Şimdi Ara

G4 vs G5 vs V10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar v10 da karar kıldım ancak geleceği söylentileri olan g4 pro ve 2016 içinde çıkması planlanan g5 aklımı karıştırıyor. sizce beklemeli miyim yoksa diğer iki modelin v10 un üzerine katacağı çok bir şey yok v10 mu almalıyım?



  • G5 beklemelisin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g5 de v10 daki gibi ikinci ekran olmayacak değil mi?
  • Kardeş V10 gayet güzel bir cihaz ama beklemek daha mantıklı şubat ayında G5 ve S7 tanıtılacak sonuçta snapdragon 820 li cihazları görmek lazım malum V10 un fiyatıda yüksek aynı paraya daha güncel ve güçlü cihaz alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun için gayet güçlü bir pc'm, fotoğraf için ise güncel bir dslr setim var (nano ve prime lenslerden oluşan). bu nedenle işlemcisinin gücünü yada kamerasını fazla umursamıyorum. ikinci ekrandan bir çok basit işi yapabilmesi pil performansı açısından büyük avantaj. sadece küçük ekrandan arama yapılabiliyor, sms, whatsapp, mail kontrol edilebiliyor.
  • BoneCracker kullanıcısına yanıt
    Kardeş iyi demişsin ama asıl mesele bu imkanların her an yanında olması tabiki oyun olarak pc ile ve foto olarakta dslr ile kıyaslanmaz ama şahsen ben yanımda dslr taşıyamadığım için kamerası kaliteli bir telefon taşımak isterim her zaman. İşlemci olarak V10 yterli zaten 4.5G uyumlu genel olarakta oyunlar için yeterli. Ben daha fazla beklemek istemiyorum dersen cihaz gayet güzel ve ve kaliteli hem malzeme olarak hemde kamera olarak üst düzeyde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş xperia z2 kullanıyorum. ben de cebimde kamerası iyi bir cihaz isterim ve taşıyorum da. ancak benim fotoğraf çekmek denince aklıma gelen senin elindekiyle asla yapılamayacak şeyler. o yüzden fotoğraf çekeceksem evet içinde 5 tane lens ve 2 tane gövde olan bir ve maddi değeri rahat 5-6 v10 alabilecek bir çanta taşıyorum. bu işlerde gayet yetkin bir abisin anlaşılan sen yaşında baya geçkin sanırım. tecrübelerine dayanarak v10 ve xperia z2 yi karşılaştırabilir misin kardeş? sensör boyutundan, fstop değerlerinden, iso performansından ve interpolasyonsuz cözünürlükten bahsedersen de çok çok faydalanabilirim senden.
    birde başından beri bahsedilmesini talep ettiğim ikinci ekran ve pil performansı hakkındaki yorumların nelerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.