Şimdi Ara

galaxy note dan neden iPad performansı alamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben eski bir iPad kullanıcısı yeni galaxy note kullanicisiyim. İPad kullanırken günlük gazetemi dergilerimi ipadimden okurdum android marketteki bu eksikliği geçersek bile müzik programlarinda örneğin piano yada davul vs. Aynı dokunmatik performansı alamıyorum acaba sorun bende mı ben tuşa basıyorum bariz bi şekilde geç geliyor ses makineden. Ayrıca programlar arasıda kalite farkı çok fazla bi vread olsun e gazeteler olsun(sözcü radikal vs.) Bu tarz programlar olmayışı çok kötü android açısından. Yada müzik programlarıda aynı derece de kötü gitar programı yok bile. Ama androidin en güzel yanı o salak itunes programından kurulmuş olmak kafama göre telefonuma istegimi yüklemek bunlar gerçekten güzel.

    Acaba androide geçerek hatamı yaptık buu cihaza 2000 tl para vererek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habecikostik -- 15 Ocak 2012; 14:22:10 >



  • Galaxy Note gördüğüm kadarıyla S2 kadar hızlı olmayan bir cihaz.(işlemci hızlı olabilir de çözünürlüğe adapte olması önemli)

    Ekran geçişleri de çok akıcı gözükmüyo, kasar gibi bir hali var.

    Gelecek update'le akıcılığı arttırılacaktır diye düşünüyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miex

    Galaxy Note gördüğüm kadarıyla S2 kadar hızlı olmayan bir cihaz.(işlemci hızlı olabilir de çözünürlüğe adapte olması önemli)

    Ekran geçişleri de çok akıcı gözükmüyo, kasar gibi bir hali var.

    Gelecek update'le akıcılığı arttırılacaktır diye düşünüyorum ben.

    Update ile halledilmeyecek şey değil.SGS II nin ilk halini gördünüz mü hiç?N73 ile kapışırdı hız performansında.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • android tabletlerin bile cogu 1 ghz hızında. 1.4 ghz lık note un sorunu isletim sistemiyle ilgili sanırım. ics cıkınca düzelebilir.sorun dediysem bana göre menü gecislerinde biraz yavaslık var.birde s2 ye göre cok rom u yok, galiba s-pen uygulamalarına pek dokunamadıklarından alengirli romlar cıkmıyor.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 15 Ocak 2012; 19:00:17 >
  • uygulamalar biraz geç basıyor

    drums hd vardı o seriydi bi
  • Çok soru işaretleri var kafamda umarım pişman olmam ama dediğim gibi kıçı kırık iPad 1 bile daha performansliydi ha onunda bir çok eksisi vardı tabi ama insan bukadar para verince beklentiler de artıyor şimdilik ios üstün gibi geldi bana
  • kesinlikle bilgim olduğundan söylemiyorum söylediklerim kesinlikle işin "bence" kısmı, ama ben samsung note'un kasmasını android'in 2.3.6 (hali hazırda kullanılan son sürüm) sürümünü kullanışına bağlıyorum. yani şöyle anlatayım; samsung note bence samsung s2'nin kullandığı güncellemenin biraz daha modifiye edilmiş halini kullanıyor. samsung'un 4.0 ice cream sürümüne hazırlandığı ve o güncellemeleri hazırlamaya başladığını farzedersek, note'un piyasaya çıkış sistemiyle pek uğraşmadıklarını düşünüyorum. sonuçta şubat sonunda çoğu galaxy modeli ice cream'e ve yerleşik bir sisteme oturacak ki bu samsung note için daha bir geçerli olacak sanki.
  • gazete programı fln türkcellde incelediğim note da vardı ve benim galaxy s plus ta var note da mı olmıycakonun için marketten uygulama bul(uygulama vardır) indir galaxy noteda çok güzel olur hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.