Şimdi Ara

Galaxy Tab S9 Ultra'dan ilk sonuçlar geldi: Sınıfında lider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S9 Ultra'dan ilk sonuçlar geldi: Sınıfında lider
    Merakla beklenen Galaxy Tab S9 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Öyle ki Galaxy Tab S9, S9+ ve S9 Ultra'nın özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. Son olarak ailenin amiral gemisi modeli Galaxy Tab S9 Ultra, lansman öncesinde Geekbench'te görüntülendi. Yeni rapor, tabletin performansına erken bir ön bakış fırsatı sunuyor. ???



    Galaxy Tab S9 Ultra sınıfında rakipsiz olabilir



    Görüntülere bakıldığında, Galaxy Tab S9 Ultra'nın 3 adet 2.02Ghz (küçük), 4 adet 2.80Ghz (büyük) ve 1 adet 3,36GHz (ana) çekirdeklerinden oluşan sekiz çekirdekli bir işlemciden destek aldığını görüyoruz. 



    Sonuçlara gelecek olursak Galaxy Tab S9 Ultra, Geekbench 6 platformunun tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 2.086 ve 5.686 puan alıyor. Ufak bir kıyaslama ile bu skorların herhangi bir Galaxy S23 modelinden daha yüksek olduğunu belirtelim. Benzer testlerinde amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, 1915 ve 4874 puanlık bir performans sergiliyor. 



    Galaxy Tab S9 Ultra'dan ilk sonuçlar geldi: Sınıfında lider
    Mevcut sızıntılara göre Galaxy Tab S9 Ultra, ön tarafta 2.960 x 1.848 çözünürlük sunan 14,6 inç boyutlarında AMOLED ekrana sahip olacak. Kaputun altında ise 16GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 45W hızlı şarj destekli 11.200mAh batarya ile eşleştirilecek tabletin, 208.6 x 326.4 x 5.5 mm boyutlarında ve 737 gram ağırlığında olacağı belirtiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler



    Paylaşılan raporlara göre Galaxy Tab S9 serisi, Temmuz ayı tarihli Unpacked etkinliğinde vitrine çıkacak. Ayrıca bu etkinliğe Galaxy Z Fold 5, Flip 5 ve yeni Galaxy saatlerin dahil olması bekleniyor. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s9_ultra_runs_geekbench_again_posts_slightly_higher_result-news-58842.php







  • Ne donanim koyarsa koysun;
    Ipados lu bir ipad pro hepsinin içinden geçer.
    Sorunun donanimda değil yazilimda olduğunu anlamiyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacoban -- 13 Haziran 2023; 1:53:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafacoban M kullanıcısına yanıt
    Hocam IOS seçenek olsa ve kendileri koymasa dediğinizi anlarım ama sonuçta eldeki ürün belli...

  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Androidin komple bi atılım yapması lazım. Apple tartışmasız lider olduğu zamanda bile ipados u iosten ayırıp iPad’lerin büyük iPhone olmadığını iyice belirgin hale getirmeye çalıştı. Kampanyalarında yeni laptopun iPad Pro tarzında ifadeler kullanıyor falan. iPad’e özel uygulama sayısı herkesin bildiği bir şey artık. Androidde bunların aynısını yapsa en azından alternatif olmaya başlar. Şu anda 8 yaşında çocuk oyuncağından başka bir şey değil android tablet. Bu algıyı yıkmalılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • le_tatative kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle.

    Cep telefonunda Android kullanıyorum, tablet alma gereksinimi hiç duymadım ama ilk iPad zamanlarından beri şunu biliyorum, tablet konusunda iPad önde ve Android sisteminin iPad'i yakalaması zor görünüyor. Pek çaba sarf ettiklerini de göremiyorum maalesef...

  • Sınıfında lider, sınıfının pazar payı ne acaba? Yazılım kısmı dedikleri gibi zayıf. Çer çöp android markette.

