Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.803
Cevap
125
Favori
428.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    aliexpressten ürünler sorunsuz geliyor mu? eskiden çok alışveriş yapardım 1 yıldır hiç bir şey almadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nosfecagri

    Benim marka takıntım yok 256 gb olanı çok hoşuma gitti ama tek bir sorun var kart takilamiyor sanırım değil mi? 512 gb kart da takılmış olsa işimi görecekti aslında.

    Yalnız sanırım Samsung un kameraları daha iyi ve s pen haliyle poco da yok onu alırsan da onları sineye çekeceksin tam 6 senedir kalemli telefon kullanıyorum dile kolay.
    Merak ettiğim bir özellik var.
    Note 10 plus cihazda farklı parmak izlerini güvenli klasör kullanımı için tanımlayarak cihazı o parmak iziyle açtığım zaman o alana ulaşabiliyordum.
    Note 10 lite de mevcut değil .
    Note 20 Ultra alacağım yarın ama Demo cihazları denerken bunu tespit edemiyorum.
    Yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelecek3535

    hocam cevabiniz uzerine yaziyorum

    https://www.youtube.com/watch?v=kEdfjyDNj-w&feature=youtu.be

    su videoya bakarsaniz poco f2 pro her yone ile note 20 ultra dan ustun buyrun
    böyle şeylere takılmayın, inanmayın. gerçek bir hız testi aynı işletim sistwmi ve aynı Uİ kullanılarak test edilir. her markanın farklı Uİ 'si var. Samsung bir sürü extra özellik sunar, spen var ve arka planda daha çok çalışan uygulaması var. ki samsung kullanan bunu bilir. samsung cihazlarda samsungun kendine ait bir sürü uygulaması var. bunlar hepsi sistem uygulaması olarak çalışıyor. iki cihaz sizce eşit bir durumda olabilirmi. asıl önemlisi biri 2 sn önce açmış sonra açmış, bu bir cihazı öne çıkarırmı.
    özelliklerine bakıldığında yanından bile geçemez...
    birisi süper amoled , diğer Dynamic 2x amolet,
    biri suya dayanıksız, diğeri dayanıklı, daha iyi ekran, daha iyi kamera, stereo ses, ...... bunları yazmak bile bence gereksiz. en önemlsi bunun kalemi var. nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Exynos işlemci koymaları onun da performans olarak böyle geride kalmasi bence ne olursa olsun kabul edilemez. Sd865+ li note eminim bu cihazdan böyle geride kalmayacaktır. Resmen bize itelediler zayıf işlemciyi:)
    Ha sen kabul ettin aldın diyeceksiniz evet sebepleri garanti, yurt dışından gidip gelme eskisi gibi olmaması, bir de kesin oyun oynamayacak olmam. Şu an pil %33 ekran sürem ise 5 saat oldu, günü çıkarttı cihaz ama bugün çok ölçü olmaz hem cihaz yeni hem evde epey zaman geçirdim öğleden sonra dışarı çıktım pilde zaten kullanım öğreniliyor yazıyor bu hafta iş yerinde daha net anlaşılacaktır. Bir de benim için önemli bir özellik daha var windows laptop ile bu cihazı eşleyip kullanabiliyorsunuz eğer o da problemsiz olursa açıkçası ben bunu bu haliyle kabul edip kullanacak gibiyim her ne kadar sd865 içimde ukte kalsa da. Genel olarak cihazın kalitesi üst düzey. Beyaz rengi de hoş görünüyor. Alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına elimden geldiği kadar izlenimleri paylaşıyorum tarafsızca herkes kendi Düşünsün karar versin açıkçası benim için oldu gibi şu an, 2 3 gün daha sıkıntısız devam edersem daha da uğraşmam değiştirmeye filan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta 300 liralık bir ürün aldım ( elektronik devre ) sorunsuz ve epey hızlı geldi, PTT WhatsApp dan mesaj attı gelin alın diye gittim 22 TL gümrük çıktı onu da ödedim aldım buradan alsam 1000 TL civarı idi. Kılıflar nasıl olacak onlara da vergi çıkacak mı bilmiyorum çıkarsa yazarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iRoNMaSTeR İ kullanıcısına yanıt
    Şimdi sizin için denedim, tam da anlamamış olabilirim ama anladigim kadarıyla desen, pin veya tanımlı parmak izleri ile güvenli klasöre erişip dosyaları alabiliyoruz, farklı parmak izi tanımlama diye bir şey göremedim ama bilememiş de olabilirim hiç kullandığım bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Bence bir dünya para istenen amiral gemisi en üst segment cihazda %1 bile fark olsa daha kötü işlemci kullanılması kabul edilebilir değil. Exynos en büyük sıkıntısı gpu ve oyun performansı gibi duruyor ama onun dışında da her konuda sd den kötü resmen kazık yani :( yedik kazığı konuşuyoruz aslında almamak lazım böyle yaptıkları için ama cihaz da güzel olmuş namussuz neyse ne dedim şimdilik.

