Şimdi Ara

Galatasaray Türkiyedir ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: subsonic

    Arkadaşlar bir yerde sanırım hesabımı açık unuttum yada tanıdık biri şifremi tahmin etti.
    Ne yazıldı bilmiyorum ama kendi adıma özür dilerim.




    Hocam neler demedin neler. İstersen bir aç oku.
  • GS'nin açıklamasına federasyon ve Kayserispor'dan yanıt.


    quote:

    TFF: "Hedef saptırmayı amaçlayan hezeyan dolu tepkiler futbola zarar vermektedir"

    Türk futbolunun önemli kurumlarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü'nün kamuoyu ile paylaştığı açıklaması, Türkiye Futbol Federasyonu'nu derinden üzmüştür. Üzüntümüz, Türk futbolunun temel değerlerine hiçbir somut kanıt olmadan saldırılmasından kaynaklanmaktadır.

    Sahada alınan sonuçlar neticesinde doğabilecek muhtemel eleştirileri; sorumluluğu başkalarının üzerine atarak geçiştirmeye çalışmak, köklü bir camiayı temsil eden bir yönetimin başvuracağı yöntem olmamalıdır.

    Göreve geldiğinden beri duruşu, ilkeleri ve futbolun değerleri adına ortaya koyduğu girişimler ve çağdaş yönetim anlayışı ile farklı bir yerde olduğu, hem kamuoyu hem de devre arasında bizzat Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat tarafından takdir edilen Türkiye Futbol Federasyonu'nu, hemen bir ay sonra böylesine bir yaklaşımla suçlamaya kalkışmak haksızlıktır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun mevcut yönetiminin son derece tecrübeli ve dinamik kadrosunun ulusal ve uluslararası spor camiasında itibar sahibi kişilerden oluşması Türk futbolunun artı değerlerinden biridir.

    Böyle bir suçlamayı dile getirenlerin başka yönetimlere yapabilecekleri bu hezeyan dolu tepkilerinin değerlendirmesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir kulübün yanında ya da karşısında olması, çeşitli senaryoların odağında durması gibi bir yaklaşımı söz konusu dahi edilemez. Galatasaray gibi 104 yıllık geçmişi olan bir kulübün mevcut yönetiminin de bu düşünce tarzımızı en iyi şekilde bilenlerden biri olduğunu görmek isterdik.

    Türkiye Futbol Federasyonu, bugün olduğu gibi yarın da duruşunu, hiçbir kuruma ayrıcalık ve ödün vermeden sürdürecektir. Hedef saptırmaktan öte hiçbir anlamı olmayan ve futbolun değerlerine zarar veren bu tür tepkiler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilke, çalışmaları ve sorumluluklarındaki tarafsızlık düsturunu asla etkilemeyecektir. Belirtmek isteriz ki uluslararası düzeyde en üst seviyedeki iki hakemimizden biri olan FIFA kokartlı Selçuk Dereli'ye ve hem MHK'na hem de diğer kurullarımıza olan en üst seviyedeki güvenimizde en ufak bir azalma yoktur. Selçuk Dereli'nin dün akşamki maç gibi zorluk derecesi yüksek daha birçok müsabakayı başarıyla yöneteceğinden eminiz.

    Söz konusu maçın başlama düdüğüne kadar her ortamda açıkça Türkiye Futbol Federasyonu'nu destekleyen, icraatlerini övenlerin sadece 90 dakika sonra desteğini tümden çektiğini belirtmesi, sabrının taştığını dile getirmesi ne yaman bir çelişkidir.

    Günlük kısır çekişmelerin uzağında duran ve bu tavrıyla da kamuoyunun takdirini alan yönetim tarzımız, zaman içerisinde, bugün eleştirenlerin dahi aynı anlayış noktasına gelmelerini sağlayacak olup bundan da Türk futbolu yarar görecektir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun adil ve modern yönetim anlayışının kıyaslanmayacak ölçüde kararlı olacağını belirtmek isteriz.

