Şimdi Ara

galatasaray nereye gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • galatasaray bu sene ne yapacak önüne gelen yeniyor ne yapacak zavallı takım



  • ligi bilmem ama s.liginde 2 itura cıkar
  • galatasaray neyapar bilmem ama crazy slayer ikinci tur zor
  • GS'nin Avrupa'da başka oynadığı kesin ama bu kadarı da biraz fazla.Fatih Terim hala kendini hatalı görme olgunluğunu gösteremediği için bu Cimbom daha da kötüye gider.Ben bir Fenerli olarak Galatasarayı hiç iyi görmüyorum.
  • Galatasaray taraftarı sabırlı olursa seneye izleyeceğimiz Galatasaray bizlere tad verir , bu sene bam güm ligi ilk 3 içersinde bitirir kuşkunuz olmasın , Fatih Terimi sevmem ama iyi bir hocadır geleceğin takımını kurmaya çalışıyor transferler hep bu şekilde , Bratu ,Petre ,Tamas ,Sabri(altyapı) ,bir genç daha vardı(altyapı) ,Suat Usta vs vs de boer felan sadece bu seneyi kurtarmak için yapılan transferdi ama tutmadı yinede kestiremiyorum açıkçası GS rezil olmaz fakat ne olur ne olmaz . . .
  • gs bazı takımlar gibi degil avrupada bayagı bi yere gidiyor bazı takımlarsa ole oturuyo yurticinde :D
  • Mazi ile yaşayanların sonu hep hüsran olmuştur yasimboo. Evet haklısın önceki sezon Şampiyonlar liginde tüm otoritelerin çıkar dediği GS uefa ya bile katılamadı.
    Şapkamızı önümüze koyup gerçekleri görmeliyiz.
  • bir Fenerbahceli olarak elimden geldiği kadarı ile objektif olarak G.Saray'ı eleştireyim..
    Önce ileri uçtan bahsedeyim..
    Umit karan sakat..H.şükür ve arif'in ayaklarına bakan bir forvet var..Lukunku da var ama bence o çok fazla şans bulamaz..Bana kalırsa bu forvetin organize gol atma olasılıgı çok düşük..
    Ortasaha olaganüstü formsuz..Volkan ve Hasan zaten çok yetenekli futbolcular..Onların isimlerinin tehdit olması lazım ama şuan ikisi de buskuvi..Yeni alınan yabancıların performansı belli değil..Ergün biraz dikiş tutturmaya çalışıyor ama F.Bahçe maçında Ergün bizlerin formsuz diye begenmedgiği Fatih AKYEL' le bile başedemedi hem de yardımcısı baliç ile beraber..
    Defans ağır.Frank nasıl kullanılabilir bence F.terim önce bunu çözmeli..Frank'şn görevi adam kovalamak defansın arkasına düşne topları toplamak olmamamlı sadece..Yaratıcılıgı kullanılırsa G.Saray biraz rahat eder..

    İşin özü iş Terimde bitiyor ama adım gibi eminim ki o da takımını bilmiyor..Son 4 maçın ilk 18 lerine ve ilk 11 lerine bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız..F.terim takımla oynaya oynaya kumbaraya döndürecek..en etkili futbolcum dediği tamas şuan hiç yok..Juventuıs maçında ilk 11 de oynayan pinto fener maçında kadroda yok..Yani madem adamını tutuyorsun sonuna kadar destekle bir maç ilk 11 de oynatıp diğer maçta kladroya bile sokmama gecen sene Fener'de bu sene de gS'de olur sadece..Terim'in kafasını değiştirmesi lazım, "ben imparatorum" fikrinden sıyrılmalı görevini yapmalı..
    Bakınız Gs maçında lehinize haklı bir penaltınız çalınmadı..Doğrudur..Peki bunlar tartışıladururken kötü futbolunuzun gideceği boyutu düşündünüz mü? G.Saray ligin ilk haftasınan beri kötü top oynuyor açıkçası kaybetmeye devam da edebilir..




  • belirsizler
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kara basan</i>
    <br />galatasaray bu sene ne yapacak önüne gelen yeniyor ne yapacak zavallı takım
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    [ban][ban][ban]seni bu laflarından dolayı men ederim[ban][ban][ban]
    [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]
    [drknrd]sabrın sonu selametir[drknrd]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.