Şimdi Ara

g3258 darboğaz yapıyor. (uzun yazı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aklınızda bulunsun. Eğer bilgisayar konusunda bilginiz yok ise bilen bir arkadaşla gidin. Arkadaşın işi satış yapmak ne gerekiyor veya elinde ne var ise onu satmış size. Çünkü ben şimdiye kadar vatandan bütün alışverişlerimde istediğim tüm parçaları tek mağazada asla bulamadım. Metrobüs hattı üzerindeki vatanlardan topladım farklı mağazalardan ama istediğim parçaları.
    Toplama pc yi almaya giderken alman gereken parçaları liste yapıp bunları istiyorum diyeceksin. O ne derse desin sen bunları almak istiyorsan sorun olmaz.

    En azından sistem tavsiyeleri bölümüne bütçe ve yapılacak işlemleri yazarsan sana göre bir sistem tavsiye edilir. Hatta satış linkleri ile birlikte tavsiye alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overlord7134

    Fena keklemişler kesin vatan bilgisayardan almiştir

    Sizde sisteminize GTX 980 Ti OC Edition ile beraber MSI Z97 Gaming 7 ekleyin.
  • Yanlış okumadıysam 4gb ram var. Gta V 8gb ram, 2gb vramli sistemlerde çok kötü performans veriyorken 4gb ile durum çok vahim olacaktır. ( 750ti ile 7200 ram kullanımı varken 4gb r9 380 ile vram kullanımı 3gb ram kullanımı 6800 civarı ayarlar bir kaç tık yukarda olmasına rağmen ). Birde gta çok stabil değil witcher 3 şehir içi şehir dışı fps değerleri işlemci için en ideal test şuan. ( inanmıyorsanız gta v en düşük ayarlara alın ve oynayın fps değeri 2 kat artıcaktır ama anlık katılmalar devam eder. ) Tekil işlemci performansı ölçekmek isterseniz World of Warcraft videolarına bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.