    Bununla birlikte ders notları için kardeşim Apple pencil 2. nesil kullanıyordu, kalem hassasiyetinden memnun değildi, satıp samsung aldı. Samsung kaleminin çok daha doğal olduğunu söylüyor.

  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle haklısın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafacoban M kullanıcısına yanıt
    One UI android tabanlı en stabil işletim sistemi. Bu eleştiri miui veya color OS a olsa anlarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafacoban M kullanıcısına yanıt
    Ipadlerdeki islemci ve gpu telefonlara konsa dehset otesi olurdu ...
    Yani Android tarafinda ARM tabanli olup telefon odakli islemci gpu degil de PC ayarinda guclu ARM tabanli islemci paketleri olsa iyi olurdu. Suan mevcut tabletlerin hepsi Tab S9 Ultra ve diger aile uyeleri dahil kullandiklari islemci gpu aslinda cep telefonu islemcisidir. Biraz daha yuksek puan almistir ki bunun tek sebebi vardir o da genis bir alana sahip olmasi ile termal isi tahliyesi basarili olmasi ile aslinda mobil islemcinin gercek performansini sunmasindan ibaret .

    Yani ayni kasaya gecen yillarin herhangi bir islemcisi de konsa o gecen yillardaki mobil cihazlarindan daha yuksek performans alacaktir...

    Keramet ic tasarimda ve isiyi tahliye edebilme uzerine edinilmis kazanimlardan ibaret bu neticeler .

  • mustafacoban M kullanıcısına yanıt

    8 Gen 2 ile M2'nin içinden geçmesini beklemiyorsundur inşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cihaz gayet iyi duruyor ama çok pahalı, önceki versiyonu bile hala çok pahalı. Hal böyleyken Apple tercih etmelerini doğal karşılıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15" çok büyük geliyor bana. Eskiden evlerdeki monitörler bu kadardı :)

  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Ipad pro 10.5, ipad 7 ve tab s7 plus kullanan biri olarak, çizim ve yazı yazma konusunda samsungun kalemi çok daha iyi. Kalemin ucunun yumuşak oluşu ve hafifliği en önemli etken bence. Tek dezavantajı yatay çizim yapmak istediğinizde yüzey alanının küçük oluşu, bu konuda applenin kalemi çok daha iyi.

    Ipadin kalemi yazı yazma konusunda gerçekten kötü. Ekrana her dokunduğunda tak tak ses çıkmasına ayar oluyorum, yazı yazarken özellikle...
    İkinci nesil kalemi sadece deneyimleme şansım oldu fakat fikrim yine aynı, sadece birinci nesil kalemden ciddi anlamda hafif, artısı bu bence. ( birinci nesil kalem cidden ağır )

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende Galaxy tab S8 Ultra ve klavyesi var. Artık laptop kullanmıyorum DEX sayesinde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılım desteği bitince Kids ultra oluyor bunlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tablet konusunda Apple mı??? Dostlar teknoloji seven bir adam olarak uygun fiyata aldığım İpad 10. nesli iade etmem 3 saat sürdü. 3rd parti uygulamalarda bile bir sürü kısıt var, tarayıcılar eksik, secure-dns ayarları kapatılmış, dahili VPN'ler çıkarılmış. Üretim bandının sonunda biri oturmuş "şu şu şu özellikleri ben kullanmam, kullanıcılar da kullanmayacak, isterse apple'dan satın alacak" diye kırpmış gibi. Donanım kısıtlı, uygun fiyata ince kılıf bulmak zor, sebebi de arkadaki elma logosunun görünebilmesi için açılan delikler genelde. Spesifik bir meslek için iyi olabilir ama özellikle Türkiye gibi tarayıcıların önem arz ettiği bir sansür ülkesinde gündelik, bulut tabanlı oyun ve çeşitli özgürlükler isteyen birisi için samsung tabletler bariz daha avantajlı. Android demiyorum samsung diyorum, çünkü android tablet çöplüğü olmuş ortalık.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.