Şimdi Ara

Galatasaray taraftarı maçlara gitmemelidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu özbek yönetiminin basiretsizliği ortada. her açıklamaları olay her yaptıkları ihanet içeriyor. divan kurulu üyeleri ve genel kurulda da galatasaray liselileri tarafından ele geçirilmiş ve ölmeyi unutmuş dinazorlar galatasaray'ın geleceği ile oynuyorlar.

    bugün maçtan sonra selçuk inan efendi çıkmış "taraftar futbolcuya küfür edemez" diyor. eder kardeşim eder. sen formayı çıkarıp gittiğin zaman "selçuk'çum lütfen böyle yapma" mı diyeceğiz? bugün tolga futbolu voleybol sanarken "tolga kardeşin neden böyle yaptın bak gol yedik." mi diyeceğiz. orta sahada salak salak top kaptıran futbolcuya "hoş değil" mi diyeceğiz? hiç bir şekilde fiziksel şiddetten yana olmadığımı söylemeliyim. ama milyonlar kazanan futbolcu iyi oynamıyorsa küfür sonuna kadar yer ve hak eder.

    bu adamlar milyonlar kazanıyorlar ve kutsal galatasaray forması giyiyorlar. ruhsuzluk bu formaya yakışmaz. ruhsuz olan hak ettiğini görür. ancak malesef cibiliyetsiz yönetimler sebebiyle elden bir şey gelmiyor.

    galatasaray taraftarı yüce galatasaray sahibidir. hiç bir futbolcu taraftara ayar çekemez. siz önce işinizi düzgün yapacaksınız. madem taraftara laf atacak kadar yürek yiyorsunuz, o taraftar seni yalnız bıraktığında sen bir hiç olarak kalacaksın. galatasaray taraftarı maçlara gitmemeli, gs store'dan alışveriş yapmamalıdır. bu yönetimi, bu ruhsuz futbolcuları taraftarın birliği götürür. en iyi tepki budur. taraftarını kaybedersen hiç olarak kalırsın. yüce galatasaray sonsuza kadar yaşar elbette. ama bu kutsal formayı giymeyi hak etmeyenler, arkalarında taraftar da olmayınca kendileri gideceklerdir.







  • Yani skor taraftarı mı olmalarını söylüyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs bi kaç maç daha kazansin sen bile gidersin maça

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNiE-

    Yani skor taraftarı mı olmalarını söylüyorsun

    Skor taraftarlığıyla alakası yok siz Demirören zamanı pasif kalıp istikrar dediniz de ne oldu ? Galatasaray taraftarı istemediği başkanı gönderir kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    bunun skor taraftarlığı ile alakası yok. yazdıklarımı iyi okumamışsın. futbolcu kendini taraftardan büyük görmeye başladığı zaman burada büyük sıkıntı vardır. taraftar olmadan o futbolcu bir hiçtir. kulüp, taraftarının desteğini alamazsa sıkıntı çeker. kusura bakmayın ama bazı zamanlar, sevdiğimiz bir şeyin iyiliği için her şey yapılmalıdır.

    milyonlar kazanan futbolcular, yağmurda çamurda cebinden para verip maça giden taraftara "bana benim istediğim gibi tepki göstereceksin" diyorsa taraftar maçlara gitmemeli, desteğini çekmelidir. akılları başlarına gelene kadar. q7'nin "ben orta yapamazsam çarşı beni eleştirebilir ama benim istediğim şekilde." gibi bir tavıra girerse ben o zaman görürüm sizi.
  • Hayır. Asıl şimdi gitmelidir. Gitmelidir ki yönetim çıkıp da taraftarımız maçlara gelip bizi desteklemiyor diyemesin. Gitmelidir ki istifa sesleri daha çok çıksın. Gitmelidir ki yönetimde o baskı olsun. Yoksa 1000 kişi gitmiş istifa diye bağırmış. Kimse sallamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    bu da bir yöntem. o zaman ya 50K kişi gidip tek bir ağızdan istifa diye inletecek ya da kimse gitmeyecek. ikisi de ciddi bir tavırdır. taraftar büyük güçtür. bunu göstermemiz lazım artık. bizlere söylenen yalanlara son verilmeli.
  • Gidecek olsam istifa diye bağıırım. Futbol oynayamıyoruz, işkence gibi geliyor izlemesi. Heyecan filan da kalmıyor tabi böyle kötü sonuçlar alınca.

    Oyunculara kısmen sinirleniyorum ama bu kulübün asıl sorunu yönetim zaafiyeti, iş bilmeyen insanlarla doldu kulüp.

    GS'de başkanlık süresi 3 yıl. 2 sezondur sabrediyorum, gelecek sezon da sabrederim. Elimden bi şey gelmiyor, maça giden 10 bin kadar taraftar istifa diye bağırınca gönderilen kişi Riekerink olduysa daha da bi şey demiyorum, ne halleri varsa görsünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.