    Bu arada ram de 12 gb ne kadar gerekli bilemiyorum sırf spec şişirme adına ram muhabbeti ama işlemci öyle değil o ciddi bir problem bana göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar dostlar.

    Bütün note serilerini kullanmış, su an da note10+ kullanan bir vatandasim. Her sene buyback ile kullandigim cihazi yeni cikan note ile degistiriyorum. Fakat sanırım bu seneyi pas gececegim.

    Istanbul emaar avm'deki Samsung konsept magaza ile görüştüm, 5700 liraya note10+'i geri alıyor. Uzerine 7300 lira fark vermemi istiyorlar. Yeni galaxy buds da hediye olacak.

    Fakat her sene olan faizsiz ing kredi destegi bu sene yok. Bir de sanirim 3000 lira uzeri telefonlara 3 taksit yapilabiliyormus. 7300'u, bir de ekstra faizle 3 taksitle odeyebilecek kadar cilgin degilim.

    Samsung İnternet magazasindan satin alsam, note10+'i 6700 liraya geri alıyorlar, 6300 lira ekstra odeme yapmam gerekiyor. Burda da buds hediyesi yok.

    Ayrica, forumdaki bazi arkadaslara gelen yuksek buyback teklifi de tarafima gelmedi. Samsung'u aradim, bilgimiz yok bu ekstra teklifle alakali dediler.

    Velhasil, bu sene pas geciyorum buyuk ihtimalle.
    Ufak bir bilgi olsun diye rakamlari sizlerle de paylasmak istedim.

    Telefonu alan dostlar güle güle kullansin.
    Herkese iyi aksamlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Ekran 120hz demi kullaniyorsunuz hocam ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Hb de satilan model 12gb hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bilgiye nerden sahipsin hocam? sonuçta hepsiburada da satılan telefonlarda Samsung Türkiye ithal ediyor. neden 12 gb olsunki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Evet epey daha akıcı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Alıp deneyimleyen ve bilgi paylaşan biri olmasına sevindim, hayırlı olsun cihazınız. Ben de ilk çıktığından beri Note 8 kullanıcısıyım, telefonda genellikle borsa takip ediyorum ve bu konuda beni hiç üzmüyor. Sürekli anlık veri çeken 6-7 adet grafik açıyorum, sekmeler arasında geçerken kasmıyor bile. Yani bu işlemci ve ram aslında yeterli geliyor bana. Kalemi de tabi grafikte çizim yaparken çok kullanıyorum ve işimi çok kolaylaştırıyor. Dediğiniz gibi kurdaki dalgalanmayı göz önüne alarak kulaklık hediyesiyle birlikte almayı düşünüyorum ancak bahsettiğiniz hususlar benim için de çok önemli. Isınma ve pil performansı. Şu an powerbanklere bağımlı bir şekilde yaşıyorum maalesef. Bir de ekranım kırık, garantisi de bittiği için ekran değiştirene kadar model güncellemesi yapayım diyorum. Kamerada gece çekimi ve kaliteli zum da dikkatimi çekiyor. Bakalım yorumlarınıza göre ben de almayı ciddi düşünüyorum. Yaptığınız ve yapacağınız her yorum için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı övgüler note 4 içinde yapılmıştı. sonrası tabiki hüsran.
    Zamanında note4 serisini de resimde kazık gibi görünen kalemi için almıştım.
    Bundan başka da hiçbir yönden hayrını görmedim. Çöp oldu resmen.
    Bir ton para verdik bir kalemle kazık yedik.
    kurulmuş saatli bomba gibi sanki; Garanti süresi bitince telefon da bitiyor,kendi kendini imha ediyor.
    Batarya şarjı bir gün yetmiyor. Yanınızda powerbank yada 4 tane yedek batarya taşımak zorunda kalıyorsunuz. Mobilite sıfır yani.
    En önemli anda şebeke çekmiyor. İletişim sıfır.
    Yenisini satmak için pllanlı eskitme modeli diye buna deniyor. Samsung küçük kalemle büyük kazıklar atıyor.
    Note serisi hayatımızdan zamanımızdan emeğimizden çaldı resmen.
    Samsungun en kötü düşmanı gene samsung'un kendi hayati hataları.
    Huawei kalemli telefon çıkartırsa note serisi de biter tarihi eser olur.
    Kısacası Note serisi=NO(YOK) serisi.
    Artık huawei varken samsung alınmaz.
    Telefon çağı Huawei den önce (H. Ö.) Huawei den sonra (H. S.) diye iki çağa ayrılıyor.




