Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
150
Favori
1.217.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dani Alves 3 sene için 20 milyon euro istemiş, Hamza hoca takım içi dengeleri bozmamak için istememiş, sonra gitmiş Barça ile sözleşme yenilemiş.
  • Orda mecburiyet vardı alındı tarık veysel vs hepsine kızıyolar şimdi ama alınabilecekler bunlardı.Yabancı sayısı artmışken o kazmaya o para verilmez siz devam edin bu kafayla biz kupaları toplayalım sizde izlemeye devam
  • Bu sezon Serie A'yi 3. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan gitme hakkı kazanan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlayan Serie A ekibi Lazio'nun, Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz ile yeniden ilgilenmeye başladığı ifade edildi.

    İtalyan basınında yer alan haberde; Robin van Persie, Javier Hernández, André-Pierre Gignac ve Zaza ile ilgilendiği belirtilen Lazio'nun, bu isimler hakkında çıkan iddiaları yalanladığı ve asıl hedefinin 2 yıl önce de gündemine gelen Burak Yılmaz olduğu kaydedildi.

    Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, "güçlü Türk golcüyü" başkente getirmek için yeniden Galatasaray ile temas kurduğu ve görüşmelerin manşetlere yansımadan, gizli bir şekilde sürdüğü vurgulandı.

    Lazio'nun önündeki en büyük engelin ise, Galatasaray'ın Burak için belirlediği 30 milyon euroluk bonservis bedeli olduğunun altı çizildi.
    fanatikten aldım haberi düşünsenize burağı 30 milyon euroya satıyoz ne tatlı olur




  • Haldun ustunelin aldığı adamların çoğu soyup gitti bende neden abartıldıgını anlamıyorum.Jo,dos santos,elano hiçbirinden cacık olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heisenbergww22

    İstediklerimiz .. Gerçekler

    Alves,pereira .. tarık,sabri
    Ayew. .. Adem büyük
    Mbia,de jong. .. Bilal kısa
    Zlatan,v.persie. .. gignac (oda en iyi ihtimal)


    Emdin sömürdün aldın bütün yaşam enerjimi Sadi! Kırıcam direksiyonu bariyerlere dindiricem ızdırabını!

    işler güçler dizisinden bi sahne.

    Aklıma geldi kanka mesajlarını okudukça içimi öyle bi karamsarlık kaplıyor ki anlatamam
  • Aynı şey değil şimdi o dönem gelen adamlarla Pereira,Alvesi falan karşılaştırma.
  • Yahu sadece 3 transfer yapıp bıle bıtırebılırız bu transfer sezonunu.
    Al glen johnson,gıgnac,ayew uclusunu baska da bır sey ıstemıyorum. Bılal'ı bıle almayalım gerekırse. Ama bu takıma bu uclu level atlatır. NET!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Haldun ustunelin aldığı adamların çoğu soyup gitti bende neden abartıldıgını anlamıyorum.Jo,dos santos,elano hiçbirinden cacık olmadı.

    Saydığın üç isimden bi Jo kötü.Elano çok iyi,dos santos'u şimdi almaya kalksan 25m eurodan kapıyı açarlar sana.


    Şimdi Bruma'ya "yaaaauıuaua bu çocuktan bi cacık olmazzzz" diyenler o zaman aynısını dos santos'a diyorlardı,durum ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İllegalBiri

    Galatasaray Yönetimi, Ayew ve Gignac'ı transfer etmek için resmi olarak görüşmelere başladı.
    ( DHA )

    hadi inşallah :D

    Yahu adamlar zaten bosta ne gorusmesi ne resmi gorusmesi ? bu zamana kadar tavla mi oynadilar ?


    Ayew Swenseaye gitmis diyorlar
    Gignac icin Lyon dedikodulari var
    Mbia Trabzonspora gitti
    Pereira Benfica da kaldi
    Alvesin maasi yusek geldi Barca da kaldi

    Bu kadar kotu haberin ardindan Adem Buyuk ile anlasildi haberleri dolasiyor.
    Gelde dellenme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sieve

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Haldun ustunelin aldığı adamların çoğu soyup gitti bende neden abartıldıgını anlamıyorum.Jo,dos santos,elano hiçbirinden cacık olmadı.

    Saydığın üç isimden bi Jo kötü.Elano çok iyi,dos santos'u şimdi almaya kalksan 25m eurodan kapıyı açarlar sana.


    Şimdi Bruma'ya "yaaaauıuaua bu çocuktan bi cacık olmazzzz" diyenler o zaman aynısını dos santos'a diyorlardı,durum ortada.

