Şimdi Ara

Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
56.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha önce orjinal rom dışında rom yüklememiş biri olarak çıkmaza girdim
  • sen daha önce rom yüklemedin ben iPhone u installer lar appstorelar olmadan önce kullanmaya başlayan biri olarak yeni geçtim androide $ ozaman 1,15TL idi sen çıkmazdasın ben araba farı görmüş tavşan gibiyim şuan :)
  • Bende artık aranızdayım :D
  • Daha rootsuz N900 4.4.2 rusya official romunu yüklemiştim şimdi 4.3 Türkiye resmi romunu geri yüklemek istiyorum acaba aynı yöntemle romu inidirip odin ile yükselesem sorun olurmu geri dönebilirmiyim acil cevap lütfen
  • Merhaba, SM N900 model telfonumu burda belirtilen yöntemle rootlamaya çalıştım fakat FAİL hatası veriyor bu sorunla karşılaşan diğer arkadaşların yöntemlerinide denedim fakat bir türlü olmadı. wipe de yapamıyorum çünkü telefon download modundan çıkınca şu hatayı veriyor."firmware upgrade encoundtered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." Bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efr.Ozcan -- 28 Ocak 2014; 22:20:34 >
  • Arkadaşlar root işleminden sonra dönüş mümkün mü pekiiii
  • böyle hata alıyorum fail diyor neden olmuyor bir fikriniz var mı acaba?
     Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS)
  • Az önce Rus romunu (aOS 4.4.2) yükledim odin ile. Root etmeden. Hayatımda ilk defa yaptığım bu işlem, garanti dışı olmasına neden olmuyor değil mi? Diğer sorum da şu aslında, Türkiye update'i geldiğinde bana soracak mı?
  • iphoneunu satan bilge İ kullanıcısına yanıt
    Ohoo bittiniz siz, garanti de gitti. Bölge de Rusya'ya değişti, yani tabi ki TR için gelen hiç bir güncelleme sizin için artık geçerli değil. Türkçe el yazısı tanıma özelliğinden de vazgeçmiş oldunuz. 4.3'e de dönüş yapamazsınız.

    Şaka şaka, ama sadece garanti hakkındakiler şaka.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Dönemezsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Ohoo bittiniz siz, garanti de gitti. Bölge de Rusya'ya değişti, yani tabi ki TR için gelen hiç bir güncelleme sizin için artık geçerli değil. Türkçe el yazısı tanıma özelliğinden de vazgeçmiş oldunuz. 4.3'e de dönüş yapamazsınız.

    Şaka şaka, ama sadece garanti hakkındakiler şaka.

    Türkçe el yazısı tanıma benim için kritikti. Ilk Türkçe update te buna kavuşabilirim sanırım di mi? Ya da o zamana kadar başka bir yöntemi var mı geri getirmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iphoneunu satan bilge İ kullanıcısına yanıt
    TR roma dönmeniz gerekecek, başka yolu yok. Yada Tr CSC belki yetebilir.
  • Samsung'un Türkiye için 4.4.2'yi bir türlü çıkaramamasından ve i9000 zamanında romdan roma koşan biri için telefonun stok olarak kullanmanın gına getirmesinden, 4.3'te aşırı olarak düşen ekran kullanım süresinden ve bunun gibi birçok nedenden ötürü telefonu custom rom root kernel Allah ne verdiyse donatmaya karar verdim.

    Şimdi telefonda MK2 Türkiye romu yüklü. Yanlış hatırlamıyorsam en son cihazı Kies ile download modu üstünden güncellemiştim.(güncellemeyi bölge bölge verince pc'ye bağlayıp güncelledim gitti)
    Bootloader modunda Warranty BIT satırı var ve haliyle henüz garantiden çıkmadığı için 0 durumunda.

    Şimdi telefonu rusya romu ile 4.4.2 yapayım ve peşinden cwm yada twrp + custom kernel atayım diyorum ama hangi sıra ile başlasam bilmiyorum.
    Şimdi öncelikle telefonu 4.4.2 yaparken 4.3 bl ile yüklemeye çalışsam çalışma durumu olur mu yada 4.4.2'ye geçirirken komple mi yapmam lazım? Bunu sormamın nedeni sıkıntılı durumda 4.3 dönüşü olur mu diye aslında.

