Şimdi Ara

G430 Surround Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G430 kulaklığın ses ve mikrofon girişlerini birleştiren bir USB aparatı var. Bu aparat sayesin Logitech yazılımı kulaklığı algılıyor ve 7.1 sesi kullanabiliyoruz. Fakat bu aparatı kullandığım zaman çok aşırı bir dip ses geliyordu. Windows ses ayarlarından "Bu aygıtı dinle." butonunu kulaklığın mikrofonu için kapatıp açtım. Aşırı olan dip ses anında azaldı ancak yine de çok az bir dip ses var. İnternete biraz baktım ve bunu yaşayan başka insanlar da gördüm. Bu genel bir sorunmuş.

    Ben de kulaklığı bilgisayarın kendi ses kartına takmayı denedim. Aparatı kullanmadan direkt jak girişini kullanarak kulaklığı bilgisayara bağladım. Bu sefer Realtek ses yazılımı arka panelde sorun yaratıyor. Kulaklığı ön jak girişine takınca 7.1 olarak sesleri farklı yönlerden duyuyorum. Fakat arka panele takınca 7.1 olayı çalışmıyor. Ses sadece stereo geliyor. Realtek ses yazılımı, Logitech Gaming Software ve G430'un kendi güncellemesini yaptım. Sorunu çözemedim. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünecektim ama sıfır aldım ve bir yığın insan da bu gibi sorunlar yaşamış.

    Dip ses sorunu Logitech’in aparatı ile alakalı ve donanımsal gibi gözüküyor. En azından Realtek konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. X340 Pro Carbon anakart kullanıyorum.


    Söz konusu lanet aparat.
    Realtek High Definition Audio 6.0.1.8619 sürücüsü.


    Aşağıya Realtek'in arayüzüne dair bazı ekran görüntüleri bırakıyorum. Bu ekran görüntüleri alındığın zaman ön panele jak takılıydı.

    G430 Surround Ses Sorunu

    G430 Surround Ses Sorunu

    G430 Surround Ses Sorunu

    G430 Surround Ses Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 4 Nisan 2019; 3:53:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.