bana göre de bir Humble Bundle değil.

    Bu konuda sıkıntı yaşayanların acil çözümle karşılaşması dileği ile.
  • Alışveriş yapmayı düşünüyorum arkadaşlar sizce değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.