Şimdi Ara

Galaxy Tab S8 detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S8 detaylanıyor



    Samsung bir yandan Galaxy Tab S7 serisine eklemeler yapmaya devam ederken bir yandan da yeni amiral gemisi Galaxy Tab S8 hazırlıklarını hızlandırıyor. Samsung Galaxy Tab S8 serisi bu yıl 3 farklı versiyon ile çıkış yapacak ve pek çok özellik de belli olmuş durumda.



    Galaxy Tab S8 özellikleri ve fiyatı



    Serinin orijinali Galaxy Tab S8 modelinde 11 inçlik LTPS TFT ekran yer alırken 120Hz tazeleme hızı sunulacağı ifade ediliyor. İşlemci tarafında net olmamakla birlikte Snapdragon 888 yonga seti tahmini mevcut. 8000mAh kapasiteli batarya 45W hızlı şarj ile desteklenirken kalınlık da 6.3mm olarak gerçekleşiyor. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab A7 Lite'ın özellikleri onaylandı: İşte tabletin ilk resmi görüntüleri



    Arka tarafta 13MP+8MP şeklinde çift kamera yer alan modelde 8MP çözünürlüğünde ön kamera mevcut. Dörtlü AKG hoparlör sistemi yerini korurken S Pen kalemi de unutulmamış. 8GB RAM yanında 128GB/256GB kapasite sunulan modelde WiFi versiyonu 744$, 4G versiyonu 834$ ve 5G versiyonu 924$ başlangıç fiyatına sahip. Opsiyonel klavye ise 178$.



    Galaxy Tab S8 detaylanıyor



    Galaxy Tab S8+ özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Tab S8+ ise 12.4 inçlik OLED ekranında 120H tazeleme hızı sunuyor. Parmak izi okuyucu ekrana entegre iken kamera paketi kardeşi ile aynı. 10090mAh kapasiteli batarya 45W hızlı şarj ile destekleniyor kalınlık değeri 5.7mm. Bellek seçenekleri aynı iken WiFi versiyonu 1031$, 4G versiyonu 1121$ ve 5G versiyonu 1211$ başlangıç fiyatına sahip. Opsiyonel klavye ise 196$.



    Galaxy Tab S8 Ultra özellikleri ve fiyatı



    Serinin en dikkat çekici versiyonu şüphesiz Galaxy Tab S8 Ultra olacak. 14.6 inçlik OLED ekran ile sektörün en büyük boyutlu tabletlerinden birisi hatta en büyüğü olmaya aday. Arka çift kamera devam ederken ön kamera da 8MP+5MP sensör çifti barındırıyor. 



    12000mAh kapasiteli batarya 45W hızlı şarj ile desteklenirken 5.5mm kalınlık değeri dikkat çekiyor. 8GB/12GB RAM ve 128GB/512GB depolama seçenekleri olan modelin WiFi versiyonu 1319$, 4G versiyonu 1408$, 5G versiyonu da 1498$ olarak satılacak. Klavye aksesuarı ise 287$ gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip. Galaxy Tab S8 serisinin yaz sonunda tanıtılması bekleniyor. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/05/29/samsung-galaxy-tab-s8-ultra-tab-s8-and-tab-s8-specifications-and-pricing-leaked/







  • Samsung yenilgiyi kabul edip artık tablet piyasasından çekilmeli.Yeni ipad pro kimse kusura bakmasın M1 işlemci ile çıkardı masaya vurdu.air 4 teki A14 bile snapdragonları tokatlıyor.İşlemciyi vs geçtim ipad os çok başka seviyelere geldi.Hele uygulama desteği olsun kalemle olan uygulamalar olsun, ipad bu işi çok iyi kıvırdı.kimse kusura bakmasın
  • Samsung yenilgiyi kabul edip artık tablet piyasasından çekilmeli.Yeni ipad pro kimse kusura bakmasın M1 işlemci ile çıkardı masaya vurdu.air 4 teki A14 bile snapdragonları tokatlıyor.İşlemciyi vs geçtim ipad os çok başka seviyelere geldi.Hele uygulama desteği olsun kalemle olan uygulamalar olsun, ipad bu işi çok iyi kıvırdı.kimse kusura bakmasın

  • hgfghgfghhghgf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belirleyinfsdg -- 30 Mayıs 2021; 12:31:50 >
  • bu cihazın tek artısı kalemi ipad varken bence alınmaz

  • Saçma fiyat lenovanin yeni çıkacak tableti cook daha iyi hem fiyatida uygun yoga tap pro....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • romedon kullanıcısına yanıt

    Dediklerinize katılıyorum ama piyasadan çekilmemeli bence. Rekabet iyidir (rekabet yok aslında ama). Samsung'un en büyük kozu AMD GPU'lu Exynos yongalar, Onlarla belki Apple'ı zayıflatabilir ama bu seferde CPU kısmını nasıl Apple ile rekabet ettirebilecekler acaba. Tabiki herşey donanım değil ama buda önemli bir konu başlangıç için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 30 Mayıs 2021; 15:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung biraz daha önem ver şu işlere

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Opsiyonel klavyenin pili yok espirisi yok. Uygun fiyatlı yapsalar insanlar gider Samsung kulaklık alır bu para. Aç gözlü gibi şişirilen fiyatı görüncü insanlar uzak duruyor haliyle. Zaten elde kalan klavyeleri zırt pırt kampanya yaparak eritmeye çalışıyor Samsung.

  • romeden haklısınız ama Türkiye şartlarında M1 işlemci tabletler aşırı pahalı.Klavye ve kalem de işin içine girerse fiyatı bir tablet için fazla oluyor. Her kesim alamaz. Onun yerine bilgisayar almak daha iyi. Zamzungun tabletine gelirsek. Kalem kutuya dahil (Apple pencil kadar iyi olmasada hakkını veriyor), sd kart ile 1 TB depolama desteği oluyor. İpad M1 işlemcili ve sadece 1 Tb depolama alanına sahip tablet alsanız. Bile araba fiyatına çıkıyor.Apple iPad Pro 5. Nesil 1 TB WiFi M1 işlemcili modelinin fiyatı 20 bin Tlye yakın. Bakmak bedava.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.