Şimdi Ara

Galaxy Note3(N9005) ve Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Fikir almak amacıyla soruyorum. Şu anda İtalya'dayım ve burada da Note3 satışları başlamış. Özellikle Türkiye'de satışı olmayan ve büyük sorun yaratan N9005 modeli burada mevcut. €620 gibi bir fiyata temin edebiliyorum. Fakat aklıma takılan konu şu ki; bölgeler arası Note3 kullanımı engellemek için sim-kilitin olması hakkında.

    Buradan N9005 model Note3 telefonu buradan alsam(ticari amaçlı değil, şahsi kullanım için), Türkiye'de pasaportumla kayıt ettirsem, Turkcell, Avea yada Vodafone ile kullanma şansım olabilecek mi yoksa bu sim-kilit davasına takılır mıyım?

    Çok net bir bilgi elde edemediğim için burada sormak istedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.



  • Apotheosis A kullanıcısına yanıt
    Sim kilit olup olmadığını aldığınız yere sorun. Sim kilit olsa bile Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre telefonu orada açıp herhangi bir İtalya operatörüne ait sim kart ile telefonu etkinleştirdikten sonra burada Türkiye operatörlerine ait sim kart ile kullanabilmeniz lazım.
  • Cyanogenmod ile sim kilidinden kurtulabileceğimizi tahmin ediyorum. Bakalım cihaz belki operatör desteğiyle de gelebilir. Ben de beklemedeyim.
  • Harbi ya şu cihazı Türkiye'ye göndermiyor ya samsung daha ne deyim. Donanımhaber ekibine sağlam reklam vermişler exnos işlemcili modeli bile öve öve yere göğe sığdıramadılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.