    Aslında Dos Santos bahsettiğin kadar kötülenmedi ancak 8 milyon fazla bulunduğu için alınmadı hoş o paraya Misimovici aldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sieve S kullanıcısına yanıt
    Bu başarısız oldukları gerçeğini değiştirmez hatta cacık olmaz diye teneke bağlayıp gönderdiğimiz emiliano insua mı ne vardı o da yıllarca atletico madridde oynadı yanılmıyosam.Elano herturlu pisliği yaptı burda her programda elano ile açılıyodu tartışmalar.Mesela getirmek değil getirirsin onlar da getirdi klup yerin dibine battı.Unal aysala kızıyolar unal aysalı sattılar yoksa bu 7 kupalı kadroyu unal aysal kurdu avrupadaki prestijimizi de o canlandırdı.Adnanların arkasını spk mpk bi şekilde topladı klubu ayaga kaldırdı.Amrabata 8'i de fatih hoca verdirdi brumaya 12'yi de fatih hoca verdirdi.Örneği yok bi kere genç yetenegin gelip bu ligde parladıgının.O işler bize göre değil burdaki sistem oynanan futbol falan böyle oyunculara uygun değil.Mesele iyi oyuncu getirmek değil klube kadroya camiaya ulkeye uygun futbolcu getirmek.İbrahimovic gelecek olsa bile gelmesin diyenlerdenim ben.Çunku psgde burada patron benim futbolculara beni takip edin diyen ibrahimovicin burda sneijderle selcukla hamza hocayla falan geçinebileceğini zannetmiyorum anamızı ağlatır gider.




  • gignac burağı yedek bırakacak oyuncu değil. 3 4 senedir marsilya da sadece bu sene iyi oynadı 20 gol attı. diger seneler toplam 30 golü var adamın. 150 maçta 50 gol nedir biraderler burak 2 maçta 5 gol 1 asist oynadı. tamam burak super degıl ama burak gibi oyuncuyu almak için en az 15 20 milyon harcamanız lazım avrupada. fernandao 5 milyon ya fernandao
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    gignac burağı yedek bırakacak oyuncu değil. 3 4 senedir marsilya da sadece bu sene iyi oynadı 20 gol attı. diger seneler toplam 30 golü var adamın. 150 maçta 50 gol nedir biraderler burak 2 maçta 5 gol 1 asist oynadı. tamam burak super degıl ama burak gibi oyuncuyu almak için en az 15 20 milyon harcamanız lazım avrupada. fernandao 5 milyon ya fernandao

    Gol sayısına bakarsak Elmander çöp.


    Önemli olan oyunun içinde olması,Burak'ı biliyoruz 90 dakika ortada olmayıp boş kaleye 2 tane sallayıp beleş istatistik yaptığı çok maç oldu.Gignac pas akışını bozmaz topu saklayabilir vs. Burak'tan farklı ve daha iyi bi ton özelliği var.
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    1 - Kimse Giovanni den bir yol olmaz demedi kumaşının az çok farkındaydık ama o dönem gerek mali durum gerek de teknik heyet yönetim isteğiyle bonservisi alınmadı.
    2 - Transferlere kötü transfer demiyoruz zaten ama "kolay" transferlerdi. Örnek Elano,Jo o dönem Man City de yeni yapılanma vardı fazlalıkları ellerinden çıkarıyorlardı büyük ihtimal ikisininde fazla isteyeni yoktu yada bizim kadar para veren yoktu buraya geldiler.
    3 - Transfer politikası da kesinlikle iyi değildi o dönem takımda orta saha,defans kan ağlarken sürekli ileriye kaliteli oyuncu alınıp arka taraf çöplerle dolduruluyordu.
  • Bu arada Pereira,Alves gibi adamlar yüzünden yönetimi suçlamayı bırakın. Şöyle düşünün Muslera nın sözleşmesi bitti Olympiakos Muslerayı istiyor ama biz sözleşme yeniledik sezonun sonunda şimdi Olympiakos burada başarısız mı sayılır ? Hayır çünkü Muslera nın önceliği Galatasaray. En basit örnek bu yani lütfen eleştiri yaparken içi boş eleştiriler yapmayın.
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    GİGNAC 188 MAC 77 GOL 14 ASİST MARSİLYA KARİYERİ
    BURAK 120 MAÇ 72 GOL 24 ASİST GALATASARAY KARİYERİ?????



    GİGNAC BÜTÜN GOLLERİ PSG YE KARSI ATIYO LAN SANKİ
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    TOULUSE KARİYERİ 118 MAÇ 42 GOL 11 ASİST SÜPER FORVET HEMEN 5 MİLYON VERELİM
  • şu takımda artık sneijder gibi tek pas yapabilecek oyuncu görmek istiyorum. hepsi mahalle maçı gibi topu durduruyor, şu paslaşmayı ingiltere liginde hep görüyorum neden bizim ligde de olmasın ?

    http://img.gawkerassets.com/img/193ozc9mh0wjygif/ku-xlarge.gif
  • arsenal ama o tüm kurgusu pas üzerine kurulu takım. orda gs olsa 5 kere şut çekmişti mesela adamlar en uygun pozisyonu arıyor
  • Ve Cimbom Borsaya Bildirdi !

    Galatasaray, Marsılya kulubunun gözden çıkardığı Ayew ve Gıgnac'ın
    transferi için görüşmelere
    başlandığını borsaya bildirdi.

    Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden
    yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcular
    Gıgnac ve Ayew'ın transferi
    konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır"
    denildi.

    Haberı olsa guzel olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.