Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max düşme testine sokuldu: Hangisi daha dayanıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max düşme testine sokuldu: Hangisi daha dayanıklı?
    Samsung Galaxy S24 Ultra ve Apple iPhone 15 Pro Max, Youtube kanalı PhoneBuff tarafından düşme testine tabi tutuldu.



    Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max karşı karşıya



    Dört turdan oluşan testin ilk turunda telefonlar sırt üstü beton zemine bırakıldı. Her iki telefonun arka cam kapağı hasar görürken, Galaxy S24 Ultra Gorilla Armor camına rağmen daha fazla hasar aldı. 



    İkinci turda, titanyum çerçeveleri test etmek için her iki telefon da köşeleri yere çarpacak şekilde bırakıldı. Cihazlarda küçük ezikler oluştu. Bu tur beraberlikle sonuçlandı. Üçüncü turda yüz üstü bırakılan her iki telefonun camı çatladı. Galaxy S24 Ultra'nın ön camının iPhone 15 Pro Max'ten yine daha fazla hasar gördüğü tespit edildi. Ayrıca parmak izi okuyucuya kadar uzanan çatlaklar okuyucunun çalışmasını engelledi.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24'ün ekran canlılığını artıracak güncelleme yolda



    Dördüncü ve son turda ise, Samsung Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max, metal bir yüzeye yüzleri aşağı bakacak şekilde ve önceki turlardan daha yüksek bir yükseklikten defalarca düşürüldü. iPhone'un ekranında ikinci düşüşte dikey bir çizgi belirdi, yedinci düşüşte ise ekran tamamen beyaz oldu. Galaxy S24 Ultra'nın ekranı 10 düşüşten sonra büyük hasar görse de çalışmaya devam etti.



    PhoneBuff, test sonucunda Galaxy S24 Ultra'ya 37 puan verirken, iPhone 15 Pro Max'e ise 36 puan verdi. İlk üç testte iPhone daha iyi performans sergilerken, arka arkaya düşüşün gerçekleştiği bonus testinde Samsung'un ekranı çalışmayı başararak iPhone'un önüne geçti.





     



     









  • Doğru puanlama vermiş titanyum ne işe yaradı arka tarafı tuzla buz oldu. Ön camda 80 bin tl acırım. Kılıflı önce test etse iyiydi. En azından ne kadar önlüyor görürdük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkugu61 -- 12 Şubat 2024; 21:36:36 >
  • Vay vay vay, görmeyeli iphone Samsung'lar kadar sağlamlaştı mı yahu? Helal. Eskiden etrafımda hiç kırık camsız iphone lu olmazdı. Ya da en az 2-3 kere camını değiştirdim diyen olurdu. Ya da su aldı diyen olurdu. Allah bilir artık su bile geçirmiyordur 10 sene önceki samsunglar gibi :)

  • Şu cihazlara şu para verilir mi ya, hayır bütçe kısmını geçtim, iş artık mantık sınırlarını da aşıyor. Bi'de böyle düşüp hasar alsa, hem değer kaybı hem de cihaz kusurlu - işlem görmüş statüsüne düşecek.

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt

    Bu cihazlara böyle para verilir mi diye sorgulamak yerine bu cihazlar neden böyle pahalı diye sorgularsan daha iyi bir yanıt bulabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Türkiye için diyorsan bile insanlar parasını illaki bir şeye verecek, telefona vereceklerini bildikleri için fiyatlar böyle fecaat halde.

    Ha arama yapılan Nokia 3210 bile yeter herkese illa internete girmemize gerek yok. Hatta Amişler gibi yaşamalıyız bence telefona bile gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 12 Şubat 2024; 22:40:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AfrikadaEskimo A kullanıcısına yanıt

    Bu cihazlar dünya genelinde de gereksiz pahalı değil mi? Hayır, Dimensity 8300 veya SD 7 Gen 3 neyi yapamıyor da bu cihazlara bakılıyor anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Yorumu saçma sapan yerlere çarpıtma, ben Nokia gibi bir şey mi ima ettim!? FlagShip yerine direkt olarak High End cihazlarda tam yük için fazlasıyla yeterli. Bunun gibi cihazlar en az 2 yılda bir çıkmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Onu ben söylüyorum zaten. Telefonu telefon olduğu için kullanan biri için Nokia güzel bir opsiyon. Yeterli kısmı herkesin kendi görüşü kimseye yargılamak düşmez. Sadece telefon için bile en üst seviye telefon kullanabilir.

    Ayrıca bu cihazlar topyekün en üst seviye oluyor, kamera ekran gibi donanımlar dahil. Yani tek bir donanımdan daha iyisini beklediği için(doğal olarak diğerlerinden de iyisini beklediği için) insanşar suçlanmamalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Ben insanları suçlamıyorum ama mesela S24 Ultra da 15 Pro Max de kayda değer yenilikler getirmiyor. Bu nedenle en az 2 yılda bir tanıtılmalılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Buna parası olan mantıklı insanlar daha rahat karar verir. Herkes bütçesine uygun, zevkine hitap eden telefonu alsın. Kimin neye ne kadar para harcadığı konusu kişiyi ilgilendirir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Keşke 2 yılda bir tanıtılsa artık ama bu tüketim ve her şeyin eskitildiği bir zamanda çok zor gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bekliyorsun ki yorumlarda herkes cihazların malzemesini filan tartışacak ama yok gene ekonomi gene sızlanma. Gene bir birini yemeler. Kardeşim size formül veriyorum toplanın. O instagramı twitteri bırakın bak sonunuz iyi olmayacak. Zehir kusuyorsunuz yeminle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Olay işlemcinin yapıp yapmaması değil. İnsanların kullanım alışkanlıkları, ihtiyaçları vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt
    İnstam da twitterim de yok ama ekonomi berbat ve bu herkese yansıyor, yansıyacak kaçışı yok. Sen kafanı kuma göm bakalım görmezden geldiğin seni nereden yakalayacak.

  • bu durumlar değişkenlik gösterebilir. ikiside sağlam telefon diye algıladım ben.reederleri teste soksalar daha iyi olur. düşmeye başlamadan kırılır sanırım:)

  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bunlar hayatı bu tuhaflıklar üzeri kurulu yerlerde yaşıyorlar.

  • ne bekliyorsak artık.

  • sonuç yanıltıcı şöyle bakmaz lazım. iphone kullanılamaz hale geldi samsung hala çalışıyor. ayrıca soket kısmı arızalandı ise ekran tamirine girmeden soket ve cam değiştirip kullanılabilir. sonuç olarak samsung 1 - apple 0 hiç kendinizi kandırmayın. birisi çalışıyor birisi çalışmıyor sonuç gayet açık.

  • Hiç gerek yok böyle saçma sapan testlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.