Şimdi Ara

Galaxy mini ya da Galaxy Gio Sizce Hangi (Kullanıcı yorumlarını alabilirsem çok sevinirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar

    Ben bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Kendimce ikisinin de artıları var.Açıkçası boyut konusunda da gönlüm miniden yana ancak ekran çözünürlüğü oldukça kötü GİO ya göre.Ancak GİO da 800hz işlemci hatrı sayılır bir artı ancak o da dar uzun bir şekle sahip o nedenle görüntüsünü beğenmedim.Ama teknik gio da daha iyi gibi duruyor.
    İkincil kamera iki telefonda da var mı yoksa sadece GİO damı var onu çözemedim bir site var derken diğeri yok demiş.Samsungun Galaxy ler için yaptığı sitede hiçbir telefona ikincil kamera özelliği belirtilmemiş.Ancak yakından bugün GİO yu ve de MİNİ yi inceleme imkanım oldu,Gio da kesin var ama mini yi hatırlamıyorum.Ondan ekran çözünürlüğüne takılı kaldığımızdan.
    600 hz ile MİNİ ekran boyutlarının şekli yüzünden tercih edebilirim.Kullanıcı yorumları genellikle FİT ve MİNİ yi kıyaslamış.Zaten iki üç konu başlığı var bu yeni telefonlar hakkında.GİO kullanıcısı yokki herhalde hiçbir yorum yapılmamış.Çözünürlük konusunda birkaç yerde iyi denmiş ancak bunu zaten verisel olarak da biliyoruz.O nedenle bilhassa GİO kullanıcısı bir arkadaş telefonla alakalı yorum yazarsa çok sevinirim.
    MİNİ ile pahalı telefonlar ile yapılabilen herşeyin yapıldığı belirtilmiş ancak GİO için öyle bir veri verilmemiş.Aralarında 30 tl gibi bir rakam var ve de klavyesi olsun bilhassa da ekran çözünürlüğü olsun GİO oldukça iyi sadece geniş ekran telefon istiyorum diye sizce MİNİ alsam 30 TL ucuza gio gibi olurmu yada daha iyi mi olur.

    Yorumlarınızı eksik etmeyin bu haftasonu gibi bitiriyim bu işi çok uzarsa sony ericson da var kafayı yemeyelim bir telefon alacaz diye







  • Büyük telefon alın pişman olmazsınız. İyiki bunu almışım bu bile yetmiyor dersiniz. Gio diyorum tabikide.
  • İyi hoş da biraz daha boyutları büyük olan MİNİ aslında yanılıyormuyum.Bir de gio kullanıyorsanız şarj süreleri konusunda bilgi verirseniz sevinirim.Aslında genel kullanım özelliklerinde bir sıkıntı yaratır mı yaratmaz mı onu açıkçası bilmem lazım.
  • Bu soruyu hangi foruma yazarsanız yazın alacagınız cevap değişmeyecektir..tabii ki de gio miniden daha iyi bir telefon.

    Ayrıca iki telefonda da ön kamera mevcut değildir.

    Gio hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten alabilirsiniz

    http://forum.donanimhaber.com/m_47857666/tm.htm
  • Ben iki telefona da sahip değilim ama daha büyük ekranlı bir telefona sahibim. İlk başlarda herkesten aynı tepkiyi alırdım: Bu ne ya kocaman bu telefon mu diye?
    Fakat kullandıkça internet deneyimi olsun multimedia deneyimi yaşadıkça bu ekranın bile az kaldığına insan şahit oluyor. Değinmek istediğim nokta bu. Bu cihazlar anlık internet ihtiyacımızı gidermek amacıyla piyasaya sürülen ürünler değil mi? Dolayısıyla benim en rahat biçimde okuyup erişebileceğim bir ürün beni her zaman mutlu eder diye düşünüyorum.
  • Gio nun dix desteği olduğu yazılmış gerçekten de ek birşey yüklemeden divxleri izleyebiliyormuyuz GİO da
  • Teknosalarda Mini ve Gio aynı anda aralarında 50tl farkla satışa sunulmakta. Bence iki telefonu da elinize alın karşılaştırın. Aynı resimleri ikisinde de deneyin. Video varsa içinde deneyin ve sonuca karar verin. Benim gözlemlediğim Gio alınabilir bir ürün.
  • Divx özelliği var mı bilen yok mu gerçekten kullanan da çok az belli eğer alırsam detay bir inceleme yapıcam buraya kesinlikle GİO için
  • Gio'nun ekranı biraz daha büyük ve çözünürlüğü daha yüksek


    Gio = 3.2 inç - 320 x 480 px - 16777216 renk
    Mini = 3.14 inç - 240 x 320 px - 262144 renk
  • Hocam gözün kapalı Gio al derim.
  • Gio hakkında yorum yok demişsiniz telefon 7 günlük donanımhaberde 7 sayfalık yazısı var telefonun bunların hepsi de olumlu yönde insanlar gio ile ace yi karşılaştıryo mini ortalıkta bile yok :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

    Gio hakkında yorum yok demişsiniz telefon 7 günlük donanımhaberde 7 sayfalık yazısı var telefonun bunların hepsi de olumlu yönde insanlar gio ile ace yi karşılaştıryo mini ortalıkta bile yok :D

    Ben de biliyorum ancak sadece genel geçer bilgi olmuş burda yazılanlar,mesela kimse Dİvx formatını destekliyip desteklemediğinden bahsetmemiş.Genelde pil ömrü ve çözünürlük ana konular olarak kalmış.Yedi gün olması demek incelemek için çok az bir gün olacak demek değil.Etraflıca kimse birşey yazmamış.

    Benim okuduklarımsa genelde tabiki önceden çıktıkları için MİNİ ve de FİT karşılaştırmasıydı.Zaten ben ilk önce bu telefonlar için araştırma yapıp miniyi alırım diyordum ki şansa bu alet çıktı haberim yokken karşıma.

    İyi güzel ama netten yararlanma sıkıntısı çekilimi dar ekranda oda bir konu.Çok eledim çok baktım en son yine GİO dicez sanırım ama hala yanıtlanmamış sorularım yok değil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.