Şimdi Ara

Galaxy S21 FE mi iPhone 11 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ve iyi forumlar öncelikle herkese , Hayatım boyunca hep Android telefon kullanmış birisi olarak şu an kullandığım Mi 9T nin güncelleme alması durduğundan ötürü bir telefon arayışına girerek bu ikisi arasında kaldım. Hangisi daha fazla güncelleme alır hangisi daha uzun süre gider diye bir buraya da sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mi 9T'nin kamerasından vs. memnunsan, tek sorun güncel olmayışı ise, custom ROM yükle. Custom ROM ile daha hızlı çalışacağına da eminim.


    iPhone SE 3 'ü bekleyebilirsin ama belli bir tarih yok. iPhone SE 2 alabilirsin ama ekran kesin küçük gelir. Bu yüzden S21 FE şuan için daha mantıklı. Bence custom ROM dene yine hoşuna gitmezse değiştir.

  • Selamlar dostum. 9T için efsanevi derecede custom romlar var. @CyberXTR dediği gibi çok rom var. Ancak şu da var ki custom rom'u kimi derlediği çok önemli. Kripto para işi yapıyorsan al sat borsa şu bu + bankacılık derken kimi derlediği meçhul olan abidik kubidik romları da cihazına yüklemenin anlamı yok.


    Ha güzel romlar var EUROM gibi hani geliştireni belli adı sanı belli şeyler ancak bu da mi 9t özelinde konuşayım efsanevi bir hız vs vermez. O yavaşlama işte üst bildirimi indirirken takılıp kasması bunlar düzelmez. Güvenlik yamasını alabilirsin stable sürüm kullanırsın ama öyle de çok atla deve fark olmayacak. Çünkü geçen sene benim de cebimde 9t vardı pil ömrü öldürüldü miui 12'den sonra ve sıkılıp cihazı sattım. Belki 50 çeşit rom denedim ama yok yani düzeltemedim daha da kötüye gitti.


    Şimdi ıphone'a gelirsek evet çok güzel cihazlar bunda sıkıntı yok. Amma velakin android kullanmaya alışmış adama da olmuyor olamıyor. Misal işte bir yerde buldun premium apk işte youtube vanced instagramın reklamsızı şu bu vs vs apk kurma lüksü iphone'da yok. Jailbreak yapman lazım ancak bu da her sürüme uygun değil ve uygun sürümleri de genelde yeni sürüm çıkınca anca kırılıyor derken çıkmaza giriyorsun. Birde şimdi iphone 11 ekranı lcd ekran.

    Andrew Beckettyoutube
    iPhone 12 w/ OLED on bottom; iPhone 11 w/ LCD on top. Filmed on iPhone 12. I do not own any music or media in this video. Video source: https://youtu.be/9eT9PEHayVk
    https://www.youtube.com/watch?v=ADWDgTvxemo

    Şu video'u izle bence, hani ips lcd kötü ekran değil ama sen amoled zaten kullanıyorsun yeni alacağın cihazda bence oled veyahut amoled olsun. Bu devirde lcd ekran bilemiyorum videoda bakarsan mesela o siyahlar boşluklar falan çok rahatsız ediyor. Ha beni etmiyor dert değil dersen senin için sorun yok.


    Bu arada s21 fe gelirsek kamerası herşeyi pili dahil s20fe ile aynı cihaz. Ekranı dahi aynı. + kötü yanı exynos işlemcili ve de performansı snapdragon gibi değil stabilite ısınma gibi birsürü sorunları var. Hani alacaksan bence s20 fe bak derim g780g kodlu 256 gb sürümü iyidir bende kullanıyorum one ui gayet güzel akıcı cihaz. Ama gene de içinde iphone hevesi varsa 11 yerine 12 mini 13 vs odaklanırsan çok daha iyi olur. Baktın aldın sıkıldın yapamadın satıp gene samsung alabilirsin iphone'u satman çok daha kolay olur bu arada.





  • Tabikide iPhone 11 kardeşim her anlamda daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme almayınca ne oluyor? Güncelleme almayan telefon hemen yavaşlıyor mu? Güncelleme ile donmaya, yavaşlamaya başlayan Apple başta olmak üzere birçok telefon var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone 11 derim.

  • Bence 1 sene daha kullan derim. Ondan sonra bu sene de yeni modeller çıksın duruma göre karar verip alırsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.