Şimdi Ara

Galaxy Ring, resmi widget'larda görünmeye başladı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Ring, resmi widget'larda görünmeye başladı: Yakında geliyor
    Samsung, ocak ayında Galaxy S24 akıllı telefonlarını tanıttığı etkinlikte merakla beklenen Galaxy Ring‘e yer vermiş ve MWC 2024 (Mobil Dünya Kongresi) fuarında da dikkat çeken bir duyuru yapmıştı. Bildiğiniz üzere ilk defa Unpacked 2024 kapsamında görücüye çıkan cihazın özellikleri halen netleşmedi. Ancak bekleyiş çok yakında sonlanabilir. Galaxy Ring, Samsung'un pil widget'larında görünmeye başladı.



    Samsung'un pil widget'ında ortaya çıktı



    Kaçıranlar için Galaxy Ring’in şu anda prototip aşamasında olduğu ve bu yılın ikinci çeyreğinde seri üretime gireceği söyleniyor. Bu doğrultuda tüm gözler, Galaxy Z Fold 6& Flip 6 modellerinin tanıtılacağı bir sonraki Unpacked etkinliğine çevrildi diyebiliriz. Ancak bunun için Temmuz ayına kadar beklememiz gerekiyor.



    Galaxy Ring, resmi widget'larda görünmeye başladı: Yakında geliyor

    Hatırlayanlar olacaktır, Galaxy Ring'in daha önce Samsung Food desteğiyle tanıtılacağı doğrulanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise akıllı yüzük, Samsung'un stok Pil Widget'ında görünmeye başladı. Yukarıda da görülebildiği gibi bu widget, telefon ana ekranı üzerinden, Galaxy Watch, Galaxy Fit ve Galaxy Buds ile birlikte Galaxy Ring'in pil seviyesini görmenizi sağlıyor. 





    Ayrıca Bkz.Galaxy AI ve One UI 6.1 eski amiral gemilerine geliyor: İşte tarihi



    Dolayısıyla yeni gelişme, önümüzde çok da uzun bir zaman kalmadığı anlamına geliyor. Elbette bu bilgilere dayanarak daha ne kadar beklememiz gerektiğini kestiremiyoruz, ancak en geç Temmuz ayı tarihli Unpacked etkinliğinde vitrine çıkacağı kesin. Daha önceki sızıntılara gelirsek, Galaxy Ring'in çok hafif olduğu söyleniyor ve birçok boyut ve renk seçeneğiyle gelecek. Ayrıca, bir kalp atış hızı sensörü ve uyku takibi sunacak.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/galaxy_ring_is_now_present_in_samsungs_battery_widget_launch_nearing-news-62172.php







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.