Şimdi Ara

Galaxy S4 sahibiyim. - Önemli sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefoumu alalı yaklaşık 1 ay oluyor. Ve şu gibi sorunlarla karşılaştım .

    -- Öncelikle telefonla böyle fazla ağır olmayan uygulamalar açarsanız hiç sıkıntı yok, ancak cpu,ram oranını yüksek kullanacak oyunlar (Asphalt 7, The Dark Night Rises) gibi oyunlar oynamaya başlayınca 20 dakika sonra ciddi anlamda ısınmaya başlıyor cihaz, 30 35 dkyı bulursam elimde tutmaktan rahatsız olacak hale geliyorum.

    -- Tek sorun o da değil, madem bu telefonun 2 GB Ram'i var . Neden bu cihaz yüksek boyutlu oyunlarda FPS sıkıntısı yaşıyor ? Mutlaka donuk donuk, bazı yerler olması gerektiği gibi bazende yavaşlıyor ağırlaştıkça ağırlaşıyor oyun. Bu da gerçekten çok rahatsız edici bir şey, ve saçma bir şey. Oyun esnasında bakıyorum 700 - 800 MB boş alan (RAM) var . Ancak halen bazı yerlerde ağırlaşıyoooor.. Önceden iPhone 3GS kullanırdım o zamanlar Asphalt 6 vardı o telefon bile %100 performans ile çalıştırırdı oyunu. Kesinlikle ağırlaşmazdı (baya uygulama açık olsa bile) gerçekten oyun zevkine varırdım. Yani burda gerçekten garip bir şey var. Yok abi hangi 700 mb+ oyun yüklesen bu telefon tam performans çalıştıramıyor .







  • Androidin genel sorunu. Oyunlar tam optimize edilemiyor. Genelde andreno 320 icin optimizasyon yapiliyor. Gta vicecity haric.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Note2 kullanıyorum pek oyun oynamam. Ama iPhone5 alsaydım daha iyi mi olurdu bilemiyorum.
  • telefon ısındığı içinde kaynaklanıyor olabilir. sıcak ne kadar artarsa telefon o kadar yavaşlar.
  • 1saat 15dk aralıksız asphalt 8 oynadım dediğiniz derecede ısınma olmadı. telefonda bi sorun olmasın? güncellemeler yüklü mü?

    yüksek fps alman için tek gereken şey ram değil hangi mantıkla bunu düşünüyosun? telefonun ekranı fullhd olduğu için bazı durumlarda fps düşüyor ilerde oyunların çözünürlüğünü düşürme özelliği gelirse sorunun düzelir. gta vice city'de var mesela
  • Telefon 4.2.2 sürümünde. Oyun performansını etkileyen önemli unsurlardan olduğundan ram'i söyledim. Asphalt 8'i kuracağım ve deneyeceğim . Merak ettiğim konu, sizde tam performans çalışıyor mu oyun ? Yani 0 donma, akışkanlık iyi mi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky4nfel -- 24 Ağustos 2013; 15:52:35 >
  • S4 un ekrani Full HD. Ama Gpu su adreano 320 bu gpu ise 720p yani HD ekranlar icin yapilmis bir gpu. Adreano 330lu versiyonu cikinca asil onda FPS de sıkıntı olmaz. Yapabilecegin tek sey grafik ayarlarindan cozunyrlugu azaltmak. Ancak bu cogu oyubda yok ne yazikki. Samsung , HTC, Sony yaris icinde olduklarindan cok erken Full HD ye gectiler. Normalde bu donanimlara HD ekran uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.