Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6 FE için ilk tarih verildi: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6 FE için ilk tarih verildi: Yakında geliyor
    Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6, önümüzdeki Temmuz veya Ağustos aylarında resmiyete kavuşacak. Ancak bu yıl, Galaxy Z Fold 6 FE adında sürpriz bir sürümün daha yolda olduğu konuşuluyor. Hatta bu modelin, daha önce bazı özellikleri ve fiyatından sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz saatlerde ise, Galaxy Z Fold 6 FE için tarih bilgisi paylaşıldı. 



    Galaxy Z Fold 6 FE için tarih verildi



    Kaçıranlar için Samsung, bir süredir bütçe odaklı katlanabilir telefonlar ile gündemde. Hatta ilk etapta Galaxy Z Fold Lite söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak Galaxy Z Fold 6 FE farklı kaynaklar tarafından doğrulandı. Kore'den gelen son bilgiler ise, akılllı telefonun iPhone 16 ile aynı zamanda, yani Eylül ya da Ekim ayında piyasaya çıkacağını gösteriyor.



    Açıkçası, bunun biraz ilginç olduğunu belirtelim. Zira Samsung, iPhone kullanıcılarını uygun fiyatlı Z Fold modeli ile şaşırtmak istiyor olabilir. Ancak Apple, bu dönemde ana akım telefonları ile sahne alacak. Ayrıca Galaxy Z Fold 6 FE için başlangıçta 200.000 ila 300.000 adetlik sevkiyat hedefi belirlendiği konuşuluyor. Bu kesinlikle beklenenden düşük.



    Bildiğiniz gibi Galaxy Z Fold 6 FE krpılmış bir model olacak. Bu doğrultuda S-Pen desteğinden mahrum, daha alışıldık pil ve ekran özellikleri ile karşılaşacağız. Ancak fiyatı iddia edildiği gibi 800 dolar civarında olursa, beklenenden çok daha hızlı satalabilir. Tabi ki bunun için Eylül veya Ekim ayına beklememiz gerekiyor. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ortaya çıktı



    Üstelik Koreli devin, yeni nesil katlanabilir cihazlarında yapay zekaya odaklanacağı kesin. Bu yükseltme Galaxy S24 serisinin satışlarında yüzde 10'luk bir artışa neden olmuştu. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_cheaper_galaxy_z_fold6_might_launch_around_the_same_time_as_the_iphone_16-news-62074.php







  • Katlanabilir telefonlar şu an gereksiz pahalı ve gelişmeye ihtiyaçları var bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üst modeller fiyatından dolayı tutmadı pek ama, bence bu FE serisi çok satar. Fiyat da uygun olursa..

  • baya baya ultra 100 bine satılacak yani, bize de fold 5 i geri satmaya çalışacaklar, bu maceranın da sonuna geldik bekle orta sınıf android biz geldikGalaxy Z Fold 6 FE için ilk tarih verildi: Yakında geliyor 

  • Daha çok kişiye ulaşmak için uygun fiyatlı çıkartıp satmak şart ama Samsung her zaman ayağına sıkıyor. Uyun çıkardığın telefon 1 ay sonra yarı fiyatına düşüyor ne yaparsa yapsın bu düşüşü engelleyemiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim için foldun tek albenisi spen desteği. günlük işleri normal telefonda daha rahat yaparım zaten. spen yoksa s24ten daha iyi değil

  • Kırpılmış özellikler ile gelecekmiş, kesin 25w süper hızlı şarj ile gelir. Diğer firmalar giriş seviyesi telefonlarda 33w, 70w şarj ve adaptör kutuda standart oldu. Samsung A serisinde bile 25w üzerine çıkamadı yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih olgun -- 22 Mart 2024; 11:28:24 >
  • Kamerası ve fiyatı da iyi olursa düşünebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni 2.el zfold 2 aldım. Robot gibi telefon. 6 fe yi takipteyim. Bir sitede 19 bin fiyatı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.