Şimdi Ara

Galaxy Note 2 4.1.2 Guncelleme Sonrasi Sarj Sureleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
12.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • S.A note 2 mi 3 hafta oluyor alalı seyrek kullandığımda 1 gün anca yetiyor sık kullanımda ise 16 fln şarjı çok gidiyor bir problem mi var acaba arkadaşlar, o 68 saat yazan arkadaş onu nasıl başarıyorsun sen ?

    Birde 4.1.2 ile 4.1.1 arasındaki farklılıklar neden bilen bir arkadaş zahmet olmazsa açıklayabilir mi? gördüğüm kadarıyla sadece ram miktarı düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra_R -- 9 Temmuz 2013; 10:17:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merthum

    Arkadaşlar ben de birkaç hafta önce 4.1.2'ye geçtim herhangi bir sıkıntı yok gibiydi ancak son birkaç gündür telefonun şarj olma süresi inanılmaz arttı. Eskiden 2-3 saat arasında yüzde yüze kadar dolan şarj şimdi 7-8 saatte doluyor. Gece 12'de şarja takıyorum sabah 7'de uyandığımda yüzde 90'lara kadar anca dolmuş oluyor. Farklı şarj aletiyle de durum değişmedi. Sizce yazılımsal bir sorun mudur yoksa donanımda mı sıkıntı var benzer sorun yaşayan var mı forumda

    hocam selamlar öncelikle telefonu şarja taktığında şunu kontrol etmeNi isterim bazen ac olarak görmüyor guncellemeden sonra.. usb den sarj ediyor gibi oluyor oda 7_8 saat suruyor. Sarja tajtiginda Ayarlardan pil e gek bi bak ac yaziyorsa 2 saat icinde olmasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeni güncellemeyle sarj sıkıntısı basladı ne yapılabilir bunun için? saat 12 de cıkardım yüzde yüzdü şarjı pc basında oturuyorum arada mesajlasıyorum suan yüzde 34.acık programlar hava durumu anti virüs programı ve steam..güncelleme önceside böyleydi cok memnundum teşekkür ediyorum samsunga burdan telefonu rezil ettiği için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.