Şimdi Ara

Galaxy Tab S9 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S9 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Galaxy Tab S8 Ultra modelinin halefi üzerinde hazırlıklara başladı. Bu bağlamda bir süredir sızıntılarla gündemde olan Galaxy Tab S9 Ultra'nın Galaxy S23 Ultra'yı geride bıraktığından söz etmiştik. Şimdi de Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarımını içeren render görüntüleri paylaşıldı. 



    Galaxy Tab S9 Ultra tasarımı netleşti



    Paylaşılan render görüntüleri, Tab S9 Ultra'nın 14,6 inç boyutlarında AMOLED ekran, öne bakan ikili kamera ve çentikli tasarımla önceki modelden çok da farklı olmayacağını doğruluyor. Cihazın arka bölümünde ise, bir adet LED flaş ve iki kamera sensörüne eşlik eden S pen yuvasına yer verilmiş. 



    Galaxy Tab S9 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    Bildirilenlere göre Tab S9 Ultra, selefi ile aynı 326,4 x 208,6 x 5,5 mm boyutlara ve biraz daha ağır 737 gram ağırlığa sahip olacak. Bununla birlikte 45W hızlı şarj destekli 11.200mAh batarya ile eşleştirilen cihazın, IP68 sertifikası ve Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile kutudan çıkması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Tab S9 FE ve S9 Lite ufukta göründü: İşte bildiklerimiz



    Tabletin kalbinde ise, Snapdragon 8 gen 2 for Galaxy yonga seti, 8/12/16 GB RAM ve 128/256/512 GB depolama seçenekleri bulunacak. Samsung Galaxy Tab S9 serisinin 2023 ikinci yarısında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor. Galaxy Tab S9 serisi hakkında merak edilen tüm detayların yakında ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s9_ultra_renders_emerge-news-58588.php







  • Android eskisi gibi değil diyenler yeğenimin ipad 1. Nesil minisi vardı 512mb ramliydi dedim yeni tablet hediye alayım android olsun oyunları falan bedavaya yüklesin kolayca diye s6 aldım 2 gün sonra bi baktım 1. Nesil 512mb ramli ipad mini kadar kasıyor yemin ediyorum sıfır abartı 512mb ramli cihaz gibi kasıyor

    Samsung pişmanlıktır.

    Virüs bulaşmıştır diyecek olanlar tableti sıfırladım sonra oynayacağı oyunlar googleplayden beraber insirdik baktım hala kasıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ipad2 den beri ipad, son 3 aydır samsung s7 FE kullanıyorum, dünya varmış, android tabletler telefonlardan bile kullanışlı, pc açmaz oldum. Samsung android tabletleri s7fe den itibaren kesinlikle tavsiye ederim

  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    10 yıllık üyesin. Nasıl böyle bir yorum yazabildin insan hayret ediyor. İpad mini 1.nesilde 45nm çift çekirdekli 1ghz işlemci var. Tarihi eser diye alıp müzeye koyarsın anca. Bu nasıl bir fanboyluk. Bende hem tab s7 hemde ipad 9 var. Tab s7 çok daha iyi bir cihaz.

  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk yok bende de ipad air 5 var s6yla anca o miniyi karşılaştırabiliyorum çünkü aynen onun gibi kasım kasım kasılıyor. Ne gibi avantajı var mesela neyi çok daha iyi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Ipad pro 10.5, ipad 7 ve tab s7 plus kullanmış biri olarak, tab s7 plusu sattığıma o kadar pişmanım ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şurayı okuyan gerçek sanıp tablet alacak insanların hakkına girmeyin bence. Telefondan bozma arayüzü ile android tabletlerin en fazla neler yapabileceğini herkes biliyor.



    Tek bir avantajı içerik tüketirken oled ekranı harika gözüküyor.

  • Tab s8 ultranın gen1 işlemciye limit kilidi koymasından sonra performansı korkutuyor acaba buna da aynı şeyi yaparlar mı.. iPad pro cihazını da aktif olarak kullanıyorum. Arayüz konusunda bazı noktalarda bence önde.

  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Ben de tablet olarak ipad pro kullanıyorum tamam ipadler güzel de ipad mini 1. nesil ile s6 yı mı kıyaslamak da ne bileyim yani LOL Ayrıca benim küçük yeğen ipad mini 1 .nesilli 2 sene önce bıraktı bu oyun oynatmıyor diye. Abi yani bu marka funboyluğunu bir türlü anlayamıyorum. Para veriyorsunuz bu cihazlara reklamını niye yapıyorsunuz valla billa anlayamıyorum. Çok komiksiniz.

  • Yok mu 😀😀😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung oldu artık. S23 Ultra'nın mükemmelliği tablete gelmiş oluyor böylece. Yıllar sonra ilk defa bir tablete heves ediyorum. Tabi bunda Gen 2'nin payı büyük.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy Tab S9 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı


    Samsung Galaxy S6 Lite kullanıyorum ve çok memnunum. 2000 lira almıştım. Kalem dahil. Güzel not alabiliyorum.

  • siyahtemas kullanıcısına yanıt

    + - olarak yazabilir misin bende alma arifesindeyim ipad ile android arası gidip geliyorum iphone kullanıyorum ancak android daha mantıklı geliyor

  • ipad malum, ios, bana hep kullanışsız geldi, ama malzeme olarak muhteşem...

    Sammy Fe7, bence eksiksiz, ekranı amoled olsaydı muhteşem olurdu, biraz da ağır...

    FE7 Tablet olarak alınacak en iyi ve en ucuz seçenek.

    Anneme de aldım aynısından, büyük memnuniyetle kullanıyor...

  • 8 gen 2 li S serisi tablet... Heyecanlandırıyor.. s7+ zaten gözüme girmişti s9 için sabırsızlanıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.