    Türkiye Futbol Federasyonu

    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=6163



    quote:

    Galatasaray kulübünün suçu değiştirirseniz suçlu da değişir psikolojisiyle futbol dünyasını ayağa kaldıran açıklamaları kulübümüzü üzmüş futbol kamuoyunu rahatsız etmiştir.

    07.02.2009 tarihinde oynanan Galatasaray – Kayserispor müsabakasında Galatasaraylı oyuncu Lincoln Cassio De Souza Soares oyun kuralları gereği ve doğal olarak müsabakadan ihraç edilmiştir.

    Lincoln Cassio De Souza Soares’in oyundan atılmasından birkaç dakika sonra Milan Baros’un yaptıklarının karşılığı dünyanın her yerinde kırmızı karttır.

    47. dakikada ceza sahası içerisinde Mehmet Eren Boyraz’ın düşürülmesi, son dakikada Galatasaray oyuncusu Emre Aşık ceza sahası içinde topu bilerek ve isteyerek elle oynaması da dünyanın her yerinde penaltıdır. Adı geçen pozisyonlardan sonra çıkması gerekecek kartları da düşünecek olursak ortaya nasıl bir maç ve nasıl bir sonuç çıkacağını öngörmekte çok zor olmasa gerek.

    Lincoln Cassio De Souza Soares’in oyundan ihracından sonra saha içerisinde sporcularımız, şeref tribününde yöneticilerimiz ve tabi ki maçın hakemi de inanılmaz bir taciz altında kalmış bu durum engellenmediği gibi bilakis körüklenmiştir. Kulübümüz müsabaka esnasında ve sonunda oluşturulmasına büyük katkıda bulunmaya çalıştığı futbol barışını bozmamak, güvenirliliğine sonsuz inandığı Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem komitesi ve hakemlerimizi baskı altına almamak için sessiz kalmıştır. Arada geçen sürede anlaşılmıştır ki, haksızlık yarışından en fazla payı almak isteyenlerin sesi inanılmaz bir gürlükte çıkmaktadır. Kaybettiğimiz iki puanı bırakın, kazandığımız bir puan dahi sorgulanmıştır. Futbolcularımızın emeğine ve kulübümüzün doğru duruşuna haksızlık edilmiştir.

    Büyük olmak, tüm unsurlarınızla herkesin ve her şeyin üstüne haksızca yüklenip her türlü haksızlığı “hak görmek değildir”. Hatırlatmak isteriz ki müsabakanın hakemi Sayın Selçuk Dereli daha önce de birçok Kayserispor – Galatasaray müsabakası yönetmiş ve müsabakaların tamamını Galatasaray kazanmıştır. O maçların nasıl geçtiğini merak edenler arşivlerden kasetleri seyredebilirler.

    Ayrıca daha çok kısa bir süre önce Galatasaray ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası maçının 89. dakikasında olmayan bir faul sonrasında ofsayt bir golle takımımız kupadan elenmiş, o netice ile Galatasaray yoluna devam etmiştir. O günlerde adalet duygusu, etik, fairplay, hak, haksızlık gibi değerler gündemin hiçbir yerini işgal etmemişti.

    Kamuoyuna arz ederiz.
    Saygılarımızla

    Kayserispor Kulübü Yönetim

    http://www.kayserispor.org.tr/devami.asp?id=477




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    başlığı okudun dimi de niro.ona göre yazıyorsun yani.hani okumadıysan dedim.
    nara,biz?
    türkiye galatasaraymış ya o kadar ciddi durum yani sen gelip hala bu lafları bana ediyorsun...


    Galatasaray Türkiye tabii bunun nesi yanlış ?

    106 yıllık takımsınız şu güne kadar yaptıklarınız ortada milli takıma zar zor futbolcu çıkartıyorsunuz , Türkiye'ye kazandırdığınız kaç tane Arda var , veyahut ne zaman dünyada Türkiye'nin sembolu oldunuz.Bunları göze almayıp birde bu kelimeyi eleştiriyorsunuz.

