Şimdi Ara

GALATASARAY VE EMRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili aslan parçaları;

    Anlı şanlı takımımız 2007-2008 sezonu turkcell süper lig şampiyonu olan takım. Bu sene şampiyonluktaki iki rakibinide son üç haftada eze eze yenmiş tarihi kıskanılacak başarılarla dolu tarihe sahip takım.

    Rakiplerinin ancak hayallerinde görebildiği şeyleri yaşamış "sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar" düsturunu ezberletmiş bir takım. Bizler Hakan Şükür'ün havada asılı kalıp Bologna'ya attığı golü, Popescu'nun Türkiye'yi ayağa kaldıran penaltısını, Ulubatlı Souness'ın "papazın çayırına" diktiği şanlı bayrağımızı, iki sene önce şampiyonluğu senin benim gibi ağlayarak bekleyen futbolculara sahip bir takımız.

    Acılarıda gördük ihanetleride yaşadık. Fakat bizim örneklerimiz takip ettiklerimiz rahmetli Metin Oktay'dır, kolu bandajlı Parken stadını terk etmeyen büyük kaptan Bülent'tir, heykeli dikilecek Hakan Şükür'dür.

    Bu sene söke söke şampiyon olurken neredeyse yabancısız oynadık. Adını duyduklarında burun kıvrılan gençlerle başlarda herkesin kafa bulduğu sonradan selam durduğu Servet'le şampiyon olduk. Ruhun maddiyata, emeğin şöhrete ve gerçeğin surete galip geldiğine şahit olduk.

    Emre bu formayla Emre olmuş bu takıma hizmet etmiş öyle veya böyle kalplerimizi buruk bırakarak gitmiştir. Hayatın gerçeği parayı seçmiş şu an itibariyle aynı şeyi tekrar etmiştir. O'na hakaret etmek bize yakışmaz kendine yakışanı yapmış aslı ne ise ona gitmiştir. Yeni takımına mübarek olsun.

    Fakat hafıza hep unutmaz yaptığı kaza sonrasında "katil emre" tezahüratı yapanların kucağına gitmiştir. Milli maçlar sonunda yaptığı hareketlere en çok saldıranların kucağına gitmiştir. Kendisine de mübarek olsun.

    Galatasaray sadece kişilere ve yıldızlara dayalı olmayan takım olabilme becerisini gösterdiği için, zor koşullarda bile ayakta kalınabileceğini öğrettiği için; yani bataklıkta kırmızı güller açtırdığı için, son 20 yılda 10 kez şampiyon olarak takdire şayan bir iş başarmış takım olduğu için, parayla satın alınamayacak ya da öğrenilmesi gerekip de asla öğretilemeyecek değerlerle ayakta kalan takım olduğu için büyüktür.

    Demem odur ki daha fazla bu konuda cevap vermeye veya başkalarına cevap yetiştirmeye gerek yok. Bu gözler Selçuk Yula'yı, Tanju Çolak'ı gördü sonlarınıda gördü.

    Son söz olarak diyorum ki (DOSTUM YENGEÇ DEMİŞSİN AMA BU ASLAN)...







  • Bu gözler Sedat BALKANLI yı da gördü. Sen ona 1 kere olsun maddi yardım yaptınmı acaba?
  • ne alaka..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kirmitli

    ne alaka..


    Bunada bile alaka kuramıyosan daha sana ne yazayımki
  • emre zeytinburnu takımında oynarken ümit milli takımın kaptanıydı ve bütün büyükler peşindeydi.yani sen palamut ağacını alıp emre yaratmadın,emre zaten büyük futbolcu olacaktı,o zamanın şartlarıyla gs'ye denk geldi.
  • kirmitli demogoji yapıyon
  • Gs'ye daha evvelden gelmişti Zeytinburnu takımında kiralıktı diye biliyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Quartamin

