Şimdi Ara

G502 Hala Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumda bunun gibi bir ton konu var ve tekrar böyle bir konu açtığım için özür dilerim. Ancak benim sorularım birazcık daha farklı olduğundan konuyu açma gereği duydum.

    Sadede gelecek olursak G502 kullanmaya başlayalı 5 seneyi geçti benim için. Ama laptopta kullandığımdan ve biraz hor kullanmamdan ötürü artık maalesef USB giriş kısmındaki kablo aşında ve temassızlık yapıyor o yüzden yeni bir mouse ihtiyacı doğdu. Sizlerden de bu konuda tavsiye almak istedim. Forumlarda, internette vs. artık G502'nin eskidiği daha iyi mouseların çıktığı yönünde bir sürü konu, haber bulunmakta. Benim gönlüm hala yeni bir G502 almaktan yana çünkü;

    1) Mouse'un ağır olmasını seviyor 5 senedir bütün ekstra ağırlıkları takılı oynuyorum.
    2) FPS oyunları dahil macroları sürekli kullanıyorum.
    3) Elim birazcık büyük bu yüzden elime oturuşunu seviyorum.

    Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Neden G502 FPS oyunlarında bu kadar yerin dibine sokuluyor? Sizce 450-500 TL civarı hangi Mouse'u tercih etmeliyim?

    İyi forumlar!







  • merhaba fiyatta o kadar yukarılara çıkıyorsan eğer ASUS ROG CHAKRAM çok daha iyi bir mouse profesyonel gerçekten.
  • Ben de severek kullandım G502'yi uzun süre. 2.5 sene sonunda orta tekerlek çift tıklama ve hiç tıklamamaya başladı ara ara. Bir süre sonra kendi kendine düzeldiğini sanınca garantiye bildirmedim ama 3 sene bitiminde yine nüksedince garantisiz şekilde ortada kaldım. Logitech'ten bir soğuma geldi o kadar sevmeme rağmen.
    Kulaklılarında ses azalma problemi ile meşhur Logitech. G930 ve G633 kullandım. G633 hala kullanıyorum ve sürekli ses azalıyor. Sürücü güncelliyorum bir süre düzelip geri ses azalıyor. Mouse desen çift tıklaması ile meşhur. G500 ve G502 kullandım ikisi de 3 senenin ardından aynı sorunu göstermeye başladı sanki planlanmış gibi.
    İşin kötü yanı sizin gibi G502'den neye geçeceğimi bilemiyorum zira Logitech'te sevdiğim tek şey farelerinde kullandığı sağ/sol tekerlek tıklama özelliği.
    300-400 arasına bu özelliği olan bir fare bulursam direk terkedicem Logitech'i.
    Bu arada arkadaşın önerdiği Asus ROG Chakram çok güzel bir ürün ama G502'den 2 kat daha pahalı.




  • Hocam bende 5 seneyi geçti g502 ama şu ana kadar bahsettiklerinizden hiç biri olmadı şans işi sanırım. Benim kafamı karıştıran Rival 600 ve Deathadder v2 ikisinide çok övüyorlar ama milletin aksine hafif mouse sevmiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.