    Galatasaray şu an milli takıma en fazla futbolcu çıkartan takımdır , 2002 deki milli başarılarımızın en büyük payı Galatasaray'dadır .Galatasaray paf takımı ve futbol okulları ile birçok Aydın , Arda yetiştirmektedir bununla kalmayıp kaliteli Türk futbolcuları kendi takımımızda oynatıyoruz ve onlarıda Türkiye'ye kazandırıyoruz . Bunların hepsini geçtim fazla övünüyorsunuzda desen bu ülkeyi şu ana kadar en çok temsil etmiş takım biziz en iyi şekilde temsil edebilmiş takımda biziz öyleki 2000 yılında akıllara Galatasaray isminden çok Türkiye ismini kazıttık ülkenin yapamayacağınız kadar reklamını yaptık . Dünyaya Türkleri tekrar tanıttık . bu sadece UEFA kupası ile olmadı birçok avrupa başarısı ile oldu.

    Durum böyle olunca ''Galatasaray Türkiyedir'' demenin bir sakıncası olmaz heralde , çünkü Türk futbolunun gelişmesini sağlayan iki takım vardır biri Fenerbahçe biri Galatasaray . Galatasaray'ın ise yurt içi ve yurt dışı üslendiği rol ortada .

    Ayrıca yazdığın o yazı ile kimi kast ettiğin belli cevaplarında buna göre doğru olduğunu sende biliyorsun ancak şimdi siz uyduruyorsunuz belki fener için söyledim diyorsun.

    Yazı orada duruyor konunun tamamını okuyan her insanevladı diğer mesajlarınıda görüp hangi kurum a yönelik o çirkin mesajlarını yazdığını tahmin edebilir.

    Şu an elinde bir kanıtın varmı diyorsun adam çıkıp takır takır anlatmış yapılanları üstelik anlatan kişi klüb menejeri , Galatasaray a yeri geldimmi şike yaptı şaibe yaptı demeyi bilirsiniz peki bunun için sizin elinizde kesin bir kanıt varmı ? Hangi sezonumuzda kesin şike yaptığımız belli olmuş . Yıllarca uydurduğunuz bir Ankaragücü meslesi var o da teker teker mantıksız birşey olduğu ispatlandı .

    Ama hala biz şerefliyiz biz öyleyiz biz böyleyiz diyorsunuz yeri geldiğinde başka takımlara demediğinizi bırakmıyorsunuz kendi yaptıklarınız eleştirmiyorsunuz . Öyleki Beşiktaşın bi numarası yoktur şu ligde şampiyon olamadığı senelerde hakedecek şekilde oynayamamıştır . Yöneticilerde kendi beceriksizliklerini örtmek için taraftarının beynini bu şekilde yıkamaktadır sağolsun Beşiktaş yönetimi bunu bir gelenek haline getirdi her gelen aynı şeyi yapıyor . Ligin önemli yerlerinde adam akıllı top oynayamıyorsunuz maç kaybediyorsunuz daha sonra yarıştan kopup suçu ondan bunda arıyorsunuz.

    Kimse kusura bakmasın hiçbir zaman beşiktaşın bu biz şerefliyiz nutuklarına inanmayacağım geçmiş herşeyi gösteriyor


    TFF ye gelince yayınladıkları bildirileri okudum , TFF önce yetiştirdiği hakemlere baksın , sahaya türlü emellerle çıkan kişilerin ne yaptıkları ortada dün fenerbahçe maçı ve cumartesi günü galatasaray maçı . Yapılanlar ortada maçlara atadığınız hakemlerin ne yaptığı belli değil , öncelikle kuralları bile düzgün uygulayamıyorlar kural kitabında yazan birşeyin aksini yapıyor hakemleriniz . İnşllah bir gün doğru dürüst hakemler yetiştireceksiniz

    bizde her önüne gelen takımdan şeref nutukları dinlemeyeceğiz.




