Şimdi Ara

G502 Gaming Software

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese Merhaba
    2 aydır sorunsuz logitech g502 mouseumu kullanıyordum sonra gaming softwareden deneme yanılma yöntemiyle bir macro hazırlıyordum bir ara bir usb takılma sesi geldi ve gaming softwareye tıkladığım zaman yanıt vermiyora geçti ve şimdi gaming software açılmıyor 2 pcdede denedim 1i laptop ondada açılmıyor mouseu takmadan gaming software açabiliyorum hiç bir cihaz bulunamadı diyor haliyle sonra mouseyi takınca yanıt vermiyora düşüyor mouse çalışıyor fakat gaming softwareyi açamıyorum pcyi formatlamama rağmen çalışmadı yazılımı doğru indirdim yaklaşık 3 aydır tamamiyle sorunsuz çalıştırıyordum birden bire böyle bir olay çıktı tavsiyesi veya başına gelmiş olan varmıdır.

    Sistemim:
    asus z97 pro gamer anakart
    i7 4790k işlemci
    zotac gtx 760 amp edition ekran kartı
    2*8 Kingston Beast 1600mhz cl9 ram
    win 8.1 pro

    donanımsal veya yazılımsal olduğunu sanmıyorum 3 aydır problemsiz kullanıyordum teknosadan almıştım oraya verdim şimdi ama sorun bulunamadı diye geri gelirse ne yapmam gerekir :S bu arada konu yanlış bir yerde ise özür dilerim herkese iyi günler.







  • Bildiğim kadarıyla macroyu mouse un içine kaydediyor bu programlar. X7 de durum bu yani. Sizinki de mouse belleğine attıysa macro programı donduruyor olabilir. Mouse belleğini silmeyi araştırın internette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.