Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gktgemre , Baronious , intercityfirm1895 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü5 Mobil
5 sn
185.006
Cevap
448
Favori
3.739.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 88778878887988808881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Eğer kritik bir maç olursa ki ben sanmıyorum olursa son dakika çözse fena olmaz bir işe yarar en azından 🟡🔴 Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Ben maçlara gidemiyorum maalesef. Ankara’dayım bir de.


    Geçen sene de muslera olmasa şampiyon olamazdık. Herkes bu rahatlık ile hareket ediyor. Muslera o golleri bi yeseydi, bugün dediğiniz gibi demirbay gitsin, aktürk de gitsin diye yazmış duruyorlardı.


    Çürüğü temizlemezsen takımı çürütür. Güzel gözlemciyimdir. Analizleri yapardım hep bıraktım. Berkan, demirbay’dan iyi mi? Bence iyi. Ama ikisi de ilk 11 oyuncusu değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Kerem Aktürkoğlu gitsin satılsın diye zaten bağırıyorlar da,puan kaybedilince başta Icardi dahil Abdülkerim de tepki görecek. Skor iyi gittikçe tepki cılız olur haliyle. Icardi'nin şabansı kaçırdığı pozisyonlar çok. Skor iyi olunca önemsenmiyor. İğne ile oynuyor muhabbeti de baydı. İğne ile 1 ay önce oynamıştı darbeye bağlı burkulma ve ağrılarda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Mayıs 2024; 2:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Archangel kullanıcısına yanıt

    Karagümrük'de Mendes bizim maçta olmasa rahat kazanırız derdim. Tüm oyunu Mendes kuruyor,Mendes taşıyor topu. Geçiş oyununda hep Mendes var. Kim oynamasın deseler Mendes derim. 70 numaralı forvetleri de çok etkili,çok zor pozisyondan gol atıyor,çok kolay topu ezdiği de oluyor.

    Yalnız, Karagümrük teknik direktör kim olursa olsun top kendisindeyken ataklarda sahaya iyi yerleşiyor,orta sahayı kolay geçen bir takım. En az 2 gol atmazsan 1 puan bile alamayabilirsin. Karagümrük'ün düşme hattında olmasının sebebi başka işlerin içinde olmaları başkanından yönetiminden futbolcularına kadar. Zarar edeceği işe girmez Hurma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Mayıs 2024; 2:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Fenere karşı afedersin sahaya bıraktı geçti mendes.Bilerekte attırdı kendini.Bize karşı asla öyle oynamıyacak.


    Kupa maçında yenme sebepleri avrupa dönüşü rotasyonlu çıktık bu sefer çatır çatır tokatlıyacaz.


    Yeter ki sivası bir aradan çıkartalım bugün

  • Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt

    ilk golünü bu maçta atacak çingenem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Kerem Demirbay konusuna çok takıntılısınız hocam.


    Yetersiz olduğunu herkes biliyor zaten ama şunu unutuyorsunuz, Kerem zaten bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı. Asıl plan Parades idi, o yerli rotasyon oyuncusu olacaktı. Parades olmadı, ardından son dakika Ndombele alındı, onun da oynayacak hali olmadı, bu sefer mecburen yedek olarak alınan Kerem Demirbay ilk 11 oynamaya başladı.


    Önümüzdeki sene zaten sadece kupa maçlarında veya son 30 dakika oyuna girecek şekilde hamle oyuncusuna dönecek kendisi.


    Yani bu iş biraz BAY'ın bek performansını eleştirmek gibi, mecburiyetten transfer döneminin başarısızlığı sebebiyle oynatılıyor zaten.


    Önümüzdeki sene minimum 6 transfere ihtiyacımız olduğunu ve yabancı sınırının 12'ye düşeceğini göz önünde bulundurursak, Kerem Demirbay yedek klübesi için yeterli bir isim. İlk 11 için yeterli olmadığı zaten malumun ilanı.

  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Kerem çok gol katkısı verdi.Olivieranın yerli ve daha iyisini aldık 1m maaşı var.Seneye yedek kulubesinde çok yararlı olacak


    Gördük ki bize yerli oyuncu bırakmıyacaklar bu yaz.Elimizde ki yerlilere sahip çıkmamız lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 5 Mayıs 2024; 3:15:18 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hocam. Yahu zaten seneye 12 yabancı sınırı var, yani ilk 11'e bir yabancı aldığında yedek klüben mecburen yerli olacak.


    Kerem Demirbay'dan iyi, yerli yedek klübesine kimi koyabilirsin? Yukarda da söylediğim gibi zaten almamız gereken minimum 6 oyuncu var, oyuncu satışlarına göre daha da artacak. Üzerine Kerem Demirbay'ı da satıp 10-15m'a rotasyon oyuncusu mu arayalım?


    Bizim için önemli olan zaten ilk 11 için alacağımız yabancı. O sağlam olsun, Kerem Demirbay rotasyon oyuncusu olarak fazla fazla yeter.

