Şimdi Ara

Galaxy S25 serisinde ekran boyutları artıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, Galaxy S24'ün halefi olacak Galaxy S25 serisi için hazırlıklara başladı. Dolayısıyla  önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak telefonların neler sunacağı da büyük merak konusu olmuş durumda. Geçtiğimiz saatlerde ise, Galaxy S25 ve S25 Plus özelinde önemli bir gelişme paylaşıldı.



    Ekran boyutları artacak



    Kaçıranlar için son sızıntılar, Galaxy S25 serisi özelinde köklü bir tasarım değişikliğine işaret ediyordu ancak bunun detayları paylaşılmadı. Yakın kaynaklardan gelen yeni bir raporda ise, bu perde yavaş yavaş aralanmaya başladı. Buna göre Galaxy S25, selefinde bulunan 6,2 inç ekrana kıyasla 6,36 inç OLED panele sahip olacak. 



    Hatırlatmak gerekirse, Galaxy S24 Plus 6,7 inç ekrana sahipken, Samsung'un en üst düzey Galaxy S24 Ultra modeli 6,8 inç ile neredeyse tablet boyutunda. Buna bakıldığında, daha pahalı Galaxy S25 modellerinin de daha büyük panel boyutlarıyla gelmesi muhtemel. Üstelik bu yükseltme, daha büyük pil kapasitesi ve soğutma için Samsung'a geniş bir yüzey alanı sağlayacak. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24 FE yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz



    Galaxy S24 serisinin sevkiyat rakamları açısından başarısı göz önüne alındığında, Samsung muhtemelen bu ivmeyi devam ettirmek istiyor. Ancak tasarımsal yeniliklerin yanı sıra, yonga seti bölümünde bir kez daha eskiye döneceğiz. Bildiğiniz gibi Samsung, Şubat 2023'te tanıtılan Galaxy S23 modellerinde yalnızca Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy işlemciye yer verdi.



    Şirketin mevcut amiral gemisi Galaxy S24 ve S24 Plus ise, satıldığı bölgeye göre Snapdragon ve Exynos kurulumundan güç alıyor. Öte yandan Galaxy S24 Ultra, Snapdragon işlemci ile gelen tek model konumunda. Bu doğrultuda Galaxy S25 serisinin Snapdragon ve Exynos kombinasyonu yerine yalnızca Exynos 2500 platformundan güç alacağı konuşuluyor.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s25-screen-size-increase-3425747/







  • Batarya'yı, ekranı, soğutmayı, büyütüp, telefonu inceltip, sonra kalkıp içine exynos koyarsa, eminim S24 Ultra ile aynı sayıda satar, devam etsinler bu şekilde devam etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 18 Mart 2024; 12:33:55 >
  • Bugün iPhone 15 mini çıksa, pro'nun özelliklerine sahip olsa gider onu alırım. Mini serileri mükemmel bir boyuttu, öldürdüler. Galaxy S22'de yine boyut idare ediyordum ama şu sektör standartı gibi dayatılan 6" üzeri telefonları sevemedim. "Cep telefonu" cepte yer bırakmıyor, bazı giysilerin cebine sığmayıp taşıyor. Bu büyütme trendini "kullanışsız" buluyorum.

  • Ekran renk derinliği 12 bit ile gelse satışları patlar ...

  • samsung kasa küçültmeli köşeli tasarım iyi değil bence.tasarım mühendisleri ne iş yağıyor apple samsung takmışlar aynı tasarım sadece işlemci ısıtıp koyuyorlar şarj larıda hızlanmıyor 2 firmada.

  • S25 heyecan verici bi cihaz olacak özellikle kameralar değişecek ekran büyüyecek batarya büyüyecek ve hızlı şarj 68wat gelebilir. Heyecanla bekliyoruz. İşlemci exynos son sistemi ile gelecek snapdragondan aşağı kalır yanı olmaz. Batarya tasarruf sağlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben almayacağım için, içine isterse işlemci olarak maymun beyni de takabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar ekran boyutlarının 6.2 civarını geçmemesi gerektiğini söylüyor kalemli tablet modeli(Ultra) dışında samsung ne yapıyor(Doğruysa).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 19 Mart 2024; 10:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki s23U dan Honor a geçme vakti s25U exynoss ile gelirse , geldi demektir.  

  • Samsung un ülkemiz özelinde dayatma yapması gerçekten çok can sıkıcı, mesela s24 serisi içerisinde s24 plus modelinin 512/12 modeli başka ülkelerde satılıyor ama Türkiye de satılmıyor, amaç yüksek depolama isteniyorsa ultra modeline yönlendirmek, iyide boyutları istenilen gibi değil neden seçme şansını tüketiciye bırakmıyorsun s25 serisi de aynı politikayla gelecekse bir çok kullanıcı için fiyasko olacak.

  • Samsung Galaxy es25 plas da ultra nan ayni özelliğe sahip olabilir çamura 200 megapiksel olur telefon kasası titanyum kasa olabilir dahasaglam olur es25 plas modeli tasarımı es24 ile ayni olur amakulanicilar olarak daha güzel tasarıma sahip olabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.