Şimdi Ara

Galactic Civilizations III - Alpha Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun Steam'da Alpha olarak belirdi. Galactic Civilizations serisinin üçüncü serisi şuanda alpha sürümünde, ilk ve ikinci seriyi oynamamış olan arkadaşlar için oyunu birazcık açıklamak gerekirse galciv3 uzayda geçen bir strateji oyunu.

    Oyuna ilk başladığınızda bir galaksi haritası içinde bir koloni bir araştırma gemisi (survey ship) ve koloni gemisi ile başlıyorsunuz. Yaşama elverişli olan gezegenleri bulup onlara yerleşmek için araştıma gemisini kullanmalısınız. Hangi gezegenin yerleşime elverişli olduğu hangi ırkla oyuna başladığınzla alakalı. Irklar oyunun başında birbirini tanımıyor ancak ileride diplomatik ve ticari ilişkiler hatta turizm başlıyor. Diğer ırklar ile savaş durumuna geçme müttefik olma savaşı sonlandırma gibi seçenekler var. Gerilimin artması ile casusluk gizli antlaşmalar başlıyor. Ticari filolar kurup siz köşeyi dönerken iki ırkın gelişmesini engellemek için bu ırklara gizli gizli silah ve para vererek birbirine düşürebilir siz bu arada hiç savaşmadan oyunu kazanabilirsiniz.

    ikinci seride 5 ayrı kazanma şartı vardı.
    1. Tüm ırkları yok etmek : Conquest Victory
    2. Tüm ırklar ile müttefik olmak : Diplomatic Victory
    3. Tüm galaksiyi kültürel etkileme yoluyla ele geçirme : Infuence Victory
    4. Bilimsel araştırma yaparak : Research Victory
    5. Galaxydeki ascension adı verilen maddeyi mine ederek insan üstü bir varlığa geçerek : Ascension Victory

    Çeşitli ırklar ve her ırkın kendine göre özel bilimsel gelişim ağacı var. Bilimsel araştırmalar silahların, savunma sistemlerinin, uyduların, sensörlerin, uzay madenciliğinin ... gelişmesi için. İkinci oyunda oyunun en can alıcı noktası burasıydı. Diplomasi de çok önemliydi bazı ırklar için çok değerli olan bir şey sizin için saman değerinde olabiliyordu.

    GalCiv 2 'yi oynamayan varsa Ulitimate Edition steamda indirimlerde 5 dolar civarına kadar düşüyor :
    http://store.steampowered.com/app/202200/

    GalCiv3 27 Mart 2014 Alpha Gameplay Videosu :




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal3t80 -- 4 Nisan 2014; 13:34:39 >







  • Türkçe olsa oynardım
  • II yi ek paketleriyle uzun süre oynadım ancak çok hızlı sıkıcı olmaya başlıyor. gemi şavaşları falan başta güzel gelsede kısa sürede sıkıyor. III de nasıl bi yenilik yapmışlar bakmadım ama II gibi olacaksa oynama ömrü kısa olur ne yazık ki.
  • III ' te gelen yenilikler hakkında oyun sitesinde de detaylı bir açıklama göremedim ben açıkçası birtek online multiplayer geleceğinden bahsedilmiş ama böyle bir oyunda nasıl olacak bu tür bir oyunda bilemiyorum gerçekten.

    Bunun dışında genel tasarım olarak II 'ye çok yakın olacağını düşünüyorum. Eğer görsel olarak da oyunu geliştirirlerse ve bilimsel araştırma süreleri kısa olursa oyunun çok güzel bir MP atmosferi olabilir belki her kullanıcı bir galakside başlar ve çeşitli evrenler olur. Eve Online tarzına yakın birşeyler de olabilir, tek maçlık oyunlarda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.