Şimdi Ara

Galaxy AI ve One UI 6.1 eski amiral gemilerine geliyor: İşte tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy AI ve One UI 6.1 eski amiral gemilerine geliyor: İşte tarihi
    Geçtiğimiz ay düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliği, bildiğiniz gibi Galaxy S24 serisi ve heyecan verici duyurular ile tamamlandı. Etkinlikteki en büyük gelişmelerden biri ise, Galaxy AI'ın tanıtılması oldu. Hatta bu özelliklerin eski amiral gemileri içi kullanıma sunulacağından sizlere bahsetmiştik. Son olarak Galaxy S23, Tab S9, Fold5 ve Flip5 modellerine güncellemenin ulaşağı tarih belli oldu. 



    Galaxy AI ve One UI 6.1, 28 Mart'ta eski modellere geliyor



    Samsung Kore'nin yaptığı paylaşıma göre One UI 6.1 ve Galaxy AI özellikleri, 28 Mart'tan itibaren eski amiral gemisi telefonlar için kullanılabilir olacak. Buna göre güncelleme alacak modeller arasında Galaxy S23 FE dahil olmak üzere Galaxy S23 serisi, Galaxy Tab S9 serisi, Fold 5 ve Flip 5 modelleri yer alıyor. 



    Ancak güncelleme tarihinin, bölgeden bölgeye değişebileceğini belirtmekte fayda var. Dolayısıyla One UI 6.1'in küresel kullanımı Nisan ayını bulabilir. Dağıtımın ise, çok yakında başlayacağını artık biliyoruz. Galaxy AI ve One UI 6.1'e gelirsek, kullanıcılar Galaxy AI'nin, gerçek zamanlı yorumlama, sohbet yardımı, circle to search, not yardımı ve yaratıcı düzenleme gibi çok sayıda özelliğini kullanabilecek. 



    Ayrıca Bkz.Galaxy AI bir modele daha geliyor: S22 için hazırlıklar başladı



    Ayrıca One UI 6.1 ile başka birçok yenilik de kullanıcılara sunulacak. Sesli görüşmeler ve mesajlaşmalarda gerçek zamanlı çeviri, üretken yapay zeka destekli duvar kağıdı yaratma, notları özetleme, resim ve videolarda nesneleri silme gibi birçok yapay zeka özelliği yazılıma eklenecek. Bu noktada Ayarlar > Yazılım Güncelleme > Yazılım Güncellemesini Kontrol Et ve Yükle seçeneğine giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-one-ui-6-1-update-march-28-rollout-confirmed/







  • Eski demek S20/S21 demek olmalı. S23 nasıl eski oluyor !?/diğer cihazların da alıcı / kullanıcı kitlesi zaten tamamen farklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarihi veriyoruz diyip Nisan ayını bulabilir demek nasıl bir işkembeden sallama türü acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Tam ekmek duble kokoreç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baya eski cihazlara geliyomuş s23 falan harika. Bende eski diyince s24 sanmıştım malum 2 ay oldu çıkalı o da baya eskidi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Eski" ti tamda sözlük anlamına göre kullanmak bu olsa gerek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte samsung un kaybettiği nokta. 1-2 senelik cihaz bir anda eski oluyor.

  • Adamlar o kadar sene güncelleme sözü verdi. Her ay bir eski nesile vererek devam ederler, yaza kadar s20ye bile düşer. Her sürüm çıktığında olan bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 27 Mart 2024; 9:50:24 >
  • Galaxy AI dedikleri şey şu: telefon görüşmesi esnasında çevreden gelen sesleri arkadaki mikrofonla algılayıp ana sesten çıkartarak sesimizin karşı tarafa daha iyi gitmesini sağlayan sistemi düşünün. bu zaten senelerdir çoğu Samsung telefonda vardı. şimdi bunun gibi zaten var olan birçok özelliği sanki yeni çıkan birşeymiş gibi "Galaxy AI" adı altında parayla satacaklar.

    bütün firmalar aynısını yapıyo. Can Değer söyledi, Google'ın drive için bu masaüstü yazılımı varmış (adını unuttum ben kullanmıyorum) adam senelerdir kullanırken şimdi paralı AI kısmı eklenmiş. bir ay sonra da parasız kısmını kaldırıp: "ya aylık AI parası ver ya da kullanma" ya getirmişler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Fold'ların Flip'lerin adı yazılı 8 ay önce tanıtılmış cihaz bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23+ kullanıyorum. Haberdeki başlıkta bulunan "eski" ifadesine çok güldüm. S23 serileri eskidi çok haklısınız. Aslında S24 serileri de eskidi desek daha doğru olur. Onlarda çıkalı 2 ay oluyor. Epey eskidi haliyle. 😆

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücretli olacak birşey beni heyecanlandırmıyor.

  • S24 ultra güncelledim. Ne değişti anlamadım? 😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski sozunu siz mi kullandiniz yoksa samsung mu? Eger siz kullandiysaniz 2030 yilinda mi yasiyorsunuz? S23 ler nasil eski oluyor. Cikali daha 1 sene oldu hemen eskidi mi? Daha eski model kullananlar sirf tiklayip okusun diye yazmissiniz. Cok ucuz numaralar bunlar. Tarih veriyoruz diyorsunuz tarihte yok. Cok kalitesiz bir site. Ucuz numaralar yapiyorsunuz. Yazik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.