Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (3246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.311
Cevap
93
Favori
2.317.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32443245324632473248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • France Football dergisinin yaptığı araştırmaya göre Galatasaray, "dünyanın en büyük 30 kulübü" arasında 27. sırada yer aldı.

    Derginin "Dünyanın en büyük kulübü hangisi?" başlığıyla okuyuculara duyurduğu araştırma haberdeki 30 kulüpten oluşan listenin, sportif başarı, sosyal medya, gelir ve gider tablosu, kadro değeri, kulüp tarihi gibi kriterlerin göz önünde bulundurularak hazırlandığı belirtildi.

    İspanya kulübü Real Madrid'in 184 puanla zirvede yer aldığı araştırmada, aynı ülkeden Barcelona 177 puanla ikinci, İngiltere'den Manchester United 151 puanla üçüncü oldu.

    Sıralamada Galatasaray ise 18 puanla 27. basamakta kendine yer buldu. Öte yandan France Football'un hazırladığı listede Galatasaray'ın Fenerbahçe logosuyla gösterilmesi de dikkati çekti.

    Listede yer alan 30 kulüp, Real Madrid (İspanya), Barcelona (İspanya), Manchester United (İngiltere), Bayern Münih (Almanya), Liverpool (İngiltere), Juventus (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Chelsea (İngiltere), Manchester City (İngiltere), Arsenal (İngiltere), Milan (İtalya), Borussia Dortmund (Almanya), Atletico Madrid (İspanya), Tottenham (İngiltere), Inter (İtalya), Ajax (Hollanda), Olympique Marsilya (Fransa), Boca Juniors (Arjantin), Benfica (Portekiz), Borussia Mönchengladbach (Almanya), Celtic (İskoçya), El-Ehli (Mısır), Schalke 04 (Almanya), Stuttgart (Almanya), Roma (İtalya), Monaco (Fransa), Galatasaray (Türkiye), Independiente (Arjantin), America (Meksika), Santos (Brezilya) şeklinde sıralandı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Tamam haklısınız sizle futbol konuşmam dedim hala cevap yazmaya devam ediyorsunuz..

    Alıntıları Göster
    İsabet olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N


    Her şeyi taşıma buraya be Ken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Her şeyi taşıma buraya be Ken.

    Alıntıları Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Önemli oyuncularını getirmediler, Galatasaray fark atar.
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    benficayı çekseydiniz bugün işiniz bitmişti, bizim yine bir ağırlığımız var arenada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi site vardı gerek oyuncuların gerek takımların olumlu ve olumsuz yönlerini belirtiyordu bilen birisi alıntılarsa çok sevinirim
  • İnşallah iyi bir oyunla yeneriz ya kötü bir sonuç olursa çok moral bozucu olacak.
  • Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Benfica'da; Jonas, Pizzi, Grimaldo, Fejsa, Jardel, Conti ve Ebuehi maç kadrosunda yok.


    Özellikle Jonas Pizzi ve Grimaldo nun olmamasına sevindim. Ama adamların kadrosu geniş ve kaliteli.

    Yine iyi bir Benfica olacak karşımızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 12 Şubat 2019; 23:6:36 >
  • Kötü sonuç falan olmayacak, Galatasaray en az 2 farklı galibiyet alacak.
  • adını unuttum şuan ama 10 gol 14 asist gibi bir canavar vardı onu almamaları çok iyi oldu sanırım pizziydi o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 12 Şubat 2019; 23:9:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

    Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Benfica'da; Jonas, Pizzi, Grimaldo, Fejsa, Jardel, Conti ve Ebuehi maç kadrosunda yok.


    Özellikle Jonas Pizzi ve Grimaldo nun olmamasına sevindim. Ama adamların kadrosu geniş ve kaliteli.

    Yine iyi bir Benfica olacak karşımızda.
    Neden yokmus bu adamlar?Sakat mı,cezalı mı?Yoksa keyfi mi getirilmiyor?
  • Benfica kadro ve form durumu olarak 2-3 gömlek yukarıda bizden. Müthiş bir çıkış yakaladılar. Biz daha Marcao Luyindama Diagne’yi takıma oturtmaya çalışıyoruz.
    Tüm kura şansımızı Şampiyonlar Liginde tüketmiştik. Gönül isterdi ki Zenit gelsin ama Benfica zor kura. Tur şansımız yüksek değil maalesef. Gerçekçi olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediği kadar kaliteli olsun, şu kadar kayda değer oyuncunun olmadığı benficaya diş geçirip gol yemeden en az 2 gol atamazsak gerçekten bir şeyleri sorgulama vaktimiz geldi demektir, takım dğeri diyorduk adamlar değerinin önemli bir bölümünü getirmemiş belli ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün fener'in maçını takip ettim. 3 izlenimim oldu.