  • öeehh...ya of iyi tamam siz iyisiniz biz kötü...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    öeehh...ya of iyi tamam siz iyisiniz biz kötü...


    tartışacaksan tartış konuyu en basından berı takıp ediyorum once sereflı ıkıncılik ayaklarına yatıyosun sonra serefsizlik haysiyetsizlik para ediyor dıye mesajlarında ımada bulunuyosun bı karsına cıkıp adam gıbı bıseyler yazınca

    Su yukarıdakı mesaj kadar basıt ve ucuz cevaplar yazabılıyosun.Benım babam senın babanı dover muhabbetlerıne gerek yok.

    Cevap veremıyosun barı bunları yazıpta komik duruma düşme!
  • aslanım sizin gazınıza gelip abuk subuk şeyler yazmayacağım boşuna uğraşmayın.
    size klavye baına harcacağım 1 dakika bile sizden daha değerli benim için...
    eski mesela bir sene önceki ilker olsaydı çoğunuz yazdığına pişman olurdu da durulduk artık gereksiz geliyor,sizinle de uğraşmaya değmiyor artık.yukarıda yazdım yazacağımı illa üstüne alınıp kendine yakıştıracak varsa ben birşey yapamam kendi tasarrufu...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    aslanım sizin gazınıza gelip abuk subuk şeyler yazmayacağım boşuna uğraşmayın.
    size klavye baına harcacağım 1 dakika bile sizden daha değerli benim için...
    eski mesela bir sene önceki ilker olsaydı çoğunuz yazdığına pişman olurdu da durulduk artık gereksiz geliyor,sizinle de uğraşmaya değmiyor artık.yukarıda yazdım yazacağımı illa üstüne alınıp kendine yakıştıracak varsa ben birşey yapamam kendi tasarrufu...


    Çoğumuz yazdıgımıza pişman olurmusuz.
    Komiksin başka birşey değil!

    Bana 1 dk cevap yazacagına 1 dk fazla dusun su dustugun komık durumu düzelt sen önce!
  • he canım he.sen bekle ben bi tur atıp gelicem soğuduğun zaman devam ederiz istersen... anlaştık?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    he canım he.sen bekle ben bi tur atıp gelicem soğuduğun zaman devam ederiz istersen... anlaştık?


    Tabi ya kaç keyfine bak ayıp edıyosun!
  • tamam bakıyorum keyfime.unutma tamammı baay...




  • Neden pişman olurmuşuz eski ilker bey olsaydın ? Forumdaki bazı kabadayılar gibi ben büyüğüm sizi döverim ayaklarınamı yatacaktın , yosksa yazdıklarınlamı pişman edecektin

    Eğer yapabiliyorsan yaz bakalım nasıl pişman oluyormuşuz herkes görsün.

    Kusara bakma ama tartışacaksan yaz , tartışmayacaksan yazma böyle önce ortaya laf atıp sonra kendini çekmek olmuyor
  • hınnn hınnn...

    yok bizde kabadayılık küfür hakaret olmaz sorarsın eskilere anlatır onlar sebebini...
  • kayseriye yazık oldu diyeceğim ama kayseriyi de sevmiyorum.
  • bjk milli takıma demirören döneminde oyuncu çıkaramadı daha önce çkard diğer 2 büyük gibi defalarca efsane oyunculara forma giydirdi...ve siz geçe sene ve bu sene hakemle kazanlıan tonla puandan sonra bu açıklamayaı yapan yöneticileri savunuyorsunuz ... ki barosun kırmızı sını ve kayserinin penaltısını es geçen hakemi suçluyorsunuz bide bize ağlamayın diyosunuz abi ne iş anlamaıyorum ki...mexes şu hayatta ağlamayan renkdaşların burda sen nyoksun ya ne ayak...takılmıyorsun artık buralara...bide türkiyenin man utd ıymış gibi davranıyorsunuz ya kibirli kibirli çok komik oluyorsunz...
  • Herkeste var 3 kağıt bilmem ne ama bu işi en iyi beceren takım Gs'dir...

    Taa Ergun Gürsoy'un 90 lı zamanlarından bu zaman kadar...

    Size bir örnek vercem.

    Denizli-Fb değilde Denizli-Gs maçı olsaydı hatırlarsanız son 17 dk da Denizli yenilse bile ligde kalıyordu.Sizce ne olurdu?Gs gol atarmıydı ya da Denizli ligde kaldığını öğrendikten sonra maçtan koparmıydı.

