Şimdi Ara

Galaxy Tab S9+ render görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S9+ render görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı
    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 2022 yılında piyasaya sürülen Galaxy Tab S8 serisinin halefi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Galaxy Tab S9 hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Şimdi ailenin tepe üyesi Galaxy Tab S9+ modelinin render görüntüleri paylaşıldı.



    Galaxy Tab S9+ render görüntüleri paylaşıldı



    Paylaşılan görüntülere bakıldığında Galaxy Tab S9+, S8 Plus'a küçük bir güncelleme olacak şekilde şekilleniyor. 12.4" ekran boyutu, 1752x2800 piksel çözünürlük, gömülü parmak izi sensörü, dörtlü hoparlör dizilimi, çift arka kamera ve hatta boyutları aynı kalacak. Ancak arkadaki kameralar Galaxy S23 serisi tarzında dairesel tasarımla karşımıza çıkacak.



    Galaxy Tab S9+ render görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı
    Ayrıca sızıntı, yeni tabletin dahili S-Pen desteğine sahip olacağını doğruluyor. Zira kalem yuvası için bir manyetik alan belirlenmiş. Sızıntılara göre Galaxy Tab S9+, USB-C 3.2 bağlantı noktası üzerinden 45W kablolu şarj desteği sunacak. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Flip 5’in kapak ekranı büyüyor: İşte böyle görünecek



    Cihazın detaylı ayrıntıları ise henüz bilinmiyor ancak Samsung’un Qualcomm ile yaptığı ortaklık Galaxy S23 serisinde daha hızlı bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin doğmasını sağlamıştı. Bu nedenle Galaxy Tab S9+, kuvvetle muhtemel Snapdragon 8 Gen 2 platformundan destek alacak. Ancak bunu öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Zira Samsung Galaxy Tab S8+, 2022 Nisan ayında vitrine çıktı. Bu bağlamda Galaxy Tab S9+ lansmanı için az bir süre kaldığını belirtelim.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/heres_the_samsung_galaxy_tab_s9_in_some_leaked_renders-news-58107.php







  • Haber görseli Monica Belluci, haber içeriği görseli Ajda Pekkan. Bizi mi yiyosun İlkcan :)

  • Dreamerrrr D kullanıcısına yanıt
    Örneklere bak, sadece bunları mı düşündün? :)

  • Hiç bir gelişme yok gibi gözüküyor ekran çerçeveleri hala çok fazla. Daha ince çerçevelerle gelmesi gerekiyor.

  • Süreyya hanımın muhteşem değişimi temalı çalışma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacker İmam kullanıcısına yanıt

    Hocam yıl 2024 olacak hala aynı ekran kasa oranlarıyla tablet çıkıyor. Apple bile her sene çerçeveyi milimetrik bile olsa inceltiyor. Ekran kasa çerçeve oranı iphone 15 te daha iyi olacak. Samsung hala aynı telefonlarda curved ekran falan yaptı ama tabletlerde hala çerçeveler batıyor insanın gözüne.

  • Umarım cihazın tüm kombinasyonlarını türkiyede satışa çıkarırlar. Almanyada 256-512 GB sim kart takılabilen tab s8 ultralar mevcutken bizde yanılmıyorsam sadece 256 gb gelmişti. Tabii ki sim desteği de yoktu sadece wifi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s8in fiyatı bana yüksek geldiği için 7 Fe modelini almaya niyetlendim ama 1 günde 1000 tl den fazla zam geldi. Biz s7 alamadan adamlar s9-s10 çıkarırlar bu gidişle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.