    1-fenerbahçe, başakşehir'e ters gelen bir takım. bu sene de, tıpkı geçen sene olduğu gibi deplasmanda başak'ı yenebilir fb. bu bizim açımızdan çok iyi olur.

    2-taraftarı ile normal görünümden çok farklı bir fb olacaktır bizim maçta. biliyorsunuz psikolojik olarak da fena asılıyorlar bizim maçlara. bu yüzden 1 puan alıp kırmızı filan görmeden, sakatlık vermeden kadıköyden dönmek gayet yeterli olacaktır. aynı hafta başak beşiktaş ile oynuyor sanırım. onların da puan kaybetme ihtimali yüksek yani.

    3-fener seneye şampiyonluk yarışında yer alabilir mi? bu biraz abes bir soru gibi sanki. a)evet alır, çünkü fb genelde en kötü haliyle dahi 2. olmayı (ki çoğunlukla 2.) başarabilen bir ekip(ti) b)olamaz. bu sezon 14-17. sıralar arasında gezen bir kulübün seneye şampiyon olabilmesi için mucizeler bir araya gelmeli gibi duruyor.

    ancak olaya farklı bir perspektiften bakarsak, fenerbahçe'nin 5 senedir şampiyon olamadığını, 11 senedir ŞL'ye gidemediğini, ekonomik anlamda iflasın eşiğine geldiğini görüyoruz. atacak pek kurşunları da kalmadı. ali koç yönetimsel açıdan, ersun hoca da teknik açıdan son umutları. kadroları fena değil gerçekten, dahası bir sürü oyuncularının sözleşmesi bitiyor, maaş bütçesi açılacak.

    dileyelim ki serdar aziz, tolgay gibi gereksiz maaş yükü getirecek ve takıma katkısı sınırlı olacak transferler yapmaya devam etsinler. bu sene şampiyon olamazsak seneye şampiyonluğu kimseye bırakacağımızı sanmıyorum (kadro kalitesi/maaş bütçesi/verim olarak her takımın önüne geçtik) ancak şampiyon olduğumuz taktirde de belimizi iyice doğrultabilmek açısından 1 şampiyonluk daha gerek. işin peşini asla bırakmamalıyız. her mevkideki oyuncusu 31-32 yaşında olacak başak bu sene de şampiyon olamazsa kapanacaktır zaten. şampiyon olmayı başarırlarsa dahi kadroyu toparlamaları çok zor. seneye ilk 5 içinde olacaklarını sanmıyorum. beşiktaş yine büyük kadro revizyonuna gidecek. şenol hoca ayrılacak, yönetim değişebilir. bu durumda onların şampiyon olabilmeleri de çok zor. transfer kotalarını şimdiden ljajic ve karius ile doldurmuş durumdalar zaten. sağ ve sol bekleri çok yaşlı, yerlerini dolduracak bütçe mevcut mu, bunlar büyük soru işareti.

    özeti, seneye şampiyonluk yarışında fb ile baş başa kalma ihtimalimiz yüksek. rakibimizi iyi tartıp ona göre adımlar atmalıyız. fb 5 senedir şampiyonluk görememiş aç bir takım olarak çıkacak karşımıza. dahası 'muhtemelen' artık şampiyon olsunlar diye her telden desteklenecekler. (sonuçta burası türkiye) umarım güzel günler bizim olur.

    benfica maçını kazanırsak çok güzel şeyler olacak deyip ayrılayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    İsabet olur.

    Alıntıları Göster
    Sıkıntın nedir senin laf sokmaya devam ediyorsun seviyesizliğin lüzumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim olacak gibi. Fener Zenit'i yener biz Benfica'ya yeniliriz.
  • Benfica as adamlarını getirmemiş.Stoperde yedeğin yedeği oynuyor.Önemli hücum oyuncuları da yok yarın en az 2 farklı kazanmalıyız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Şaka yapıyor olmalısınız penaltı kurtaran kaleci kurtaramayandan iyi mi diyorsunuz? İtalya efsenesi didadan kötü mü bu mudur?

    Alıntıları Göster
    penaltıları kurtaran didaydı.. kurtaramayan buffon.. kalecinin iyisi penaltı kurtarışlaryıla asla belirlenmez... dida iyi kalecilikte buffon un yanına yaklaşamaz bile..
  • Şl gruplarında var yoktu şimdi var gelmiş. Şu porto maçında olsaydı penaltımız kk verilmemişti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32443245324632473248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.