  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Bundan değilde ndombeleden bekliyorum. Kadife bileği ile birinin bacağı eline verip atacak sezon bitmeden demedi demeyin &#128993;&#128308; Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐İbrahim Karadeniz 🌟 🌟 🌟 🌟 (@Fikirtepeli_83) on Xtwitter
    Kemal BELGİN anlatıyor ; Türkiye’ye ilk şikeyi 1951 de , aleni şike ile GS şampiyon olmasın diye , beşiktaşa (bilerek) hükmen mağlup olan fenerbahçe yapmıştır👇 Şike
    https://twitter.com/Fikirtepeli_83/status/1786777212907106394
  • https://www.gsgazete.com/gokhan-ozoguz-galatasarayli-taraftarlara-nefret-kustu

    Al işte bir kitlenin tamamı aynı olur mu? Olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç: "Oyuncuyu ayartıyorlar. En son Levent Mercan’ı denediler." (Mart 2024)
    🔴 Levent Mercan, 2 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’de. (Mayıs 2024)
    🔴 Koç Grubu, Galatasaray'ın önümüzdeki hafta oynayacağı Karagümrük'e 1 milyon Euro sponsorluk garantisi verdi!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt
    Biz bu herifi rezil etmekten bıktık bu rezil olmaktan bıkmadı.

    Aklınca prag Galatasarayı eledi Türk futbolu rezil oldu demeye getiriyor ama kendi ananas kokulu takımı adını bildiğimiz ilk takıma elendi avrupada. Bunu yüzüne çarpınca kudurmuş beni takipten çıkın diye yalvarıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde de Fenerin Var hakemi Galatasaray lisesi mezunu diye paylaşım yapmıştı. Sonra olayın yalan olduğunu öğrenince ironi yaptım dedi. Şimdi de Ahmet Çakar'ı referans almış. Şaka gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün günlerden Galatasaray, günaydınlar renktaşlar

    Bu akşamki maç zor bir maç olacak. Kazasız belasız geçeriz umarız...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum
    https://twitter.com/forzacimbomtr/status/1786830523630780730?t=Jyxy3XYjseHI1MRINpmGEw&s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sene 5-6 hafta kala yarıştaysak yazarım.


    KONSANTRASYON sadece 7 puan bize yetiyor. 1994 1995 yılında babamın omuzlarında mecidiyeköy alisamiyen stadında zeytinburnuspor maçı ilk maçımdır. senelerce kombine alarak her tribünde Galatasaray taraftarının arasında tüm deplasmanlar olmasa da yer aldım.


    konsantrasyon pankartının benim içinde çok güzel bir hikayesi var 2006 yada 2007 yılında kapalıda beyaz zemin üzerine kırmızı açılan o pankartın arkasındaydım. Ne yazıyor ne yazıyor diye kafamı eğerek bakmıştım. Bu pankart açıldığı dönemler biz ezeli rakiplerimize göre çok mütevazi kadrolara sahip ve ekonomik olarak güçsüzdük tüm bunlara rağmen ligin çok uzun bir dönemini 2. olarak götürüp şampiyonluğu elde ettiğimiz bir sezondu. bunlardan biri denizli faciası eric gerets diğeri feldkamp hastalanarak 10 bin tl maaşlı cevat hoca ile son 6 haftaya devam ettiğimiz (içinde fener maçıda var) sezon.


    Şimdi ki genç kardeşlerim pek bilmez artık bu pankart tribünde sürekli var. ama bu beyaz üzerine kırmızı yazılı pankart her açıldığında tribüne şu mesaj verilirdi;

    -Tribünde asla susmayın organize olun tek yürek olun

    -Rehavete kapılmayın ciddiyetinizi koruyun

    -Bu savaşı bizden güçlü olanlara karşı konsantre olarak kazanacağız.


    Çünkü bir savaşı kazanmak için en önemli ilk 2 etkendir ama çok iyi futbolcular ve çok iyi ekonomi yeterli değildir.

    İnanç, yürek, ciddiyet, konsantrasyon ister (Bu savaşlarda Galatasaraya beni daha çok bağlayan Galatasaray taraftarının özellikle son kulvardaki son haftalardaki duruşu ve ciddiyeti olmuştur.)


    &#128993;&#128308; Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

    Bizi fenerbahçeden beşiktaştan ayıran en büyük özellik kulübü gerçekten taraftar yönetiyor. İstediğini indirip istediğini destekleyip getiren gücümüz var. Galatasarayın halkın takımı lisenin olmadığını her zaman yönetimlere hatırlatmışızdır. Ayrıca ligin 3/2 si tamamlandığı dönemlerde TFF rakipler medya üzerimize gelince hele ki o takımın başında fatih terim varsa "tanka tüfekle neyiniz varsa gelin" dediyse fatih hoca tamamdır bitmiştir "tribünleri - oyuncuları - yönetimi" kenetlediniz artık geçmiş olsun. Gerçekten kaostan beslenen bir camiayız :) üzerimize gelinip camiayı kenetlerseniz tek yumruk olmasını beceriyoruz.


    Benim kişisel mesajım;

    -Ekonomik olarak iyiyiz kadromuzda yıldızlar görüyoruz görmeyince tepki gösteriyoruz. Şimdi maça giden kardeşlerim o zamanlar android - ios telefonlar yoktu anın tadını mükemmel bir şekilde çıkartıyorduk 90 dk nın her anını yaşıyorduk. Şimdi de devre arası ve mücbir sebepler hariç lütfen telefonunuzu bırakın ve tribüne konsantre olun. sizin verdiğiniz o ses tek yürek tek ses olduğu zaman sahadaki oyuncuyu öyle bir gaza getiriyor ki sakat adamı yerinden kaldırır. Son kulvarda girdiğimiz hiçbir savaşı kaybetmemişiz yine kaybetmeyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 5 Mayıs 2024; 10:0:26 >




  • 
Sayfa: önceki 88778878887988808881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.