Şimdi Ara

Galaxy A9 (2016) Marshmallow Güncellemesi Aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A9 (2016) modeli için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.
    Samsung'un ülkemizde "Cevap Sensin" sloganıyla gençleri hedef alarak satışa sunduğu Galaxy A serisinin en yeni üyelerinden Samsung Galaxy A9 (2016) için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi yayınladı. Samsung Galaxy A9 (2016) modeli için yayınlanan Marshmallow güncellemesi çeşitli hata gidermelerinin yanı sıra Galaxy A9 serisinin TouchWiz arayüzünü en güncel görünüme kavuşturuyor.

    2016 yılında Galaxy A serisini yenileyen Samsung bu serisiyle birlikte orta segmentte çıkardığı ürünleriyle metal kasayı ilk defa orta segmentte buluşturmuştu. Cihaza geldiği haberini görerek umutlanan arkadaşlarımıza maalesef kötü bir haberimiz var. Yayınlanan güncelleme henüz sadece Çin'deki Galaxy A9 (2016) modellerini kapsıyor. Ülkemizdeki cihazlar için henüz güncelleme sunulmuş değil ki Samsung'un ülkemizdeki güncelleme politikasına baktığımızda ülkemizdeki Galaxy A9 (2016) cihazları için Marshmallow güncellemesi biraz daha zaman alcaktır.

     Galaxy A9 (2016) Marshmallow Güncellemesi Aldı

    Güncelleme ülkemiz için de yayınlandığında Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme kısmından güncellemeleri denetleyerek Galaxy A9 (2016) cihazınızı Android 6.0.1 Marshmallow sürümüne yükseltebilirsiniz.

    Galaxy A9 (2016) Teknik Özellikleri

    Samsung'un Marshmallow güncellemesini yayınladığı Samsung Galaxy A9 (2016) modelinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak orta segmentteki cihaz gücünü Qualcomm'un Snapdragon 652 çipsetinden alıyor. 6 inçlik Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Galaxy A9 (2016)'da 3GB RAM, 32GB microSD ile arttırılabilir dahili depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüklü arka kamera, 8MP çözünürlüklü ön kamera ve 4000mAh kapasiteli bataryaya yer veriliyor.







  • Cihaz zaten sadece Çin'de satışa çıktı ülkemizdeki A9 lar paralel ithalat olduğu için bu güncellemeyi almışlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dil desteği vermı indirip kurmayı düşünüyorumda
  • Hepsiburadan galaxy a9 aldım.Hongkong
    Resmi rom yüklü geldi.Güncellemeyi,PC'den Smartswitch ile yaptım.5.1.1 son sürüme güncellendi.Fakat 6.0.1 Açık Çin için,hazırlanmış.Benim telefona Odin ile yüklemeyi denedim.Uyumsuz olduğu için,olmadı.Mecburen,resmi 6.0.1 Hongkong sürümü bekliyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.