Şimdi Ara

Galaxy Note 10.1 Sykpe Ekran Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Elimde Galaxy Note 10.1 var ve bu cihazla skype üzerinden ders anlatmak için skype yükledim. Fakat ekran paylaşımı özelliğini bulamadım.Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa kendilerine duacı olurum. Ayrıca büyük sevaba girecektir bu arkadaş dershaneye gidemeyen arkadaşlara ücretsiz matematik dersi vereceğim eğer olursa.Eğer bu özellik android de yoksa ekranımı nasıl paylaşabilirim?

    Teşekkürler.



  • Cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar?Bu arada teamviever ile ekranı paylaşabildim fakat skype olursa daha iyi olur çünkü sesiminde gitmesi gerek
  • hocam aradım ama bulamadım
  • Bende epey uğraştım ama bulamadım. Sanırım Skype'ın Android cihazlar için olan versiyonunda ekran paylaşım özelliği bulunmuyor :( Halbuki çok önemli ve gerekli bir özellikti nasıl böyle bir hata yapmışlar hayret Neyse şimdilik teamviewer ile idare ediyoruz.Yinede konuyu açık tutuyorum belki bizim bilmediğimiz bir skype versiyorunda bu özellik vardır :)
  • Yok mu arkadaşlar hiç araştıran?
  • Ya bu konuyu skype'a mı bildirsek nedir?
  • Arkadaşlar konu ile ilgili Skype'a aşağıdaki maili attım ;

    Merhaba,
    Ben bir skype kullanıcısıyım ve çok memnunum. Bir kaç ay önce android bir cihaz aldım ve hemen skype yükledim.Kusursuz bir şekilde video aramalarımı yapmaktayım. Windows kullanırken sürekli olarak ekran paylaşımı yapardım.Fakat android tabletimde bu özelliği bulamadım.Android cihaz üzerinde ekran paylaşımını nasıl yapabilirim?Eğer böyle bir özellik yoksa yeni sürümlerinde olma ihtimali var mıdır?
    Teşekkürler.

    Hi,
    I am a Skype user and I am very satisfied.I bought a few months ago and skype installed android device.I can do video calls when in a flawless manner.I was constantly using screen sharing in Windows.But I could not find this property the android tablet.How do I make screen sharing Android device?If you do not have this feature, Will there be a newer versions Skype?
    Thanks.


    Gelen cevap ;

    Hello Evren,
    Thank you for contacting Skype Customer Service.We understand that you would like to know how to do a screen sharing on the Skype application of your Android. We will do our best to help you with this.Unfortunately this option is not currently available in Skype for Android.However, we are constantly working on improvements to Skype, so I have forwarded your suggestion on to our development team, who will consider it for future releases. Thanks very much for your input.Should you have any further questions, please feel free to contact us again.
    Best regards,

    Meali şu ;

    Merhaba Evren
    Skype Müşteri Hizmetleri irtibata geçtiğiniz için teşekkürler. Android'in skype uygulamasında ekran paylaşımının nasıl yapılacağını öğrenmek istediğinizi anlıyoruz.Bu konuda size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Ne yazık ki bu seçenek Skype'ta Android için şu anda mevcut değildir.Ancak, sürekli Skype'ta iyileştirmeler üzerinde çalışıyoruz, bu yüzden geliştirme ekibimize önerinizi ilettik, öneriniz gelecek sürümleri için dikkate alacaktır.Temasınız için çok teşekkür ederiz.Başka sorularınız varsa, yine bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.
    Saygılarımızla,

    Yani adamların android versiyonunda bu özellik yokmuş maalesef :( inşallah yeni sürümlerde yaparız diyorlar ama ne zaman kim bilir...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.