Şimdi Ara

Galaxy Tab S9 Ultra, üç farklı bellek ve depolama seçeneğiyle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S9 Ultra, üç farklı bellek ve depolama seçeneğiyle gelecek
    Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, geçtiğimiz günlerde Geekbench veritabanında göründü; işlemcisi ve batarya kapasitesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmış oldu. Yeni sızıntı, tabletin bellek miktarı ve depolama alanına odaklanıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tüm özellikleri ortaya çıktı



    Galaxy Tab S9 Ultra, 8GB RAM 128GB depolama, 12GB RAM 256GB depolama ve 16GB RAM 512GB depolama olmak üzere üç versiyonla satışa sunulacak. Depolama alanı microSD kart ile artırılabilecek mi henüz belli değil. 128GB giriş seviye model UFS 3.1, 256GB ve 512GB model UFS 4.0 olacak. Bunun nedeni, şu anda Samsung’un 128GB UFS 4.0 depolama yongalarının bulunmaması.



    Galaxy Tab S9 serisi, Galaxy S23 telefonlarda bulunan özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. Üç model de su ve toza dayanıklılığı gösteren IP67 sertifikasına sahip olacak. Düz Galaxy Tab S9 modeli için LCD panelden AMOLED panele geçiş yapılacağı, biraz daha büyük pil kapasitesi sunacağı söyleniyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s9_ultra_memory_and_storage_details_leak-news-58213.php
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-tab-s9-ultra-memory-storage-variants-rumor/







  • Çok sağlam bir ürün geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet donanım olarak süper ama tablet olarak telefondan uyarlama uygulamalar ile multimedya ve oyun oynamak için kullanılacak ağırlıkla. Fiyatı da 20 den aşağı olmaz.

  • 16GB olana partition da Win11 kurmak :) ne güzel olurdu

  • Lansman ne zaman belli mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimmasabi kullanıcısına yanıt

    öyle birşey yapma imkanımız varmı ??

  • Tab S7 plus modelini kullanıyorum ve ziyadesiyle memnunum. Yani Tab s9 modellerde Ramin 12 gb ve üzeri olması iyi olur. tab s8 de gördüğüm kadarıyla ultra modeller biraz fazla büyük bence. Tabletlikten çıkıyor laptopa geçiyor olay. Ama geniş ekrana özellikle ihtiyacı olanlar için uygun olur tabi. Tablet olarak kullanmak isteyen için düz model ve plus yeterli bence. Micro SD girişini kaldırmamalarını ümit ederim. 2013-2020 arasında Note 10.1 tabletim vardı. 2020 den bu yana Tab S7 plus tabletimi severek kullanıyorum.

  • Tab S9 ultra beklemeli miyim yoksa tab S8 ultra alıp geçmeli miyim bilemiyorum. İşlemci haricî bir değişiklik göremedim sızıntılar arasında. Ayrıca lansman ve satış tarihleri göz önüne alırsak en az 6 ay var diyebiliriz ülkemiz için. Kararsızım??!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 1 terabayt olmalıydı 512 kime yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.