Şimdi Ara

Galaxy S II için erken mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S II alamyı düşünüyorum, sizce resmi olarak ülkeye gelişini beklemelimiyim? Turkcell'in kampanyalı satma ihtimali varmı? varsa ne zaman? Hem tegra 2 hemde başka çipset oluyormuş tegra 2 li olanı nasıl seçebilirim? Yurtdışı fiyatı yaklaşık 1100 bende yurtdışından almayı düşünüyorm, tr de aşa yukarı 700 tl daha pahalı, garanti sorun olurmu acaba?



  • Garanti sorununun olmayacağını düşünüyorum ama bi 2 ay bekle derim ...
  • Neden 1-2 ay beklemeliyim? Garanti olarak yurtdışından aldığım cihazı bedelsiz türkiye samsung da tamir ettirebilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linuxuzman

    Samsung Galaxy S II alamyı düşünüyorum, sizce resmi olarak ülkeye gelişini beklemelimiyim? Turkcell'in kampanyalı satma ihtimali varmı? varsa ne zaman? Hem tegra 2 hemde başka çipset oluyormuş tegra 2 li olanı nasıl seçebilirim? Yurtdışı fiyatı yaklaşık 1100 bende yurtdışından almayı düşünüyorm, tr de aşa yukarı 700 tl daha pahalı, garanti sorun olurmu acaba?

    Konuları okumuş olsaydınız Türkiye Lansmanını görürdünüz. Ay sonuna doğru (24 Haziran) Türkiyede çıkacak Turkcell den 79TLx24Ay olarak.

    Tegra2 li modelin numarası I9103 dür ve Avrupada bile çıkmamıştır çıkacağıda şüphelidir, zira Tagra2 li model şu an piyasada olan Orion çipli modeldeki çiplerin yetiştirilememesi durumunda piyasaya sürülecekti. Zira Orionları Samsung yeni üretmeye başlamıştı ve yetiştirememekten korktuğu hazırda mevcut Nvdia nın çiplerini kullanabileceğini açıklamıştı. Şimdi o durum ortadan kalkmış durumda.

    Yurtdışıdan alınan cihazın Uluslararası garantisi ile yerel garanti arasında ciddi farklar vardır en önemlileri Uluslararası garanti 1 yıldır yerel garanti 2 yıldır, uluslararası garanti cihaz değişimini kapsamamaktadır, yerel garanti ile cihaz değişimi mümkündür.

    Kolay Gelsin




  • aydınlatdığınız için çok teşekkür ederim, kafamda 1 tek soru işareti kaldı oda orion ile tegra 2 arasındaki performans farkı nedir?

    Turkcell inde kampanyasında konuşma paketi dahil olsaymış 250mb internet yerine muhtesem olurmuş, konuşma paketi olmadan 89tlx24 ay gerçekten pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.