    Birde CWM kısmını rootla birlikte 4.4 öncesi mi yapmak gerek sonra baştan onları yapıp custom bir romla direk 4.4.2 yapma şansı olur mu? i9000 zamanında jvu(2.3.6 android rom) üstüne custom kernel atardık sonra bir zip dosyasını içine atıp 4.42 bile kurabiliyorduk o açıdan soruyorum.

    OTA güncelleme şansını da kaybedeceğim bunu yaptığımda, garanti zaten buhar olacak ama her gün sammobile'den 4.4 çıktı mı diye bakan benim için herhalde büyük sorun olmaz.

    @Chronos1121
    Chronos1121 hocamdan ve root konusunda deneyimli arkadaşlardan yorum ve görüşlerini rica etmekteyim.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 15 Şubat 2014; 17:51:54 >




  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Önce root+cwm, daha sonra bootloadersız custom 4.4.2 atarsanız geriye dönme şansınız kalır ama warranty bit tabi ki 1 olur. Direk 4.4.2den başlanırsa geriye dönüş şansı kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 15 Şubat 2014; 21:15:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Önce root+cwm, daha sonra bootloadersız custom 4.4.2 atarsanız geriye dönme şansınız kalır ama warranty bit tabi ki 1 olur. Direk 4.4.2den başlanırsa geriye dönüş şansı kalmaz.

    Teşekkürler hocam.
    Direk 4.4.2 rusya yükleyip üstüne root yaptım.
    Daha sonra da xda'daki kerneli yükledim.
    İnşallah geri dönmeye ihtiyaç kalmaz.
  • Telefon çıkar çıkmaz alan ve çıkar çıkmaz rootlayan sabırsız bir vatandaş olarak kafama takılan bir şey var. Telefona bu işlemleri yaptıktan sonra dokunmadım. Daha önce note 2 kullanıyordum tecrubeli sayılırım. Bir yerde okuduğuma göre (şans eseri yoksa başıma iş açacaktım) o ilk yaptığım cwm sürümü tam desteklemediğinden backup alınca telefon sonsuz döngüye giriyormuş sürekli açılıp kapanıyormuş. Bu yüzden hiç backup almadım. Artık az da olsa romlar çıktığına göre denemek istiyorum backup almam lazım. Burada yayınlanan cwm sürümünde bu sorun giderildi mi ? Rahatlıkla backup alabilir miyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • kingoapp ile knox sayaci artamadan yani garanti bozulmadan root yapilabildigini okudum. kingo ile root yapan varmi arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganslxxx

    Telefon çıkar çıkmaz alan ve çıkar çıkmaz rootlayan sabırsız bir vatandaş olarak kafama takılan bir şey var. Telefona bu işlemleri yaptıktan sonra dokunmadım. Daha önce note 2 kullanıyordum tecrubeli sayılırım. Bir yerde okuduğuma göre (şans eseri yoksa başıma iş açacaktım) o ilk yaptığım cwm sürümü tam desteklemediğinden backup alınca telefon sonsuz döngüye giriyormuş sürekli açılıp kapanıyormuş. Bu yüzden hiç backup almadım. Artık az da olsa romlar çıktığına göre denemek istiyorum backup almam lazım. Burada yayınlanan cwm sürümünde bu sorun giderildi mi ? Rahatlıkla backup alabilir miyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim...

    Ben cwm yi buradan değil ama XDA'dan çekip kurdum ve rom atmadan nandroid yedeği aldım.
    Yedek alırken sıkıntı olmadı.
    Geri yükleme ise denemedim.




  • arkadaslar birsey sorucam , n9005 sahibiyim note 3 ume odinle samsungun orjinal 4.4.2 kit katını yuklemek icin root atmam gerekirmi yoksa root atmadan bu isi yapabilmek mumkunmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinadin

    arkadaslar birsey sorucam , n9005 sahibiyim note 3 ume odinle samsungun orjinal 4.4.2 kit katını yuklemek icin root atmam gerekirmi yoksa root atmadan bu isi yapabilmek mumkunmu ?

    Direk odinle yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.