    Kulis-Teşvik-Şike bunları çok iyi beceriyo Gs bu gerçek.

    Ergun Gürsoy'lar Alp Yalman'lar ve şu aralar Adnan Polat'lar......

    Evet kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama bence en "işini bilen" takım Gs
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reef1905


    Bu ülkenin gördüğü en onursuz, en şerefsiz şampiyonluğu yaşamış takımın taraftarının bu kelimeleri ağzına alıyor olması çok ilginç.100. yılınız ayrı kepazelik, Beşiktaş kulübünün başkanının borçlarına karşılık sattığı şampiyonluk ayrı kepazelik.Nedir bu hezeyan, üçüncü büyük diye birşey olmadığını, üçüncü büyük terimi olsa bile sizin üçüncü büyük olmadığınızı yeni mi anladınız.Vah vah vaah, Beşiktaş büyüyor, gelişiyor derken yine eskiye dönüyor, tekrardan " deplasmana hoşgeldin büyük Altay " diye karşılandığı günlere.

    Türkiye'nin enfsane kabul ettiği başkanı küfürle yollayan, ondan sonra gelen her başkanı küfürle tayin olan kulübün taraftarının yaptığı yoruma bak.Beşiktaş'ta bulunduğunu idda ettiğiniz, hani şu şerefli ikincilik palavrasıyal sizi kandırdıkları olayların perde arkasındaki gerçekler alttaki linkte.Merak ediyorum hangi yüzle utanmadan gelip burada onurdan, gururdan, şereflilikten, haysiyetten bahsediyorsunuz ???


    http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=17324

    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    ah be abicim bi aladdin abimiz olsa keşke.cidden böyle başa böyle tarafk hesabı hileyle hurdayla şampiyon olsak da genede olsak bu memlekette.nasılsa kimse için önemi yokki onurun şerefin haysiyetin.en azından hor görülmüyor şerefsiz haysiyetsiz olan...




    peki o zaman.madem bu iş güzellikle olmayacak baştan başlayalım...

    1-bu ülkenin kazanmış olduğu en şerefsiz şampiyonluk hangisi sizi feneri trabzonu hatta gençleri içerde dışarda yendiğimiz 26 galibiyet alıp puan rekoru kırdığımız sezonmu?kim yapmış şerefsizliği bize yenilerek rakiplerinizi mi,yenerek biz mi yoksa?
    2-kim başkana şampiyonluğu satmış?belgen nerede gösterirsin ya da iftira atmadan adam gibi konuşursun.yok öyle üç kuruşa beş köfte aynen dediğin gbibi.
    3-biz doğan arabaları da hatırlıyoruz 98. dakikada 40 metrden verilen penaltıları da.en son geçen birkaç ay önce oynayan arabayı alan adam itiraf etti arabaları aldık kullandık diye.
    dünyada bu kadar kötü yönetilip bu kadar başarılı olan bir takım daha yok.mesela seba döneminde azami iyi yönetilip de bu kadar az şampiyonluk alan da.demeki iyi yönetilmek şampiyonluk için yeterli değil.geçen iki şampiyonluğunuz hatta 2000 yılındaki efsane kadro haricinde doğrudürüst rakiplerinizden aman aman iyi bir kadronuz da olmadı kadronuz dabeşiktaştan fazlanız yoktu fenerden ise çok daha kötü bir kadro yapısı ile şampiyon oludunuz.fener ise en iyi kadroyu yaptığı sezonlarda bile size kaptırdı şampiyonluğu.demekki iyi kadro da yetmiyor.iyi yönetilmek yetmiyor iyi kadro yetmiyorpeki nedir bu başarınının sırrı?biiyoruzki dünyada iyi yönetilen iyi kadro yapan takımlar başa güreşir işin normali de budur.türkiyede bu durum neden farklı? teorin varmı?
    4-başkana 100 kişi küfür etmiştir o da bunu bahane edip kaçıp gitmiştir.konunun bununla alakası ne?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.