Şimdi Ara

GALAXY S3 EKRANI KIRILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay önce aldığım galaxy s3 cep telefonumun ekranı düşme sonucu kırıldı. Foto çekemediğim için buraya ekleyemedim ama kırık ekranın altındaki panelde 1-2 cm uzunluğunda. Görüntü gelmiyor.garanti değiştirmedi.Ekranını kendim alsam takabilirmiyim.Dıştaki taraf heralde dokunmatik oluyor.ekran ve dokunmatik komple mi değişiyor yoksa sadece LCD mi değişiyor?.en önemlisi ekranı nerden ve kaç ₺ ye bulabilirim??? tecrübeli arkadaşlar acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

    Merhaba arkadaşlar 4 ay önce aldığım galaxy s3 cep telefonumun ekranı düşme sonucu kırıldı. Foto çekemediğim için buraya ekleyemedim ama kırık ekranın altındaki panelde 1-2 cm uzunluğunda. Görüntü gelmiyor.garanti değiştirmedi.Ekranını kendim alsam takabilirmiyim.Dıştaki taraf heralde dokunmatik oluyor.ekran ve dokunmatik komple mi değişiyor yoksa sadece LCD mi değişiyor?.en önemlisi ekranı nerden ve kaç ₺ ye bulabilirim??? tecrübeli arkadaşlar acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Yardımcı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç ekran kırıldıysa alttakı görüntünüzde eksik varsa evet komple değişmelk gerekir kendiniz yapabılırsınız dikkatlıce yardımcıda olurum
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdi ankaradayım. LCD ekranı nerden bulabilirim. Ankara'da veya internette satışını yapan yer varmı sizin bildiğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unknown_identifier kullanıcısına yanıt
    Bence kendiniz biraz zor takarsiniz youtubeda izlemistim usta zor gibi ayriyeten alacağınız dokunmatiğe gore fiyat değişiyor sanirim orjinali daha pakali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.