    emre zeytinburnu takımında oynarken ümit milli takımın kaptanıydı ve bütün büyükler peşindeydi.yani sen palamut ağacını alıp emre yaratmadın,emre zaten büyük futbolcu olacaktı,o zamanın şartlarıyla gs'ye denk geldi.
  • Bu bize 2.ihanetin Emre...
  • yav Emra Feneremi gidiyo,Beşiktaşamı gidiyo bize ne. Tapulu Futbolcumuzmu sanki?
  • Nereye giderse gitsin ne kadar abartiyorunuz ya Emreyi. GS sonrasi hic bir takimda adam gibi oynama basarisi gösteremedi sadece milli maclara cagrilarak isminden bahsedildi onun harici hep sorunlariyla konusuldu.
    ön eleme maclarinda Emre yoktu 4 macta 12 puan aldik emre takima girdikden sonra Sonuca etkisini sadece son 2 macta gördüm baskada bir olayi yok.
    Galatasaray klubu futbolcuya bagli bir camia degildir bunu her giden oyuncu icin yapiyorsunuz aslinda buda oldukca üzücü durum.
    Arkadasin yorumu var evet sabah 4 bucukta sabah namazindan dönerken birine carparak ölümüne sebeb oldu o zamanlar katil diyenler (yaptigi kazada hatasi oldugunu düsünmüyorum) simdi kucak elbette acacak bize gelen hep iyidir mantigi, araya birisi Sedati koymus kardesim sahip cikmaya Gs klubunden transfer eden sevgili baskaniniz Ali sendi rahatsizligi sizde oynarken oldu (Allah sifa versin) verdigin örnek oldukca sacma.
    Selcuk yula örnegi o elamanda büyük Fb li ya Gs da oynadi zamaninda üstelikde futbolu biraktigi ve tekrar Gs gündeme gelince evini satarak bonservisini Fb den almisti
    Emre pek cok Gs li gözünde gittiginde bitmisdi sonrasi Emre olmadan elde edilen 3 sampiyonluk ve degisik basarilar var istedigi yere gitsin bence cok büyütüyorsunuz gerekte yok.
    Hala konusulan yok 500 bin avans istemistimde vermedilerde konusmalari sanki delikanli gibi inter iyi para verdi ondan orayami gittim diyecekdi arti inter klubu eger Gs bonservis ödemezsek bize extra para ödemeyi tahahüt ettimi diyecekdi basinda gitmesini hakli cikartacak sebeblerle isin icinden yirtacakdi senelercede bunu yapti.
    Bazi seyleri konusuyoruz sonrada tepki aliyoruz Hakan ünsal örnegi mesala Gs baskanina küfür et kovul klube ayak basmamasi gerekirken tekrar gel oyna hic bir sey verme sonrasinda medyada vefadan bahset.
    Okan ortada yaptiklari anlatmaya gerek yok merak etmeyin Gs oldukca degisti Fenere giderse ve basarisiz olursa gene oynar Gs da bir sekilde merak etmeyin cok üzülen taraftarlarimizin bir bölümüde ozaman seyredersiniz Emreyi.
    Gözünüzdede bu oyuncuyu cok büyütmeyin sandiginiz kadar iyi bir oyuncu degil zaten.




  • dönemin zenginlerinden müslüm bağcılar çeki uzatır ne istersen yaz der metin oktay'a rahmetlinin onu hala ali sami yen'de hissettiren cevabı " bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba " olur.

    ben taraftar olarak profesyonel değilim olanlarada cevabım metin babanın cevabıdır..
  • İntere giderkende GS ya 1 kuruş para kazandırmamıştır.Ne hali varsa görsün.Ama şunu bilinki emrenin sonu fatih akyel,tanju çolak,eski GS li semih gibi olur çıkar.Bu futbolcuların hangisi artık GS lı veya fenerbahçeli olarak anılıyor?Hepsi sıfatsız bu topçuların.
    Sorun fenerbahçede değil adamlar bastılar parayı alıyorlar.Asıl sorun gözü doymak bilmeyen nankör kişiliklerde
  • "katil emre"ci fb taraftarı bakalım nasıl karşılayacak "bücürü"?
    tümer 1 emre 2 oldu
    birde trabzondan afaroz edileni alsın fb tam olsun
  • Emre Belözoğlu'na yeni takımında başarılar dilerim. Galatasaray'ımızda oynadığı süre zarfında verdiği emekler için teşekkürler. Hatasıyla sevabıyla bir taraftar olarak hakkımız varsa helal olsun. Ezeli rakibimize gitmesine üzülmedim dersem yalan olur ama futbolun içinde bunlarda var. Dün sevdiğimi bugün yuhlayamam. Oraya gidip Galatasaray hakkında bir saygısızlık yapmadıktan sonra Allah yolunu açık etsin
  • Daha önceleri galatasaray için adı geçtiğinde de yazdım,lincoln e müzmin sakat diyorlar emre ondan daha beter

    Zaten forumda şunu gördüm,Emre nin Fenerbahçe ye gittiği için üzülen yok,Galatasaray ın şampiyonluğuna mani olup,20 yaşında para kazandırmadan gitmesi ve üstüne İngiltere den dönersem sadece Galatasaray da oynarım açıklamalarının üzerine paranın kokusunu alıp tükürdüğünü yalamasına tepki büyük
  • Futbolcuların karakterlerine laf atmadan önce vefasızlıklarınızı bir önünüze koyunda düşünün. Adamların maaşını bile doğru düzgün vermeyin. Size kupa kazandıran futbolculara bile hak ettiklerini ödemeyin, adamlar hastalıkla pençeleşirken yüzünüzü çevirin, üç kuruş yüzünden Ribery gibi adamları kaçırın, avrupaya doğru düzgün bir tane transfer yaptıramayın, sizin neredeyse şampiyonluklarınızın yarısını görmüş olan adama bile vefasızlık yapın v.s.v.s.......

