Şimdi Ara

G3 kasma ve takilmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar buyuk bir hevesle aldigim ancak hevesimin icinde patlamasina sebep olan bu telefon. Arayuzde, menu gecislerinde, oyunlarda ve hatta klavyede, facebook messengerde, fotograflari acarken. Donmasi takilmasi kasmasi beni cileden cikartti. Subway surf bile oynayamiyorum. Gunde 2 kere ve 3 kere sarj ettigimden bahsettmiyirum bile. G2 nin yanindan gecemeyecek bu cihazi bir sekilde yaptirilmasini saglamak daha dogrusu iade etmek istiyorum. Garantiye gonderecegim ve duzeltilemeyecek eminim. Cunku magazalarda vitrinlere konulan sifir cihazlar bile kasilmalari belli ediyor. 3 kere gonderip ardin sira sonrasinda para iadesi isteyecegim. Sizden ricam izlemem gereken yontemi soyler misiniz? Ne yapmam gerekiyor. Bu cihazi kesinlikle iade etmek sonrasinda tekrar G2 ile yola devam etmek icin ne yapmam gerek. Tesekkurler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam g3 un sd801 li versiyonu alınmaz. Ama yeni surumu cikacakmis. Sd805 olmasi lazim. Iste o alinir. Ama biz bunu yazdikca eksilendik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilmiyorum ustadim ama G2 basarisindan sorgulamadim. Arastirmadim direkt aldim. Sogudum valla telefondan. Iade etmenin yollarini arayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.