  • Cihazı dün itibariyle aldım. Ekran akıcılığı 120 hz olması çok iyi olmuş kamerada baya tatmin edici. note 10 dan artıları çift sim olması,4500 mah batarya,120 hz,kamera,kalemle daha çok müdahale daha detaylı incelemedim. Note 10 ile kalemlerde aynı birbirlerinin yuvalarına oturuyorlar. Tek hoşuma gitmeyen noktası kamera bölümü büyük olduğundan telefonu koyunca hafif yüksekte duruyor cihaz. Onun dışında ilk izlenimler gayet iyi.
  • Merhaba,

    Bu akşam Note 20 Ultra Mystic Black ile aranıza katılacağım.Fakat;

    1) Türkiye'de şuan bu telefona uygun kılıf nerede bulabilirim?

    2) Buds Live hediyesinden nasıl yararlanıyoruz?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_chn

    Merhaba,

    Bu akşam Note 20 Ultra Mystic Black ile aranıza katılacağım.Fakat;

    1) Türkiye'de şuan bu telefona uygun kılıf nerede bulabilirim?

    2) Buds Live hediyesinden nasıl yararlanıyoruz?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Merhaba,

    Kılıfı bilemiyorum. Fakat buds live için samsung members a giriyorsun. Avantajlar bölümünde en altta note 20 buds live hediye diyor. oradaki kod ile shop.samsung tan bronze renk sipariş verebiliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhre

    Aynı övgüler note 4 içinde yapılmıştı. sonrası tabiki hüsran.
    Zamanında note4 serisini de resimde kazık gibi görünen kalemi için almıştım.
    Bundan başka da hiçbir yönden hayrını görmedim. Çöp oldu resmen.
    Bir ton para verdik bir kalemle kazık yedik.
    kurulmuş saatli bomba gibi sanki; Garanti süresi bitince telefon da bitiyor,kendi kendini imha ediyor.
    Batarya şarjı bir gün yetmiyor. Yanınızda powerbank yada 4 tane yedek batarya taşımak zorunda kalıyorsunuz. Mobilite sıfır yani.
    En önemli anda şebeke çekmiyor. İletişim sıfır.
    Yenisini satmak için pllanlı eskitme modeli diye buna deniyor. Samsung küçük kalemle büyük kazıklar atıyor.
    Note serisi hayatımızdan zamanımızdan emeğimizden çaldı resmen.
    Samsungun en kötü düşmanı gene samsung'un kendi hayati hataları.
    Huawei kalemli telefon çıkartırsa note serisi de biter tarihi eser olur.
    Kısacası Note serisi=NO(YOK) serisi.
    Artık huawei varken samsung alınmaz.
    Telefon çağı Huawei den önce (H. Ö.) Huawei den sonra (H. S.) diye iki çağa ayrılıyor.
    Huawei mi? Kac para veriyor Huawei böyle reklamlar için?

    Google olmayan, yüklense bile bir sure sonra ban yedigi için çalışmayan, browser üzerinden youtube açabilen, aboneliklerine vs erişimi google olmadığı icin saglayamayan, netflix lisansi olmadigi için çöp kalitede video izlettiren, google maps bulunmayan, neydi belirsiz hms uzerinden bankacilik uygulamasi yükleten, buna rağmen P40 Pro ya dalga geçer gibi iphone 11 pro max fiyatı isteyen, kamera harici hiçbir albenisi olmayan Huawei den bahsediyoruz değil mi?

    Huawei Çin pazarı harici çok ucuz telefonlar hariç telefon falan satamaz, başka forumlarda yapın bu ucuz reklamları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Ağustos 2020; 14:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • crpt C kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nosfecagri

    Şimdi sizin için denedim, tam da anlamamış olabilirim ama anladigim kadarıyla desen, pin veya tanımlı parmak izleri ile güvenli klasöre erişip dosyaları alabiliyoruz, farklı parmak izi tanımlama diye bir şey göremedim ama bilememiş de olabilirim hiç kullandığım bir şey değil.
    Güvenli Klasör ayarlarında Güvenli Klasör Kilit Türünde en alt kısımda Özel Parmak izi sekmesi var.
    No 10+ d bu mevcutken Note 10 Lite da yok.
    A
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.