    Ayıp ya önce bir önünüze bakın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cscageonly

    Emre Belözoğlu'na yeni takımında başarılar dilerim. Galatasaray'ımızda oynadığı süre zarfında verdiği emekler için teşekkürler. Hatasıyla sevabıyla bir taraftar olarak hakkımız varsa helal olsun. Ezeli rakibimize gitmesine üzülmedim dersem yalan olur ama futbolun içinde bunlarda var. Dün sevdiğimi bugün yuhlayamam. Oraya gidip Galatasaray hakkında bir saygısızlık yapmadıktan sonra Allah yolunu açık etsin

    Ya niye hakkımı helal edeyim ona.Uefa Kupası'nda Leeds maçında kırmızı kart gördü finalde oynamadı.Sezon ortası İnter'le anlaştı.Bütün bir ikinci yarı boyunca oynamadı.Onun ve Okan'ın yüzünde şampiyonluk kaçtı.Ankaragücü maçını unutmadık!Galatasaray'a tek kuruş kazandırmadan gitti.

    En önemlisi Galatasaray'a para kazandırmayıp gitmesine,onun yüzünden şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen ona hem biz sahip çıktık.Hep biz savunduk.Millet ona ağzına geleni söyledi.Galatasaray taraftarı onun arkasında durduk.

    Ama şimdi bize yaptığı çok ağır.En ezeli rakibimize sadece para için gitti.Sadece para...Hiçbir Galatasaray taraftarı onu kolay kolay affetmez.Ali Sami Yen'e gelip o taraftarı görünce hiç mi kendinden utanmayacak,hiç mi vicdan azabı duymayacak.

    Bu transfer haberini ilk duyduğumda gözümden iki damla yaş süzüldü.Ama Emre için değil.Galatasaray'da yetişen bir futbolcu bu kadar nankör olmamalıydı.Paradan daha önemli şeylerin olduğunun farkına varmalıydı.




  • valla en güzel açıklamayı süren yapmış.

    http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=74749

    alt sıraları daha açıklayıcı ve düşüncelerimle denk

    ''Galatasaray’dan nasıl ayrıldığını, hem maddi hem manevi verdiği zararı hatırlarsak yerini bulmuş derim.”
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢


    quote:

    Orjinalden alıntı: cscageonly

    Emre Belözoğlu'na yeni takımında başarılar dilerim. Galatasaray'ımızda oynadığı süre zarfında verdiği emekler için teşekkürler. Hatasıyla sevabıyla bir taraftar olarak hakkımız varsa helal olsun. Ezeli rakibimize gitmesine üzülmedim dersem yalan olur ama futbolun içinde bunlarda var. Dün sevdiğimi bugün yuhlayamam. Oraya gidip Galatasaray hakkında bir saygısızlık yapmadıktan sonra Allah yolunu açık etsin

    Ya niye hakkımı helal edeyim ona.Uefa Kupası'nda Leeds maçında kırmızı kart gördü finalde oynamadı.Sezon ortası İnter'le anlaştı.Bütün bir ikinci yarı boyunca oynamadı.Onun ve Okan'ın yüzünde şampiyonluk kaçtı.Ankaragücü maçını unutmadık!Galatasaray'a tek kuruş kazandırmadan gitti.

    En önemlisi Galatasaray'a para kazandırmayıp gitmesine,onun yüzünden şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen ona hem biz sahip çıktık.Hep biz savunduk.Millet ona ağzına geleni söyledi.Galatasaray taraftarı onun arkasında durduk.

    Ama şimdi bize yaptığı çok ağır.En ezeli rakibimize sadece para için gitti.Sadece para...Hiçbir Galatasaray taraftarı onu kolay kolay affetmez.Ali Sami Yen'e gelip o taraftarı görünce hiç mi kendinden utanmayacak,hiç mi vicdan azabı duymayacak.

    Bu transfer haberini ilk duyduğumda gözümden iki damla yaş süzüldü.Ama Emre için değil.Galatasaray'da yetişen bir futbolcu bu kadar nankör olmamalıydı.Paradan daha önemli şeylerin olduğunun farkına varmalıydı.


    Tabii ki bu söylediklerim Emre'nin Fenerbahçe'ye gelmesi halinde geçerlilik kazanacak.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: red_power

    İntere giderkende GS ya 1 kuruş para kazandırmamıştır.Ne hali varsa görsün.Ama şunu bilinki emrenin sonu fatih akyel,tanju çolak,eski GS li semih gibi olur çıkar.Bu futbolcuların hangisi artık GS lı veya fenerbahçeli olarak anılıyor?Hepsi sıfatsız bu topçuların.
    Sorun fenerbahçede değil adamlar bastılar parayı alıyorlar.Asıl sorun gözü doymak bilmeyen nankör kişiliklerde

    hocam içimde ne varsa sölemişisin +7151751569821972968782689765026092


    aynen bu emrenin 2. hainliğidir giderken 1 kuruş para kazandırmamıştı gerçi tuncayda aynısını yaptı bakalım oda bize mi beşiktaşa mı gelcek:D




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.