Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
14.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yav hocam gs diyorum hayatın hatası deniliyor bahçeşehir dedim o da öyle deniliyor ytü önerilmiyor hacettepe önerilmiyor neresi iyi anlamadım ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValidatePro

    Yav hocam gs diyorum hayatın hatası deniliyor bahçeşehir dedim o da öyle deniliyor ytü önerilmiyor hacettepe önerilmiyor neresi iyi anlamadım ben

    bence ytü veya hacettepe olabilir,makine dersen itü tutuyor ya da elektrik ordan da bilgisayara geçiş yapabilirsin!!!
  • Hocam barisbu siz misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValidatePro

    Hocam barisbu siz misiniz?

    Evet!!!
  • O ünlemi nerede görsem tanırım 🙂 hocalarla konuşmalarımda ytü ve hacettepeyi önermediler, ayrıca yurtdışı planım olduğu için burada ytünün ingi yok, bau nün yurtdışı olanakları fazla, ayrıca çift dal yapabilirim yazılım ve bilgisayar ile çift diploma ile mezun olma şansım var. Senin dediğin farklı bölüme git ort kas başka bölüme geç olayı ise, ben başka bir bölümde ortalama kasabileceğime inanmıyorum hocam, onun yerine bau de ort kasıp yatay geçiş başvurusu yapılabilir diye düşünmekteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: validatedev

    O ünlemi nerede görsem tanırım 🙂 hocalarla konuşmalarımda ytü ve hacettepeyi önermediler, ayrıca yurtdışı planım olduğu için burada ytünün ingi yok, bau nün yurtdışı olanakları fazla, ayrıca çift dal yapabilirim yazılım ve bilgisayar ile çift diploma ile mezun olma şansım var. Senin dediğin farklı bölüme git ort kas başka bölüme geç olayı ise, ben başka bir bölümde ortalama kasabileceğime inanmıyorum hocam, onun yerine bau de ort kasıp yatay geçiş başvurusu yapılabilir diye düşünmekteyim.
    Sa hocam yine ben,nereye gittin!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nereye gittin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye gittiniz?

  • validatedev kullanıcısına yanıt

    Wow, adam şuan üniversiteyi bitirmiş. Sadece göz atan bir yabancıyım :) Ben de Sabancı'da tam burslu okuyorum, 2022 girişliyim. KariyerNet'te en iyi üniversiteler ve bölümleri endeksine göz atarken, garip bir şekilde GSÜ CS'in çok yukarıda (2024, 2.si) olduğunu gördüm.





    Sonuç olarak buradaki konuşmaları okudum. Dostum, eğer bi havadis varsa buraya yaz. Ne oldu, bau'ya mı gittin, Fransa'da mısın, evlendin mi, yüksek lisans'ta mısın merak ettim. Lisans hayatında özetle neler oldu, bu seçtiğini iyi ki seçmiş misin, genel olarak lisans hayatında iyiki'lerin ve keşke'lerin var mı? (e.g iyi ki bau'yu seçmişim, iyi ki şuradaki staj avantajlarından yararlanmışım, keşke üniversite seçmeden şu kişiyle de konuşsaydım/şuraya baksaydım/şunu bilseydim, keşke okulumun şu fırsatını da değerlendirebilseydim, vs.)





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.